Bir iri bebekte senden hosgeldin aramıza internette kanser olup sonra ölüyorsun zaten çok abartiyo ama dene bakalım 2 hafta bi diyeti değişen bir şey olacak mi
Çalışıyorum bir de nasıl olucak bu yemek mevzusu şaşırdım kaldım. Öğlen arası yürüyüş yapıyordum akşamları da yürüyüşe başladım. Şeker yüklemesi sonucu için sıkıntı yok demişti, ama bakalım pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık baktırıcam. kilosu değilde suyu fazla ya asıl beni o tedirgin ediyor. internette bir sürü şey yazıyor hayırlısı bakalım.
Çoğunlukla sağlıklı beslenirim yaşam tarzı olarak ama arada küçük kaçamaklar oluyor tabi, bir de çalışıyorum ofis ortamı, şu bebeğin suyu işini çözersem iyi olacak, yaş faktörü de var 35 yaşındayım.
Canım eğer yapabiliyorsan tabiki her zaman sağlıklı beslenmeye çalış, ama ay hamurişi yedim çikolata yedim diye kendini suçlama. Sen hamilesin öyle düşün bunlar tabiki olacak şeyler.
Her zaman kontrolünde olsun ama kaçırdığın zamanda kendini suçlama.
Benim bebeğimde burada ki birkaç arkadaşın bebeği de 1er hafta 2şer hafta önden gidiyor ama her bebek farklıdır böyle düşün üzme kendini, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Cnm benimde şekerim yüksek çikti . Şuan kendim dikkat ederek basleniyorum . Meyve çok fazla şekeri yükseltmiyor. Hamur işine dikkat et o birden şekeri yükseltiyor. Şöyle ben simit börek yufka tarzi , beyaz un, saç ekmeği , şeyler yedim mi firliyor. Bunlara dikkat et.yaptiğimiz şeker testi de çok güvenilir gelmiyor bana . Benim aclik tokluk normal son üç ay normal ama şeker çikmişti . Süt ürünleriyle beslen aç birakma kendini
hafta sonuna denk geliyor 32+0 32+1 de tam Nisan 1 e denk geliyor. Heralde kurtarırım diye düşünüyorum ama. Gene ultrason kağıdına göre bi bakar hesaplarım ama her şekilde hafya sonuna denk gelir diye düşünüyorum
Benimde 32+0 cumartesiye denk geliyor doktorun asistanı verdi randevuyu direk normalde arayıp alıyorduk. Ama pazara denk gelseydi nasıl bi yol izlerdi bilmiyorum 31+6 veya 32+1 olurdu sanırım ozaman
22 çıkmış ve hiçbir şekilde belirti yok şok oldum hamilelikten öncede enfeksiyon olsun mantar olsun geçirmiştim malesef ama belirti oluyordu onlarda.. niye oldu şimdi anlamadım..
Canım birde hangi değerin düşük diye sana takviye uygulayacaklar
Canım enfeksiyon olduğundan nasil şüphelendin. Ben de niyeyse hala var gibi hissediyorum akıntım enfeksiyon zamanındaki gibi değil ama yine var yine hamilelige bağladım ama enfeksiyon da olabilir emin değilim geçmiş olsun
Cnm benimde şekerim yüksek çikti . Şuan kendim dikkat ederek basleniyorum . Meyve çok fazla şekeri yükseltmiyor. Hamur işine dikkat et o birden şekeri yükseltiyor. Şöyle ben simit börek yufka tarzi , beyaz un, saç ekmeği , şeyler yedim mi firliyor. Bunlara dikkat et.yaptiğimiz şeker testi de çok güvenilir gelmiyor bana . Benim aclik tokluk normal son üç ay normal ama şeker çikmişti . Süt ürünleriyle beslen aç birakma kendini
Şeker yüklemesi normaldi. pazartesi de açlık toklu ve 3 aylık baktırıcam. valla kese kese ne yicem bilemedim. yoğurt kefir midemi bulandırıyor ama bir şekilde tüketicem. Çalışınca öğlen yemek mevzusu kafa karıştırıyor, sürede uzun olunca geçiştirmekte olmuyor. bakalım 2 hafta sıkabildiğim kadar sıkıcam yine benzer olursa bu kadar sıkmam. zaten 38+ larda sezaryen ile alacak. 9 haftam var tahmini.
Geçmiş olsunn, idrar yolu enfeksiyonu önemliymiş canım gebelikte dikkat et.
Benim doktorumda tek kullanımlık şaselerden verdi bir gece yatmadan önce içtim ertesi sabah hoop geçti
Ya çok da kafaya takma bazen yanıltıyorlar da insanı. Artık çevremde de benzer şeyleri o kadar çok duyuyorum ki sonrasında herşey normaldi diyorlar. Tedbiri elden bırakmadan devam et kendini de strese sokma canım