2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Trenyolda 300-350 tlye falan gördüm 100lü kutuyu

Yapar mı yapar valla bebişlerin öyle süprizleri var her bebek o kadar farklı ki bayramdan sonra artık grupta başlar sancılarım arttı mesajları
Kızlar kasılmam var düzenli gibi …..
Düzenli değilmiş geri geçti …
Belim çok ağrıyor, adet sancısı gibi sancımda var ben doğruyorum sanırım (40a kadar bekledi)
Vs vs vs vs

Hazır mıyız

Doğuma giderken bunu yanımıza alacağız hastanede onlar mı suya koyacak

Canım 100 lüsü 370 miydi neydi metal kutuda melegim can yaptırdı

Yorumlara güvenmeyi seçebiliriz Madlen çikolata güzel olur mesela ama yüzyüze isimli yaptırsak şehrimizde çok pahalıya gelecek
Sen diyince baktım da yüksek puanlılara kimisi tadı çok iyi diyor kimisi berbattı diyor bilemedim. Kapı süsü de yaptırmadım daha ben onları da ayarlasak güzel olacaktı. Hediyelik dağıtmayı düşüyor musun? Birisi paylaşmıştı tavşanlı mum çok tatlıştı

İçilmiyor diye biliyorum ben
İçenler de varmış. Açıkçası bana bilimsel olarak mantıklı gelmiyordu ama deneyen herkes çok işe yaradığını söylüyor arkadaşlarımdan. Onlar içmemiş sadece suya koyup dua okumuş birisi gıyabında. Hastaneye de götürmemişler. Hepsi de kolayca doğurmuş. Denemek lazım

Doğuma giderken bunu yanımıza alacağız hastanede onlar mı suya koyacak
Yok canım şöyle oluyor: Meryem ana otunu alıp bir kavanoz yada kap neyse suya koyuyorsun ve duasını okuyorsun.
Ot her geçen gün yavaş yavaş açılıyor o açıldıkça kadında da açılma oluyormuş doğuma yakın zaten tam açılıyor suyun gelip doğum başlayınca otu da sudan çıkarıyorsun.
Doktora falan götürmüyorsun suyu yada otu.
Benim o anlattığım bir kadın doktor vardı o geleneksel yöntemlere değer veriyordu. Yapabilirsiniz diye tavsiyede bulunmuştu.

Aslında düşününce çok saçma gelmişti bana da.
Galiba arada güzel bir bağ, enerji oluşuyor inanıyorsun çünkü o ot açtıkça doğuracağına.
Arkadaşlarım denemişti süreç olarak gerçekten eş gitti.

Sudan çıkarmayınca kanaması geçmeyenler varmış ne kadar doğru bilemiyorum ben de bilimsel olarak mantıklı bulmadım ama doğum yaklaştıkça hem psikolojik hem de manevi anlamda böyle bir desteğe mi ihtiyaç duyuyor insan araştırma gereksinimi geldi şimdi bu otla ilgili
hadi bakalım
a anladım şimdi canım şimdi mantığımda oturdu herşey

Ben de o tarz şeylerin hiçbirini yaptırmadım acaba daha çok beğeneceğim bi isim çıkacak mı korkumdan, terazi kararsızlığı açacak şeklinde magnet düşündüm en fazla 20 tane. Milletin çöpe atması fikrini kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…