Teşekkür ederim canım bu sabah yaptım son ilişkinin üzerinden 12. Günü bugün fakat ne kaset test ne erken gebelikte birşey çıkmadı. Düne kadar bel kasık agrısı karnımda gaz gögüs hassasiyetim mevcuttu. Suan hafif gögüs hassasiyeti dışında birşeyim yok. Karnımda gaz var sadece. Acaba yokmu birşey dicem fakat yumurtlamadan sonra ve bu çarşamba perşembe günleri sancı çektim özellikle sol kalça bacak sancılarım vardı bilmiyorum haftaiçi tekrar mı yapıyım var mı yokmu kafam karıştı artık.Canım benımde senın gibi bebeğim zor oluyordu belirtiler var gibi benımde ılk belırtım mıde bulantısıydı ve asırı derece akıntıydı idrarda silik şekilde cıkabılır yarın sabah yap bir istersen eğer hamile değilsen sana eliminasyon diyetini öneririm bu konuda baya ısının uzmanı dıyetısyenler var ben öyle hamıle kaldım
Canım eğer yapabiliyorsan tabiki her zaman sağlıklı beslenmeye çalış, ama ay hamurişi yedim çikolata yedim diye kendini suçlama. Sen hamilesin öyle düşün bunlar tabiki olacak şeyler.Kızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
amniyon sıvısının fazla çıkması beni biraz korkuttu. Kendimi suçlama seviyesindeyim. aşırı tatlı, hamurişi, paketli gıda tüketimim yok aslında. meyve hiç tüketme dedi.
2 haftaya düştü kontrollerim. 2 hafta sıkı diet yapıp bakıcam bi. bebek ne kadar alıcak kilo. 1 ayda 1 kiloya yakın almış.
ben 69 la hamile kalmıştım 5 kilo verdim şimdi 72 yim.
araştırınca biraz korku sarıyor ama araştırmadan da yapamıyorum.
Son adet tarihine göre aldım benSiz çalışıyor alacağınız için iyi yapmışsınız. Ben çalışamıyor olarak alacağım o yüzden sıkıntı olmazzaten benim takiple doktorun sistemdeki gün sayısı hep bi değişken oluyor bi kaç gün oynuyor sanki anlamıyorum
Ofise gitsem nasil olurdu bilmiyorum belki ilerleyen haftalarda dinlenmek adına alirdim ama şimdi nasıl olsa evdeyim dedim sıkıntı olursa akşam ya da haftasonu çalışarak kapatabilirimArtık bende iş yerinde zorlandığımı hissediyorum, masa başı işim rahat evet ama sürekli oturmakta daha sıkıntılı.
E sürekli dolanılmıyorda ortalıkta anca tuvalete kalkıyorum hareket adınaneyse dedim en azından Ramazanda şirket biraz daha sessiz sakin oluyor 1 ay daha sıkayım dişimi
Canım asıl çalışamaz alacaksan tam gününde gitmen lazım. Doktor bana bir iki gün için bile koca ayı ödemiyor sgk sen tam gününde gel dedi.Siz çalışıyor alacağınız için iyi yapmışsınız. Ben çalışamıyor olarak alacağım o yüzden sıkıntı olmazzaten benim takiple doktorun sistemdeki gün sayısı hep bi değişken oluyor bi kaç gün oynuyor sanki anlamıyorum
Benimkide düşük canım pazartesi gidip taktıracam sabah akşam kan hapı içtigim halde düşmüş 10.2 den 10 a düşmüşHaftaya da taktırınca benimki toplam 4 bine gelmiş olcak işte kuzum ne diyelim şifa olsun inşallah. Seninki iyi çıkar inşallah da bi daha gerek kalmaz
11. Gününmüş eger varsa çıkabilir eger geç döllenme olduysa çıkmayabilirMerhaba hanımlar
Ben iki yıllık evliyim adet düzensizliğim var ergenliğimden beri ilaç kullanmadan adet olan biri değilim. Çokca doktora gözüktüm bir problem olmadıgını yumurtalarımın sağlıklı vs oldugunu, adet olmak istersen ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti. Bende bayadır ilaç kullanmıyorum adette olmuyorum.
** Şubatın 24. de yumurta akı akıntım geldi bazen bir kaç ayda bir geliyor öyle. Ben o akıntıdan öncesini ve sonraki günü değerlendirdin aklımda hamilelik yoktu öyle denk geldi. 25-26 şubat başlayan adet olucakmışım gibi ağrılar çektim fakat adet olmam çok zor cünkü ilaç kullanmıyorum dedim herhalde yumurta akı geldi yumurta agrısı. Şiddetlide olunca adet agrısı gibi bir haftanın sonra kan verdim en sonki ilişkiden bir hafta geçmişti beta 0.1 çıktı negatif. Birde normalde bu kadar agrı sızı çekmediğim için tuhaf geldi kan vermek istedim tabiki gebelik olsada negatif çıktı 7. Gündü.
Sonrasındaki bir iki gün hiç ağrım olmadı sadece gögüste hafif hassasiyet yaşadım. Dün 6. Mart çarşamba akşamı dün yani ilişkinin 10. Günü birden sol kalça kemiğime sancı girdi sol ayagım komple ağrıdı üzerine basmakta biraz zorlandım ayaklarım uyuştu karıncalandı miğdem hafif bulandı bel agrım kasık ağrım ve karnımda gaz oluştu. Gögsümde hassasiyet arttı. Sabaha kadar yine aynı yanmaları agrıları az çok çektim ve uykusuzluktan ölüyorum ama uykuya dalamadım sabaha kadar. Bugünde 11. Gün aynı şeyler devam ediyor. Fakat migde bulantım daha arttı kusma yok.
Sizde idrar test yapsam çıkarmı ? Sabah mı yapsam akşam mı ? Adeti bekle demeyin ben ilaç kullanmadan adet göremiyorum.
Lütfen yardımcı olurmusunuz
Bir iri bebekte senden hosgeldin aramızaKızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
amniyon sıvısının fazla çıkması beni biraz korkuttu. Kendimi suçlama seviyesindeyim. aşırı tatlı, hamurişi, paketli gıda tüketimim yok aslında. meyve hiç tüketme dedi.
2 haftaya düştü kontrollerim. 2 hafta sıkı diet yapıp bakıcam bi. bebek ne kadar alıcak kilo. 1 ayda 1 kiloya yakın almış.
Bakalım bende kan verdim kızlar 2 gündür gözlerim kararıyor şeker yiyiyorum kendime geliyorum bende bi kan verdim sizinki gibi bi durum olursa bende taktiririmBenimkide düşük canım pazartesi gidip taktıracam sabah akşam kan hapı içtigim halde düşmüş 10.2 den 10 a düşmüş
Canım bazen psıkolojık de olabiliyor bazende geç döllenebiliyor pazartesiye kesinleşir olup olmadığıTeşekkür ederim canım bu sabah yaptım son ilişkinin üzerinden 12. Günü bugün fakat ne kaset test ne erken gebelikte birşey çıkmadı. Düne kadar bel kasık agrısı karnımda gaz gögüs hassasiyetim mevcuttu. Suan hafif gögüs hassasiyeti dışında birşeyim yok. Karnımda gaz var sadece. Acaba yokmu birşey dicem fakat yumurtlamadan sonra ve bu çarşamba perşembe günleri sancı çektim özellikle sol kalça bacak sancılarım vardı bilmiyorum haftaiçi tekrar mı yapıyım var mı yokmu kafam karıştı artık.
Güzel bir diet uygula. Ama kilon da yok ki bebeği besleyen gıdalara mı çok yüklendin acaba? Yada yapı olarak mı iri doğdunuz eşin veya sen.Kızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
Aaaa bizim bebişler kan bırakmıyo vücudumuzda resmenBenimkide düşük canım pazartesi gidip taktıracam sabah akşam kan hapı içtigim halde düşmüş 10.2 den 10 a düşmüş
Hayırlısı olsun canım teşekkür ederimCanım bazen psıkolojık de olabiliyor bazende geç döllenebiliyor pazartesiye kesinleşir olup olmadığı
Yani nasıl rahat ediyorsanız çalışabiliyorsanız tabi son dk kadar gitmekte fayda varSon adet tarihine göre aldım benbundan sonrası için de çalışır halini bozabiliriz isterseniz dediler de dayanabileceğim kadar dayanacagim ya 37ye kadar çalışabilirim inşallah
hafta sonuna denk geliyor 32+0 32+1 de tam Nisan 1 e denk geliyor. Heralde kurtarırım diye düşünüyorum ama. Gene ultrason kağıdına göre bi bakar hesaplarım ama her şekilde hafya sonuna denk gelir diye düşünüyorumCanım asıl çalışamaz alacaksan tam gününde gitmen lazım. Doktor bana bir iki gün için bile koca ayı ödemiyor sgk sen tam gününde gel dedi.
Kilo bizde de 2 hafta önde gidiyor. Şeker yüklemesi istedi ama onda da acayip düşük çıktı yani oda etkiler etkilemez gibi konuşmadı. Genetik olabileceğini söyledi ki ben de eşimde topluymuşuz.Kızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
ben 4 kiloya yakın doğmuşum. Kızımı 38+4 de 3200 doğurdum. Aslında bebeğin suyunun fazla olması beni daha çok tedirgin etti.Güzel bir diet uygula. Ama kilon da yok ki bebeği besleyen gıdalara mı çok yüklendin acaba? Yada yapı olarak mı iri doğdunuz eşin veya sen.
Ben de kilo aldım ama bebeğe gidiyor bazen panik oluyorum şeker mi var diye haftaya kontrolüm var.
Çalışıyorum bir de nasıl olucak bu yemek mevzusu şaşırdım kaldım. Öğlen arası yürüyüş yapıyordum akşamları da yürüyüşe başladım. Şeker yüklemesi sonucu için sıkıntı yok demişti, ama bakalım pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık baktırıcam. kilosu değilde suyu fazla ya asıl beni o tedirgin ediyor. internette bir sürü şey yazıyor hayırlısı bakalım.Kilo bizde de 2 hafta önde gidiyor. Şeker yüklemesi istedi ama onda da acayip düşük çıktı yani oda etkiler etkilemez gibi konuşmadı. Genetik olabileceğini söyledi ki ben de eşimde topluymuşuz.
Umarım bi sıkıntı çıkmaz sizde de. Bende de kilo yok o halde bile tatlı hamurişi kes dedi de yani zor nasıl keseceğiz herşeyden canımız istiyor dikkat ediyoruz ama. Meyve çok etkiliyor sanırım ilk gittiğimde de meyveyi
Kes demişti mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?