2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok yok sancılar bi başka belden geliyor ama kasıklarda da oluyor
benim hastane sezaryene 1 gece kalınıyor dedi

Benim de böyle sertleşiyor bir tarafı , bugün çok huzursuzlanmadı ama doğum yaklaştıkça yerleri daralıyor ondan mı ki
Bizimki normalmiş canım çift rahimli insanların bebek bir tarafında duruyor genelde nstde diğer tarafa aleti götürüyorlar hiç ses yok ebe zamanla burasıda dolacak mecburda bebek solda yatıyor diyor benımkıde solda resmen topacık yatıyor

Kesinlikle bu donem demek ki geçiş dönemi gibi ben o kadr bunladim ki daha 32 dolmadan izin kullandim simdi bu hafta izinlyim pazarteside gidip calisir raporumu alcam en azindan bayram sonuna kadar çalışırım bosa gitmesin tatil sonrasında bakcam artik bu aralar biraz bunaldım gibi özellikle uyku konusunda gece boyunca surekli uyan fuzgun uyuma sabah kalk 7 de işe git cok zorlanıyordum bide karpal tunel oldu bende gebelik kaynakli uyutmuyor ellerim sancidan iyi geldi bu tatil

Benimki 15 gün daha dursun başka bişe istemem seninki normal olursa daha çok erken canım
Beni doktor suphelendiriyo perine hurma vs verdi ya bakalım 6sinda belli olacak dün bütün gün regl ağrısı gibi kasiklarim ağrıdı bu ağrıyı 1 aydan fazla cekeceksem işim var keşke benimde 2 hafta sonra gelse yordu beni.. dün yürüyüşü zor yaptım alttan çıkacak gibi hani uzun süre tuvaletini tutarsın sonra gidersin bi ağrı olur ya öyle bi ağrı oldu

Ay kızlar sabah sabah üst katımız kadın doğum servisi ta bize geliyor kadının çığlıkları
Ay ben de nasıl doğuracağız diye düşünüyorum son günlerde, en ufak bir ağrı olunca bile canım yanıyor. Acıya tahammülüm kalmamış gibi Demir ilacım kabızlık yapıyor iki kez içiyorum günde bi de, o karın ağrısı fazla geliyor bana

Kızlar bu arada ben Kütahya’da yaşıyorum ya burada gitmeye karar verdiğim hastane de diğer özel hastane de (2 tane var zaten özel) normal doğumda sancılarını kendi odanda çekmene izin vermiyormuş. Yani mesela sancın var gittin açıklık da var seni sancı odasına alıyorlar tek başına, yanına kimseyi sokmuyorlar saatlerce orada bırakıyorlarmış devlet hastanesi gibi yani. Siz sordunuz mu kendi hastanelerinize prosedür nasıl diye? cesursavasci golden-snitch O ozgeeeee1 Begonya2

İlk doğum yaptığım hastanede kendi odamda sancımı çekmiştim, istediğim herkes yanımdaydı, koridorda yürümüştüm vs. Şimdi böyle tek olacak olmak gerdi beni. Gerçi zaten bebiş kilolu olursa normali zorlamıcam ama olur da normal yapmaya karar verirsem acaba yine Eskişehir’de mi doğursam diye düşünüyorum

oo sen tecrübeslisin bir de aslansın kaplansın yaparsın valla git burdan diye bağırış sesleri geldi sonra da bebiş sesi doğuruverdi kadın

Bende artık çok yoruluyorum canım ya evlat güzel bişe allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ama insan gerçekten çok zorlanıyor artık sen bunları yazarken bile benim aglayasım geldi bitse artık diyor insan. Biraz önce eşim gece yatamadın galiba çok döndün diyor hiç bir şey demedim sadece baktım küfür mü ediyon diyor ulen allahın kulu sorulacak sorumu bu senin gibi ossura ossura yatamıyorum diyemedim

Aa öyle saçma şey olur mu? Zaten rahat olalım yakınımız yanımızda olsun diye özele o kadar para veriyoruz. Yakınsa eski hastanene git bence

Bu ara Mart annelerine de bakamıyorum doğum yapmayan kaldı mı acaba ya 40ı dolduran felan

Aa öyle saçma şey olur mu? Zaten rahat olalım yakınımız yanımızda olsun diye özele o kadar para veriyoruz. Yakınsa eski hastanene git bence
1 saat mesafede, çok uzak değil büyük şehirde yaşayanların günlük rutini mesela ama burada şehir değiştirmiş gibi olunca gözümde büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…