2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Acaba enfeksiyon çok az diye mi. Bolca su içsen, dut falan yesen geçmez mi
Bilmiyorum ama çok su içtiğim halde böyle oldu büyük ihtimal ilaç derse direkt ilaç içecek gibiyim böbreklerim ve çocuğa enfeksiyondan bir şey olsun istemiyorum

Benimde 25 çıkmış ya antibiyotik kullanmama rağmen bide hiç düşürmemiş idrar kültürü verdim ben daha öncede vermiştim üreme olmamıştı inşallah gene olmaz
Ben 1 ay önce verdim yoktu bir şey 1 ayda olmuş ne olduysa.. Peki senin neden hiç düşmüyor bir şey dediler mi

Ben 1 ay önce verdim yoktu bir şey 1 ayda olmuş ne olduysa.. Peki senin neden hiç düşmüyor bir şey dediler mi
Hamileliğin kronik sorunu dedi. En az 3 litre su içiyorum devamlı iç çamaşırı değiştiriyorum ama bi türlü bitmiyo düşüyo gibi oluyo sonra gene yükseliyo bu seviyelere ve bendede hiç belirti yok yanma acıma ağrı gibi tahlil yaptırmasam anlamam enfeksiyon olduğunu. Hamilelik öncesinde yoktu hamilelikle başladı

Demek ki benim hamilelikten önce oldu o da ilk bir şeyler yaşadığım zaman vücudum tepki verdi onun dışında bir daha bu zamana kadar görmemiştim ki gördüm yikildim
Ama 3 litre bayada içiyorsun o halde fe gercekten gecmiyorsa uzucu ya peki şey var mı içtiğin su yetmeme hissi ben sürekli su içsem yine bana yetmez..
kızlar ben buraya kasılmam var vs yazdığımda diğer annelerde yazıyor enfeksiyonda da aynısı oldu başka konularda da demek ki bu haftadan her gebede yaşanan durum o yüzden kafal rahatladi

Ben normalde su içmeyi sevmem hamilelikte bi istekli su içtim herhalde ilk defa son zamanlardada içesim gelmiyo ama enfeksiyon için zorluyorum kendimi içtiğim su fazlasıyla yetiyo bana

Canım ben bıldıgın bır avuç kadar yiyorum bır hafta hergun yedım gectı cok sukur ne antıbıyotıkler kullandım ne dut kurlerı yaptım hıc ıse yaramadı bu meyve bana ıyı geldı

Ben kurudutu gün içinde atıştırmalik olarak yiyorum yine de işe yarar mı acaba enfeksiyon falan varsa

Canım ben bıldıgın bır avuç kadar yiyorum bır hafta hergun yedım gectı cok sukur ne antıbıyotıkler kullandım ne dut kurlerı yaptım hıc ıse yaramadı bu meyve bana ıyı geldı
Kurudutu hic sevmiyorum aldığımız yerle alakalı da olabilir
Cranberry hiç yemedim hayatımda tadı neye benziyo

Merhaba canım benim şekerim yüksek ondan dolayı amniyon sıvı fazla dedi bana da haftada bir gel dedi ikiz bebek birde diğerinin normal dikkat et diyor ama ben sürekli meyve yiyen biriydim bilemedim korkuyorum bende
Ben 2 hafta dikkat edicem sıfır meyve. İstersen sende dene. Sonuç alırsak doğuma kadar yemeyiz.

Kizlar karin kasilmalari normal magnezyum kulanin rahatlama olmasi için . Halen ağrilariniz yüksekse calsiyum magnezyum d vit üçlüsünü kulanin . Bende enfeksiyondan çok cektim hamilelik boyunca . Günde 2.5 litre su iÇin . Artik sona doğru geldiğimiz için dikkat edin zaten son aylar bel sirt ağrilari oluyor . Birde enfeksiyonla uğraşmayalim . Ama enfeksiyona iyi gelen kendinizi sicak tutun.dut kürü işe yariyor ama şekeri olan içmesin

Ben 2 hafta dikkat edicem sıfır meyve. İstersen sende dene. Sonuç alırsak doğuma kadar yemeyiz.
M melikekk kizlar ben diyetisyenle bu süreci geçirdim. Sifir meyve çözüm değil . İmkaniniz varsa diyetisyene gidin size liste veriyor . Genellikle listeler buna benzer . Ben günde dört kez ölçüm yapiyorum . İlk alti ay kilo almadim. 7. Ay işte almaya başladim oda bir 1,5 kilo. Bu listeye uyuyunca bebek kilo aliyordu ben sabit kaliyordum. Sanildiği gibi bebeğe sadece meyve aldirmiyor. Siz günde bi porsiyon meyve yiyebilirsiniz onuda elma mandalina muz şekeri az olan meyveler seçin kuru incir kuru kaysi şeker orani yüksek . Ama dediğim gibi şekeri birden firlatan karbonhidrat . Aclik tokluk ölçerek anliyorsunuz . Kendinize şeker ölçüm cihaza alin bir haftada hersey yerine oturur

Eklentiler

• 1616D7A4-CFF1-4B45-88B3-1280AD155350.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar doğum sonrasi eğitim aldiniz mi hiç ? Uyku eğitimi bakim eğitimi . Önerileriniz var mi kitapta olabilir videolarda

Aa öyle mi inşallah öyledir bu kadar sık olunca sadece bende oluyor sandım bende

Ben ilkinde ciğer geliştirici iğne olmuştum canım iki doz, birini 34. haftada diğerini 35. haftada, bebek 39+3 te doğdu, merak etme iğne doğumu tetiklemiyor bence

Bnde şeker olur olmadığı henüz belli değil canım. Pazartesi bakılacak. Yüklemede çıkmadı şeker. Doktorun dieti bu şekilde meyve yeme gerek yok dedi. Sebze, protein ve yağ ağırlıklı beslen dedi. Bakalım ne olacak.

Ben kurudutu gün içinde atıştırmalik olarak yiyorum yine de işe yarar mı acaba enfeksiyon falan varsa
Hiç bilmiyorum ki bende ilk defa deneyecektim ama ona başlamadan cranberry alayım o daha iyiymiş demek ki. Ben daha önce 3-4 gün sabahları kahvaltıda nar suyu içiyodum 1 bardak kadar o dönemde ilaç kullanmadığım halde baya düşmüştü değerim nardan mı düştü yoksa düşesi mi tuttu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…