2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimde 32+0 cumartesiye denk geliyor doktorun asistanı verdi randevuyu direk normalde arayıp alıyorduk. Ama pazara denk gelseydi nasıl bi yol izlerdi bilmiyorum 31+6 veya 32+1 olurdu sanırım ozaman
32+1 olacak benim mecbur. Çünkü 32+0 tam pazar. Ama benim sigorta başlangıcım ayın başı itibariyle olduğu için belki ordan iyi denk gelmiş olabilir. Nisan 1 tam 32+1 oluyor bi şekilde kurtarırım diye düşünüyorum

Canım rutin kontrol için kan ve idrar tahlili verdim idrarimda çıkmış onun dışında ne belirti ne koku bir şey yoktu sok oldum.. istersen direkt idrar tahlili ver sağol canım aman Allah korusun erken doğumu tetiklemesin de çok önemli ya biraz canım sıkıldı yapacak bir şey yok tamamı çıksın sonuçların doktoruma aticam
Geçmiş olsunn, idrar yolu enfeksiyonu önemliymiş canım gebelikte dikkat et.
Benim doktorumda tek kullanımlık şaselerden verdi bir gece yatmadan önce içtim ertesi sabah hoop geçti
O çok güzel oluyo ya inşallah banada öyle tek kullanımlık verir sağol canim

Akıntıdan mı anladın? Benim de 2 gündür foş diye yine su geliyor enfeksiyon çıktığında da aynıydı. Tek kullanımlık almayı düşünüyorum
Bende belirti yok nedense normal akinti devam ediyor çok şaşırdım..
Rutin kan ve idrar tahlili zamanım geldi idrarimda çıkmış sonuçlarda ordwn anladım doktoruma aticam hepsi cikinca

Olmadı ben tekrar isteyeyim Dr'umdan tahlil ya. Eskiden bende olmazdı ama simdi iyice pimpririkli oldum

Kanım düşük canım kan takviyesi alacam. Bu arada benimde hiç idrarda yanma felan yok agrıda yok yaparken ama yinede çıkmış ama çok yüksekmdegil dedi doktor sıkıntı yapacak kadar. Benim yeşile yakın akıntım var mantar olmuş gibi fitilde kullanıyorum iki gündür. Ama karın kasılmalarım hiç geçmiyor sürekli taş gibi neden anlamadım. Sabah ciger geliştirici ignemi oldum. Burda igne olanları okudum igneden 1 2 hafta sonra dogum gerçekleşiyor yazanlar olmuş tedirginim

Canım o kasilmalar bizim haftalarimzda normalmiş. Braxton hicks diye geçiyor. Doğuma hazırlık için yalan kasılmalarmis. Rahim kendini hazirliyormus. Benim de şok 1 haftadır fark ediyorum karnım kaskatı oluyor bebek bir yanda toplaniyor

Merhaba erken doğum riskiniz neyden dolayı acaba benimde riskim var bebekte makat gelişmiş 3 4 gündür zaten hareketlerini aşağıda hissediyordum

Merhaba canım benim şekerim yüksek ondan dolayı amniyon sıvı fazla dedi bana da haftada bir gel dedi ikiz bebek birde diğerinin normal dikkat et diyor ama ben sürekli meyve yiyen biriydim bilemedim korkuyorum bende

Ay onu bende duydum yine de herkeste aynı olmuyodur belki canım. Diğer kızlarında da iğne olmuş muydun? İğne ve doğum arası mesafe yakın mıydı

Enfeksiyon dıyınce hemen baş köşede yerimi alayım canım enfeksiyonun en buyuk belırtısı zaten karnın taş gibi olması ve karnın sanki düşecek gibi bı baskı olması onun erken doğumla alakası yok yani sen bol bol su iç ve chanberry ye ayrıca gunde ıkız kez doğal elma sırkesi ile taharetlen

Benimde 25 çıkmış ya antibiyotik kullanmama rağmen bide hiç düşürmemiş idrar kültürü verdim ben daha öncede vermiştim üreme olmamıştı inşallah gene olmaz

Cranberryi çay gibi yapıp 1 kupa iç diye de ben öneri almıştım yerken ne kadar yiyosunuz 1 avuç gibi mi? Bende kuru dut almıştım onuda çay gibi yapıp içeyim diye hangisi daha etkilidir acaba. Antibiyotikle bile geçmemiş daha çok artmış ya dün moralim bozuldu benimde baya

Allah allah insallah biraz daha kalır ama işte bende şeyden korktum bu enfeksiyonda erken dogurmayi tetikliyormus ya inşallah kısa zamanda geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…