2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Teşekkür ederim canım bu sabah yaptım son ilişkinin üzerinden 12. Günü bugün fakat ne kaset test ne erken gebelikte birşey çıkmadı. Düne kadar bel kasık agrısı karnımda gaz gögüs hassasiyetim mevcuttu. Suan hafif gögüs hassasiyeti dışında birşeyim yok. Karnımda gaz var sadece. Acaba yokmu birşey dicem fakat yumurtlamadan sonra ve bu çarşamba perşembe günleri sancı çektim özellikle sol kalça bacak sancılarım vardı bilmiyorum haftaiçi tekrar mı yapıyım var mı yokmu kafam karıştı artık.

Canım eğer yapabiliyorsan tabiki her zaman sağlıklı beslenmeye çalış, ama ay hamurişi yedim çikolata yedim diye kendini suçlama. Sen hamilesin öyle düşün bunlar tabiki olacak şeyler.
Her zaman kontrolünde olsun ama kaçırdığın zamanda kendini suçlama.
Benim bebeğimde burada ki birkaç arkadaşın bebeği de 1er hafta 2şer hafta önden gidiyor ama her bebek farklıdır böyle düşün üzme kendini, sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Son adet tarihine göre aldım ben bundan sonrası için de çalışır halini bozabiliriz isterseniz dediler de dayanabileceğim kadar dayanacagim ya 37ye kadar çalışabilirim inşallah

Ofise gitsem nasil olurdu bilmiyorum belki ilerleyen haftalarda dinlenmek adına alirdim ama şimdi nasıl olsa evdeyim dedim sıkıntı olursa akşam ya da haftasonu çalışarak kapatabilirim benim de şansıma bayramin son günü son çalışma günüm , bayramda izne çıkmış oluyorum o yüzden harika denk geldi 3 gün 3 gündür dinlenirim

Canım asıl çalışamaz alacaksan tam gününde gitmen lazım. Doktor bana bir iki gün için bile koca ayı ödemiyor sgk sen tam gününde gel dedi.

Haftaya da taktırınca benimki toplam 4 bine gelmiş olcak işte kuzum ne diyelim şifa olsun inşallah. Seninki iyi çıkar inşallah da bi daha gerek kalmaz
Benimkide düşük canım pazartesi gidip taktıracam sabah akşam kan hapı içtigim halde düşmüş 10.2 den 10 a düşmüş

11. Gününmüş eger varsa çıkabilir eger geç döllenme olduysa çıkmayabilir

Bir iri bebekte senden hosgeldin aramıza internette kanser olup sonra ölüyorsun zaten çok abartiyo ama dene bakalım 2 hafta bi diyeti değişen bir şey olacak mi

Benimkide düşük canım pazartesi gidip taktıracam sabah akşam kan hapı içtigim halde düşmüş 10.2 den 10 a düşmüş
Bakalım bende kan verdim kızlar 2 gündür gözlerim kararıyor şeker yiyiyorum kendime geliyorum bende bi kan verdim sizinki gibi bi durum olursa bende taktiririm

Canım bazen psıkolojık de olabiliyor bazende geç döllenebiliyor pazartesiye kesinleşir olup olmadığı

Güzel bir diet uygula. Ama kilon da yok ki bebeği besleyen gıdalara mı çok yüklendin acaba? Yada yapı olarak mı iri doğdunuz eşin veya sen.
Ben de kilo aldım ama bebeğe gidiyor bazen panik oluyorum şeker mi var diye haftaya kontrolüm var.

Canım asıl çalışamaz alacaksan tam gününde gitmen lazım. Doktor bana bir iki gün için bile koca ayı ödemiyor sgk sen tam gününde gel dedi.
hafta sonuna denk geliyor 32+0 32+1 de tam Nisan 1 e denk geliyor. Heralde kurtarırım diye düşünüyorum ama. Gene ultrason kağıdına göre bi bakar hesaplarım ama her şekilde hafya sonuna denk gelir diye düşünüyorum

Kilo bizde de 2 hafta önde gidiyor. Şeker yüklemesi istedi ama onda da acayip düşük çıktı yani oda etkiler etkilemez gibi konuşmadı. Genetik olabileceğini söyledi ki ben de eşimde topluymuşuz.
Umarım bi sıkıntı çıkmaz sizde de. Bende de kilo yok o halde bile tatlı hamurişi kes dedi de yani zor nasıl keseceğiz herşeyden canımız istiyor dikkat ediyoruz ama. Meyve çok etkiliyor sanırım ilk gittiğimde de meyveyi
Kes demişti mesela.

ben 4 kiloya yakın doğmuşum. Kızımı 38+4 de 3200 doğurdum. Aslında bebeğin suyunun fazla olması beni daha çok tedirgin etti.

Çalışıyorum bir de nasıl olucak bu yemek mevzusu şaşırdım kaldım. Öğlen arası yürüyüş yapıyordum akşamları da yürüyüşe başladım. Şeker yüklemesi sonucu için sıkıntı yok demişti, ama bakalım pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık baktırıcam. kilosu değilde suyu fazla ya asıl beni o tedirgin ediyor. internette bir sürü şey yazıyor hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…