2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen ya demek ki hepsi aynı.
Bak şimdi kız sakince söyledi ya o hemen çözüm buldu yıkatırım diye ama ilerleyen zamanlarda sesini yükseltip kavga edince tamam aşkım deyip sözünü dinleyecek
Aynen baştan uyardı zaten umarım vermez yoksa cesursavasci nin hamilelik hormonları devreye girebilir

Merhaba hanımlar
Ben iki yıllık evliyim adet düzensizliğim var ergenliğimden beri ilaç kullanmadan adet olan biri değilim. Çokca doktora gözüktüm bir problem olmadıgını yumurtalarımın sağlıklı vs oldugunu, adet olmak istersen ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti. Bende bayadır ilaç kullanmıyorum adette olmuyorum.

** Şubatın 24. de yumurta akı akıntım geldi bazen bir kaç ayda bir geliyor öyle. Ben o akıntıdan öncesini ve sonraki günü değerlendirdin aklımda hamilelik yoktu öyle denk geldi. 25-26 şubat başlayan adet olucakmışım gibi ağrılar çektim fakat adet olmam çok zor cünkü ilaç kullanmıyorum dedim herhalde yumurta akı geldi yumurta agrısı. Şiddetlide olunca adet agrısı gibi bir haftanın sonra kan verdim en sonki ilişkiden bir hafta geçmişti beta 0.1 çıktı negatif. Birde normalde bu kadar agrı sızı çekmediğim için tuhaf geldi kan vermek istedim tabiki gebelik olsada negatif çıktı 7. Gündü.
Sonrasındaki bir iki gün hiç ağrım olmadı sadece gögüste hafif hassasiyet yaşadım. Dün 6. Mart çarşamba akşamı dün yani ilişkinin 10. Günü birden sol kalça kemiğime sancı girdi sol ayagım komple ağrıdı üzerine basmakta biraz zorlandım ayaklarım uyuştu karıncalandı miğdem hafif bulandı bel agrım kasık ağrım ve karnımda gaz oluştu. Gögsümde hassasiyet arttı. Sabaha kadar yine aynı yanmaları agrıları az çok çektim ve uykusuzluktan ölüyorum ama uykuya dalamadım sabaha kadar. Bugünde 11. Gün aynı şeyler devam ediyor. Fakat migde bulantım daha arttı kusma yok.
Sizde idrar test yapsam çıkarmı ? Sabah mı yapsam akşam mı ? Adeti bekle demeyin ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum.
Lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar moralim çok bozuldu ya 31. Haftada 2.150 gram bebeğim. Profesör doktor ordinaryüs yengem ayyy niye öyle zayıf felan dedi doktor normal demişti halbuki. Kendimi avakadoya verdim
Senin ordinaryüs profesör yengen kafayı yemiş benim bebe 32 de 1980 grdı. Senin bu ordinaryüs profesör yengene göre benim bebe ölü hey Allahım kafayı yemişler ya dinleme kulağını kapa

Yıkanmamış kıyafetlerde metaller oluyor

Canım sanırım yağdan bulamadılar ama ebeler cok tatlıydı bebek küçükya kaçıyor dedıler hıc kılodan falan demedıler ama ben anladım bebek bulunmuyor

Canım benımde senın gibi bebeğim zor oluyordu belirtiler var gibi benımde ılk belırtım mıde bulantısıydı ve asırı derece akıntıydı idrarda silik şekilde cıkabılır yarın sabah yap bir istersen eğer hamile değilsen sana eliminasyon diyetini öneririm bu konuda baya ısının uzmanı dıyetısyenler var ben öyle hamıle kaldım

Aay kızlar çalışır raporumu da aldım, ne ara bugunlere geldik biz yaa eşime hala idrak edemiyorum dedim 1.5-2 ay sonra idrak edersin dedi
2 hafta sonra da ben alacağımmm
bende eşime dün gece ben artık hiç uyuyamıyorum ne zaman eskisi gibi uyucam dedim bi 6 seneyi bulur dedi

Aay kızlar çalışır raporumu da aldım, ne ara bugunlere geldik biz yaa eşime hala idrak edemiyorum dedim 1.5-2 ay sonra idrak edersin dedi
Bu raporları 32+1 ile alabiliyoruz değil mi yoksa 31+1 ile mi. bu iki hafta farkını hep karıştırıyorum bu rapor konusunda. Doktor 32. Hafta gel dedi de sgk sistemi bi kod veriyormuş yani rapor için sanırım.

2 hafta sonra da ben alacağımmm
bende eşime dün gece ben artık hiç uyuyamıyorum ne zaman eskisi gibi uyucam dedim bi 6 seneyi bulur dedi
Aay bı şeytan dürtüyor al çalışamazı diye de nasıl olsa evden çalışıyorum sıkıntı olursa mola veririm yururum falan dedim
Aay valla sona doğru ilerledikçe anksiyete gelmeye başladı bı heyecan yaptım, bugün hastanede de doğuma gittiğimi hayal ettim psikolojim bozuldu

Bu raporları 32+1 ile alabiliyoruz değil mi yoksa 31+1 ile mi. bu iki hafta farkını hep karıştırıyorum bu rapor konusunda. Doktor 32. Hafta gel dedi de sgk sistemi bi kod veriyormuş yani rapor için sanırım.
Bana doktorum tam 32+0da gel dedi, riske atmak istemedim 32+1 falan yapmadım bugün tam 32+0ken aldım

Bana doktorum tam 32+0da gel dedi, riske atmak istemedim 32+1 falan yapmadım bugün tam 32+0ken aldım
Siz çalışıyor alacağınız için iyi yapmışsınız. Ben çalışamıyor olarak alacağım o yüzden sıkıntı olmaz zaten benim takiple doktorun sistemdeki gün sayısı hep bi değişken oluyor bi kaç gün oynuyor sanki anlamıyorum

Kızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
amniyon sıvısının fazla çıkması beni biraz korkuttu. Kendimi suçlama seviyesindeyim. aşırı tatlı, hamurişi, paketli gıda tüketimim yok aslında. meyve hiç tüketme dedi.
2 haftaya düştü kontrollerim. 2 hafta sıkı diet yapıp bakıcam bi. bebek ne kadar alıcak kilo. 1 ayda 1 kiloya yakın almış.
ben 69 la hamile kalmıştım 5 kilo verdim şimdi 72 yim.
araştırınca biraz korku sarıyor ama araştırmadan da yapamıyorum.

Artık bende iş yerinde zorlandığımı hissediyorum, masa başı işim rahat evet ama sürekli oturmakta daha sıkıntılı.
E sürekli dolanılmıyorda ortalıkta anca tuvalete kalkıyorum hareket adına neyse dedim en azından Ramazanda şirket biraz daha sessiz sakin oluyor 1 ay daha sıkayım dişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…