2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Narı da duymuştum ondan düşmüş olabilir eşime söylemiştim ama cranberry bulamamış yarın bir aktara bakayim ben de

golden-snitch melegim can genc-anne kızlar tam olarak enfeksiyon hakkında cevap yazdınız mı bilmiyorum veya eksik etiketledigim varsa kusura bakmasın doktorum yazmış hiçbir sıkıntı yok sonuçlarım guzelmis alla alla şaşırdım valla

Nar yediğim dönem burda herkes enfeksiyon geçirdi ben geçirmedim nar gerçekten çok faydalı eğer narla alakalı böyle bir şey varsa net ben nardan enfeksiyon olmadım günde bir nar yedim aşeriyordum kasılma dusukte yapmadı en sonunda birazcık kasılma olmuştu artık nardan mı bilmiyorum narın mevsimi geçmeye başlamıştı bende bıraktım

Ben gene kahvaltıda az az içmeye başlıyim bari o zaman bi kaç gün

Listen çok güzelmiş canım ben de şeker ölçüm cihazı aldım yemekten önce ve bir saat iki saat sonra ölçüm yapıyorum bu iki gün kontrol edeceğiz pazartesi ona göre endokrine gidiceğim

Listen çok güzelmiş canım ben de şeker ölçüm cihazı aldım yemekten önce ve bir saat iki saat sonra ölçüm yapıyorum bu iki gün kontrol edeceğiz pazartesi ona göre endokrine gidiceğim
İki saat ölçümü benim diyetisyenler vermedi . Diyet yapinca anca bir haftada toparlaniyor değerler . Değerlerin kac cikiyor şuan ?

Ben ilkinde ciğer geliştirici iğne olmuştum canım iki doz, birini 34. haftada diğerini 35. haftada, bebek 39+3 te doğdu, merak etme iğne doğumu tetiklemiyor bence
İnşallah canım bunu duyduguma çok sevindim. Bende bugün oldum 32. Haftaya girdim digeride haftaya vurulacak

Benimki 22 olduğu halde güzel dedi cok şaşırdım ben sanki bu grupta 17 iken enfeksiyon denilip ilaç kullananlari hatırlıyorum gibiyim yanlış miyim acaba
İlerlememesi için toz verse iyi olurmuş ama vermemiş çok sorun görmüyorlar bana başka bi doktor 13 çıktıgı zamanda vermişti mesela saglık ocagında 6 aylıktım o zaman son aylara dogru enfeksiyon istemeyiz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…