Hahahahha geçen hafta hamilelikte ilk kez ıspanak yapıp yedim aynı böyle saçma gururla
Cnm benimde bi ara öyle oldu bi doktor dedi enfeksiyonun yüksek ilaça başla . Diğer iki doktor dedi evde bol bol su iç :)
Olay resmen tetanoz asisina döndü kimisi vur der kimisi gerek yok hesabı bunda da kimi ilaca başlatır kimisi güzel der ilginç bir sistem var hemileligim bitti oldu bi türlü anlamadimİlerlememesi için toz verse iyi olurmuş ama vermemiş çok sorun görmüyorlar bana başka bi doktor 13 çıktıgı zamanda vermişti mesela saglık ocagında 6 aylıktım o zaman son aylara dogru enfeksiyon istemeyiz demişti
Alyuvarlarinin bakışlarını az buçuk anlamışsındır o zamanHahahahha geçen hafta hamilelikte ilk kez ıspanak yapıp yedim aynı böyle saçma gururla
Bakteri ve skuamoz epitel, total epitel miktarına falan baktılar mı idrar tahlilinde ? Baktılarsa kaç çıktı benim onlar yüksek diye antibiyotik verdi sanırımBenimki 22 olduğu halde güzel dedi cok şaşırdım ben sanki bu grupta 17 iken enfeksiyon denilip ilaç kullananlari hatırlıyorum gibiyim yanlış miyim acaba
Benimki geçen hafta 15’ti tek kullanımlık monurol saşe yazmıştıBenimki 22 olduğu halde güzel dedi cok şaşırdım ben sanki bu grupta 17 iken enfeksiyon denilip ilaç kullananlari hatırlıyorum gibiyim yanlış miyim acaba
Sen kimi kandırıyon bakışı attılar ajsjdj yıkamamak için yemiyorumAlyuvarlarinin bakışlarını az buçuk anlamışsındır o zaman
Niye öyle yaptın ben bi ara her hafta yedim demir için sırf
Canım bu konuda bende çok muzdaripim ilaç içmeyi bırak 5 gündür sabah akşam iğne vuruluyorum hala kasığımdan bacağıma vuran sancı geçmedi ki bu enfeksiyonun belirtisiymiş. Yarın son iğnem var o son iğneden mucizevi bi sıfırlayışa umut bağladımKızlar ya moralim bozuldu enfeksiyonum var sanırımilaç içmem gerekiyor dimi
Tam 32+0 dediler bana da hic riske atma bosver benimde 2 nisanda almam lazım kontrolum de 18 martta yani mecbur gitcem allahtan sigortalıyım ama bi yandan da oglusumu 2 kere gormus olurum şikayetçi degilimBu raporları 32+1 ile alabiliyoruz değil mi yoksa 31+1 ile mi.bu iki hafta farkını hep karıştırıyorum bu rapor konusunda. Doktor 32. Hafta gel dedi de sgk sistemi bi kod veriyormuş yani rapor için sanırım.
Bende bu konuda sıkıntılıyım 10 gun onde gidiyor 26+0 da 1150 gram cikti suyunda tam sınırda dedi sekerimde oyle yani belki dedgin gibi saglikli beslendgim halde boyle olsa en azindan vicdanen rahat olurdum ama cok sağlıklı da beslenmedim suan dikkat ediyorum bu ay kilo vermedim ama almadim da oruc kafami karıştırıyor hem tutmak istiyorum hem de şekerden dolayı korkuyorm ani düşüp ani yukseliyor mide yanmamda cok fazla ama denemek istiyorum vucudum dinlenmis olur en azindan bir iki gun deniycem ya da aralarda bi tutar bir tutmam hem sekerimide olcerim o sıra baktm sekerede iyi geliyor doktotum da sorun etmezse ona gore karar alirmKızlar selam dün kontrolüm vardı. 28+5 iz 1740 gr olmuş bebeğim. 31+0 ile uyumlu dedi. İri bebek dedi. boyu 39 cm. amniyon sıvısı da fazla imiş. pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık kan şekerine baktırıcam. şeker yüklemesinde sıkıntı yok demişti.
amniyon sıvısının fazla çıkması beni biraz korkuttu. Kendimi suçlama seviyesindeyim. aşırı tatlı, hamurişi, paketli gıda tüketimim yok aslında. meyve hiç tüketme dedi.
2 haftaya düştü kontrollerim. 2 hafta sıkı diet yapıp bakıcam bi. bebek ne kadar alıcak kilo. 1 ayda 1 kiloya yakın almış.
ben 69 la hamile kalmıştım 5 kilo verdim şimdi 72 yim.
araştırınca biraz korku sarıyor ama araştırmadan da yapamıyorum.
Bakteri ve skuamoz epitel, total epitel miktarına falan baktılar mı idrar tahlilinde ? Baktılarsa kaç çıktı benim onlar yüksek diye antibiyotik verdi sanırım
O kadar mı fazla senin değerler ne pekiCanım bu konuda bende çok muzdaripim ilaç içmeyi bırak 5 gündür sabah akşam iğne vuruluyorum hala kasığımdan bacağıma vuran sancı geçmedi ki bu enfeksiyonun belirtisiymiş. Yarın son iğnem var o son iğneden mucizevi bi sıfırlayışa umut bağladım
Bebek iriyse genelde su çoğalır zaten cok fazla dusunup canınızı sıkmayın soyle düşünün buyuklugu arttigi icin bosaltimi artiyor eger cok fazla bir artis yoksa bebeğin iriligine gore normaldir yani eger bebek normal gidiyorsa ve suyunuz buna rağmen cok cogaldiysa o daha kotu bir durum icinizii rahat tutun doktorum beslenmeyle suyu düzeltebilirsin dedi biraz daha saglikli beslen duzelir insallah benim bebegimin iri olmasinin sebebinin meyve oldgunu dusunuyorm acikcasi zaten severim ama hamilelgimde asiri meyve yedim yani sürekli canim çekiyordu eger bebisi zayif olan biri varsa gerçekten meyve cok etkili arkadaslar aklınızda bulunsunÇalışıyorum bir de nasıl olucak bu yemek mevzusu şaşırdım kaldım. Öğlen arası yürüyüş yapıyordum akşamları da yürüyüşe başladım. Şeker yüklemesi sonucu için sıkıntı yok demişti, ama bakalım pazartesi açlık tokluk ve 3 aylık baktırıcam. kilosu değilde suyu fazla ya asıl beni o tedirgin ediyor. internette bir sürü şey yazıyor hayırlısı bakalım.
Bende çok meyve yedim bebeğim iri ya meyveden yada genetik faktörlerden de kaynaklanıyor ama meyve banada kilo aldiriyorduBebek iriyse genelde su çoğalır zaten cok fazla dusunup canınızı sıkmayın soyle düşünün buyuklugu arttigi icin bosaltimi artiyor eger cok fazla bir artis yoksa bebeğin iriligine gore normaldir yani eger bebek normal gidiyorsa ve suyunuz buna rağmen cok cogaldiysa o daha kotu bir durum icinizii rahat tutun doktorum beslenmeyle suyu düzeltebilirsin dedi biraz daha saglikli beslen duzelir insallah benim bebegimin iri olmasinin sebebinin meyve oldgunu dusunuyorm acikcasi zaten severim ama hamilelgimde asiri meyve yedim yani sürekli canim çekiyordu eger bebisi zayif olan biri varsa gerçekten meyve cok etkili arkadaslar aklınızda bulunsun
Bakalım 2 hafta sonraya ne olacak. Doktorun dediği gibi nefsime hakim olup sıkı bir şekilde diyet yapicam. Ama çok zor ya sıfır kaçamak olsun istiyorum. Yapmam çok zor , deneyeceğim.Bebek iriyse genelde su çoğalır zaten cok fazla dusunup canınızı sıkmayın soyle düşünün buyuklugu arttigi icin bosaltimi artiyor eger cok fazla bir artis yoksa bebeğin iriligine gore normaldir yani eger bebek normal gidiyorsa ve suyunuz buna rağmen cok cogaldiysa o daha kotu bir durum icinizii rahat tutun doktorum beslenmeyle suyu düzeltebilirsin dedi biraz daha saglikli beslen duzelir insallah benim bebegimin iri olmasinin sebebinin meyve oldgunu dusunuyorm acikcasi zaten severim ama hamilelgimde asiri meyve yedim yani sürekli canim çekiyordu eger bebisi zayif olan biri varsa gerçekten meyve cok etkili arkadaslar aklınızda bulunsun
Bakteri sendede bol yazıyo aslında her doktorun sistemi farklı ya. Benim bi gittiğim doktorum eğer sarı ve kötü kokulu akıntın yoksa değerlerin bi önemi yok bunun için antibiyotik vermem dedi bu doktorda biz enfeksiyon istemeyiz o daha zararlı düşürelim o değerleri antibiyotik kullan dedi hayırlısıyla sağlıkla atlatalım şu süreci inşallah hepimizEki Görüntüle 3398530
Değerler böyle nitrit ve phdan dolayı mı enfeksiyon yok dedi anlamadım ben lökosit 22 görünce ki yüksek bence enfeksiyon var sandım buradaki daha önce konuşmalardan
O kadar mı fazla senin değerler ne peki
Evet herkesin farklı.. Amin inşallah canımBakteri sendede bol yazıyo aslında her doktorun sistemi farklı ya. Benim bi gittiğim doktorum eğer sarı ve kötü kokulu akıntın yoksa değerlerin bi önemi yok bunun için antibiyotik vermem dedi bu doktorda biz enfeksiyon istemeyiz o daha zararlı düşürelim o değerleri antibiyotik kullan dedi hayırlısıyla sağlıkla atlatalım şu süreci inşallah hepimiz
İdrar kültürü çıktı mıEki Görüntüle 3398530
Değerler böyle nitrit ve phdan dolayı mı enfeksiyon yok dedi anlamadım ben lökosit 22 görünce ki yüksek bence enfeksiyon var sandım buradaki daha önce konuşmalardan
O kadar mı fazla senin değerler ne peki
Bende lokasit yazmıyor idrar kültüründe üreme e coli 100 diyor. Doktorumla telefonla görüşmüştük az çok bi şey demedi. Hemşirelere sordum onlarda o laboratuvarın ortalama değerini bilmem gerek falan dedi.O kadar mı fazla senin değerler ne peki
İdrar kültürü çıktı mı
Anladim canım bana idrar testi demişti doktor enfeksiyon gibi bir sıkıntı olsa kültür de yaptirirdim o yüzden yaptırmadımBende lokasit yazmıyor idrar kültüründe üreme e coli 100 diyor. Doktorumla telefonla görüşmüştük az çok bi şey demedi. Hemşirelere sordum onlarda o laboratuvarın ortalama değerini bilmem gerek falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?