- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
32+1 olacak benim mecbur. Çünkü 32+0 tam pazar. Ama benim sigorta başlangıcım ayın başı itibariyle olduğu için belki ordan iyi denk gelmiş olabilir. Nisan 1 tam 32+1 oluyor bi şekilde kurtarırım diye düşünüyorumBenimde 32+0 cumartesiye denk geliyor doktorun asistanı verdi randevuyu direk normalde arayıp alıyorduk. Ama pazara denk gelseydi nasıl bi yol izlerdi bilmiyorum 31+6 veya 32+1 olurdu sanırım ozaman
Akıntıdan mı anladın? Benim de 2 gündür foş diye yine su geliyor enfeksiyon çıktığında da aynıydı. Tek kullanımlık almayı düşünüyorumKızlar ya moralim bozuldu enfeksiyonum var sanırımilaç içmem gerekiyor dimi
Canım rutin kontrol için kan ve idrar tahlili verdim idrarimda çıkmış onun dışında ne belirti ne koku bir şey yoktu sok oldum.. istersen direkt idrar tahlili verCanım enfeksiyon olduğundan nasil şüphelendin. Ben de niyeyse hala var gibi hissediyorum akıntım enfeksiyon zamanındaki gibi değil ama yine var yine hamilelige bağladım ama enfeksiyon da olabilir emin değilimgeçmiş olsun
O çok güzel oluyo yaGeçmiş olsunn, idrar yolu enfeksiyonu önemliymiş canım gebelikte dikkat et.
Benim doktorumda tek kullanımlık şaselerden verdi bir gece yatmadan önce içtim ertesi sabah hoop geçti
Bende belirti yok nedense normal akinti devam ediyor çok şaşırdım..Akıntıdan mı anladın? Benim de 2 gündür foş diye yine su geliyor enfeksiyon çıktığında da aynıydı. Tek kullanımlık almayı düşünüyorum
Olmadı ben tekrar isteyeyim Dr'umdan tahlil ya. Eskiden bende olmazdı ama simdi iyice pimpririkli oldumCanım rutin kontrol için kan ve idrar tahlili verdim idrarimda çıkmış onun dışında ne belirti ne koku bir şey yoktu sok oldum.. istersen direkt idrar tahlili versağol canım aman Allah korusun erken doğumu tetiklemesin de çok önemli ya biraz canım sıkıldı yapacak bir şey yok tamamı çıksın sonuçların doktoruma aticam
O çok güzel oluyo yainşallah banada öyle tek kullanımlık verir sağol canim
Kanım düşük canım kan takviyesi alacam. Bu arada benimde hiç idrarda yanma felan yok agrıda yok yaparken ama yinede çıkmış ama çok yüksekmdegil dedi doktor sıkıntı yapacak kadar. Benim yeşile yakın akıntım var mantar olmuş gibi fitilde kullanıyorum iki gündür. Ama karın kasılmalarım hiç geçmiyor sürekli taş gibi neden anlamadım. Sabah ciger geliştirici ignemi oldum. Burda igne olanları okudum igneden 1 2 hafta sonra dogum gerçekleşiyor yazanlar olmuş tedirginim22 çıkmış ve hiçbir şekilde belirti yok şok oldum hamilelikten öncede enfeksiyon olsun mantar olsun geçirmiştim malesef ama belirti oluyordu onlarda.. niye oldu şimdi anlamadım..
Canım birde hangi değerin düşük diye sana takviye uygulayacaklar
Saglık ocagının çagırması lazım canım benim 2 nisanda var mesela tahlilim kagıda yazıp vermişti bana ebe hemşireOlmadı ben tekrar isteyeyim Dr'umdan tahlil ya. Eskiden bende olmazdı ama simdi iyice pimpririkli oldum
Bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor canımSaglık ocagının çagırması lazım canım benim 2 nisanda var mesela tahlilim kagıda yazıp vermişti bana ebe hemşire
Canım o kasilmalar bizim haftalarimzda normalmiş. Braxton hicks diye geçiyor. Doğuma hazırlık için yalan kasılmalarmis. Rahim kendini hazirliyormus. Benim de şok 1 haftadır fark ediyorum karnım kaskatı oluyor bebek bir yanda toplaniyorKanım düşük canım kan takviyesi alacam. Bu arada benimde hiç idrarda yanma felan yok agrıda yok yaparken ama yinede çıkmış ama çok yüksekmdegil dedi doktor sıkıntı yapacak kadar. Benim yeşile yakın akıntım var mantar olmuş gibi fitilde kullanıyorum iki gündür. Ama karın kasılmalarım hiç geçmiyor sürekli taş gibi neden anlamadım. Sabah ciger geliştirici ignemi oldum. Burda igne olanları okudum igneden 1 2 hafta sonra dogum gerçekleşiyor yazanlar olmuş tedirginim
Merhaba erken doğum riskiniz neyden dolayı acaba benimde riskim var bebekte makat gelişmiş 3 4 gündür zaten hareketlerini aşağıda hissediyordumGüzel anneler hastaneden geldim 30+5 günlük ne önde ne geride tam uyumlu kilosu 1750 gram olmuş boyu 43.5cm bis sıkıntı yok bebek hala ters duruyor makat geliş erken dogum riskim devam 34. Haftada tekrar çagırdı yarında ciger geliştirici ignem yapılacak. Yüzünü yine göstermedi elleriyle kapatmış
Merhaba canım benim şekerim yüksek ondan dolayı amniyon sıvı fazla dedi bana da haftada bir gel dedi ikiz bebek birde diğerinin normal dikkat et diyor ama ben sürekli meyve yiyen biriydim bilemedim korkuyorum bendeKızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
amniyon sıvısının fazla çıkması beni biraz korkuttu. Kendimi suçlama seviyesindeyim. aşırı tatlı, hamurişi, paketli gıda tüketimim yok aslında. meyve hiç tüketme dedi.
2 haftaya düştü kontrollerim. 2 hafta sıkı diet yapıp bakıcam bi. bebek ne kadar alıcak kilo. 1 ayda 1 kiloya yakın almış.
ben 69 la hamile kalmıştım 5 kilo verdim şimdi 72 yim.
araştırınca biraz korku sarıyor ama araştırmadan da yapamıyorum.
Acaba enfeksiyon çok az diye mi. Bolca su içsen, dut falan yesen geçmez miAnladim canın hiçbir şekilde enfeksiyon belirtisi yok idrarda çıkmış şaka gibi senin değerler kaçtı hatırlıyo musun
Ay onu bende duydumKanım düşük canım kan takviyesi alacam. Bu arada benimde hiç idrarda yanma felan yok agrıda yok yaparken ama yinede çıkmış ama çok yüksekmdegil dedi doktor sıkıntı yapacak kadar. Benim yeşile yakın akıntım var mantar olmuş gibi fitilde kullanıyorum iki gündür. Ama karın kasılmalarım hiç geçmiyor sürekli taş gibi neden anlamadım. Sabah ciger geliştirici ignemi oldum. Burda igne olanları okudum igneden 1 2 hafta sonra dogum gerçekleşiyor yazanlar olmuş tedirginim
Sana dua edıcem ınsallah en kısa vakıtte bır bebegın olur ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınıHayırlısı olsun canım teşekkür ederim
Enfeksiyon dıyınce hemen baş köşede yerimi alayım canımKanım düşük canım kan takviyesi alacam. Bu arada benimde hiç idrarda yanma felan yok agrıda yok yaparken ama yinede çıkmış ama çok yüksekmdegil dedi doktor sıkıntı yapacak kadar. Benim yeşile yakın akıntım var mantar olmuş gibi fitilde kullanıyorum iki gündür. Ama karın kasılmalarım hiç geçmiyor sürekli taş gibi neden anlamadım. Sabah ciger geliştirici ignemi oldum. Burda igne olanları okudum igneden 1 2 hafta sonra dogum gerçekleşiyor yazanlar olmuş tedirginim
Benimde 25 çıkmış ya antibiyotik kullanmama rağmen bide hiç düşürmemiş22 çıkmış ve hiçbir şekilde belirti yok şok oldum hamilelikten öncede enfeksiyon olsun mantar olsun geçirmiştim malesef ama belirti oluyordu onlarda.. niye oldu şimdi anlamadım..
Canım birde hangi değerin düşük diye sana takviye uygulayacaklar
Cranberryi çay gibi yapıp 1 kupa iç diye de ben öneri almıştım yerken ne kadar yiyosunuz 1 avuç gibi mi? Bende kuru dut almıştım onuda çay gibi yapıp içeyim diye hangisi daha etkilidir acaba. Antibiyotikle bile geçmemiş daha çok artmış ya dün moralim bozuldu benimde bayaEnfeksiyon dıyınce hemen baş köşede yerimi alayım canımenfeksiyonun en buyuk belırtısı zaten karnın taş gibi olması ve karnın sanki düşecek gibi bı baskı olması onun erken doğumla alakası yok yani sen bol bol su iç ve chanberry ye ayrıca gunde ıkız kez doğal elma sırkesi ile taharetlen
İste canim ben şehir hastanesi dahiliyeden randevu almıştım ordan yaptırdımOlmadı ben tekrar isteyeyim Dr'umdan tahlil ya. Eskiden bende olmazdı ama simdi iyice pimpririkli oldum
Allah allah insallah biraz daha kalır ama işte bende şeyden korktum bu enfeksiyonda erken dogurmayi tetikliyormus ya inşallah kısa zamanda geçer canımKanım düşük canım kan takviyesi alacam. Bu arada benimde hiç idrarda yanma felan yok agrıda yok yaparken ama yinede çıkmış ama çok yüksekmdegil dedi doktor sıkıntı yapacak kadar. Benim yeşile yakın akıntım var mantar olmuş gibi fitilde kullanıyorum iki gündür. Ama karın kasılmalarım hiç geçmiyor sürekli taş gibi neden anlamadım. Sabah ciger geliştirici ignemi oldum. Burda igne olanları okudum igneden 1 2 hafta sonra dogum gerçekleşiyor yazanlar olmuş tedirginim
Benim saglik ocagi 6 nisanda çağırdı mesela o zamana kadar heralde benim vücudu enfeksiyon alıp götürür(ilgisizler baya)Saglık ocagının çagırması lazım canım benim 2 nisanda var mesela tahlilim kagıda yazıp vermişti bana ebe hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?