2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Daha sancı degil onlar kuzum sancıdan önceki alıştırmalar ufak ufak artarak çogalacak normla dogum yapacaklar için devede kulak sezeryan içinde belirti canım

Yapar mı yapar valla bebişlerin öyle süprizleri var her bebek o kadar farklı ki bayramdan sonra artık grupta başlar sancılarım arttı mesajları
Bayramdan sonra kesin açılış yapılacak burda ama ben ama başkası bayram şekeri olarak gelmek isteyen olmazsa inşallah

Kızlar kontrolden geldik 2 kilo olmuş kızım 32 haftalığız hastane ile fiyat konuşalım dedik sabitleme yapmıyorlarmış doğum zamanı neyse o kadar ödeniyormuş bide sezeryan 2 gece kalınacakmış sezeryan yapan anneler 2 gün mü kaldınız daha önce

Maşallah canım bana sezaryene hastane 1 gün demişti olası bir durum olursa bilemem

Doğum sancısı bunun 100 katı falan canım bunlar kasılma diye geçiyor sanırım. Benim nst de 120 lerde çıkıyordu sancım işte o zaman karnım taş gibi oluyordu bebek bir yere toplanmış gibi bir his oluyordu, ama ağrım olmuyordu, o kasılmalar düzenli olduğunda ve ağrı eşlik ettiğinde sancı olmuş oluyor. Ama ben ilk doğumu kendi sancımla yapmadığım için ben de tam bilmiyorum açıkçası, tetikte bekliyorum

Bu gibi durumlarda panik yapmiyalim ozman klasilma buysa yandik ki yandik

Bayramdan sonra kesin açılış yapılacak burda ama ben ama başkası bayram şekeri olarak gelmek isteyen olmazsa inşallah
Nazar değmesin diğer ayın annelerinde genelde 28 30 32 de doğuran oldu bizim grupta çok şükür olmadı

Kızlar Meryem ana otu hakkında ne düşünüyorsunuz
Çevremde yapan oldu inanıyorum ben de. Ama güzel takip etmek lazım suda unutan oluyor. Hatta bir kadın doktor vardı instagramda takip ediyordum o da uyguluyordu. Doğuma giderken yanınızda suyu ile birlikte getirin diye söylüyordu

O meryem ana otu sadece doğumdan önce bir kere mi iciliyor

Kızlar bebek çikolatasını nereye yaptırdınız birisi paylaşmıştı sanki. Ben oğlumda hacı şerife yaptırmıştım tadı çok güzeldi yine bakayım dedim ama fiyatlar uçmuş 70 tanesi metal kutuda 1200 diyor. Fiyatlar hep böyle mi ki araştıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…