2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İçilmedigi sürede bana mantıksız geldi sadece psikolojik olarak ona inandığın için vücutta ona göre şekilleniyor demek ki çünkü normal dua okumakla aynı şey geldi bana

İçilmedigi sürede bana mantıksız geldi sadece psikolojik olarak ona inandığın için vücutta ona göre şekilleniyor demek ki çünkü normal dua okumakla aynı şey geldi bana
Aslında neye nasıl anlam yüklersen onu yaşıyorsun.
Doğuma son bir ay kala yapsam zaten gün geçtikçe suyun içinde irileşiyor ot e zaten doğum da zaman olarak yaklaşıyor ve açılma oluyor.
Ben hamile kalamıyordum o dönem suyunu iç dediler yaptım olmadı. İnsan çaresiz kalınca deniyor herşeyi

Ben bolçi aldım normal madlen çikolata. Bebek şekli olan kaplaması yok. olmasına gerekte yok zaten çöpe gidecek. Lezzetli ikram olmadı daha önemli benim için. Bi bakın isterseniz. Bebek figürlü de vardı

Aynen canım zaten doğumun yüzde 70i psikolojik yüzde 30u fizikselmis doğrudur

Ben dün baktim madlen çikolata dediğin gibi çok pahalliydi . Trendyolda madlen yaziyor ama ayni çikolata mi bilemedim
Değil bence baktım da hacı şerif yazmıyor çünkü. Önce yaşadığım yerde bakıcam tadına bakarak alırım en azından diye olmazsa internetten bakarım

Ben bolçi aldım normal madlen çikolata. Bebek şekli olan kaplaması yok. olmasına gerekte yok zaten çöpe gidecek. Lezzetli ikram olmadı daha önemli benim için. Bi bakın isterseniz. Bebek figürlü de vardı
İlkinde isim yazdırmıştım bunda da aynısını yapmazsam haksızlık olur gibi geliyor

Benim de böyle sertleşiyor bir tarafı , bugün çok huzursuzlanmadı ama doğum yaklaştıkça yerleri daralıyor ondan mı ki
Benim uzun zamandır böyle sık sık oluyor digerlerinde böyle sabit kalmıştı hiç yumuşamadan benim bu sertleşmeler sıklaşınca dogurmaya gidiyorum ama daha degil yumuşuyo tekrar

Benim uzun zamandır böyle sık sık oluyor digerlerinde böyle sabit kalmıştı hiç yumuşamadan benim bu sertleşmeler sıklaşınca dogurmaya gidiyorum ama daha degil yumuşuyo tekrar
Dur dur daha değil sen de o tarafa doğru ittir geri girsin yerine ben biraz ovunca düzeltiyor kendini bazen kızıyorum burnumdan çık istersen diyorum itiyorum onu

Dur dur daha değil sen de o tarafa doğru ittir geri girsin yerine ben biraz ovunca düzeltiyor kendini bazen kızıyorum burnumdan çık istersen diyorum itiyorum onu
Yolluyorum kız hadi bakim bekleme yapma boşlukları dolduralım felan birisi duysa kafayı yedim sanar galiba eşimde şöyle bir bakıyor ne geçiyorsa içinden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…