2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim bildiğim bizim hastanede tek başına olmuyorsun, annem yengemin yanındaydı hep tüm süreçlerinde. Pilates topunda ziplamis, sıcak duş almış falan hepsi odasında oldu diye biliyorum kendi kendine değildi yani annem vardı hep

Ben bizzat sormadım ama antepteki doulalar benim hastaneyi hep paylaşıyo doktorum da paylaşıyo odada gayet pilates topunda sancı çekiyolar eşleri yanlarında görüyorum. Sancı odası olayını da ilk defa duyuyorum parasını verdiğin odada niye sancı çekemiyosun mantığı ne yani ? Doğuruyosun diye cezalı mısın

Canım benimkide öyle odada çekmiyorsun sancı odasında çekiyorsun ama yanına kafın gelebiliyor sadece erkekler gelemiyor

Bence kendi odanda sancı çekmen daha rahat olacak zaten suyumuz geldiği gibi doğurmayacağız herhalde diye düşünüyorum o yol çekilebilir mi onu düşün . Senin zaten bi doğum travman bi de tek başına olma yani ben olsam tek olmak istemezdim

Özelinde suyu çıkmış canım ben olsam yalnız kalmak istemezdim niye böyle işkence yapıyorlar ki bence eskisehirde dogur

Kızlar bebişleriniz dönmüş mü dönmediyse bundan sonra kanala yönlendirmek için egzersizler oluyor ya onlardan başlıcak mısınız

Kızlar bebişleriniz dönmüş mü dönmediyse bundan sonra kanala yönlendirmek için egzersizler oluyor ya onlardan başlıcak mısınız
Benimki bi önceki gittiğimde dönmüştü doktor doğum pozisyonunu almış demişti geçen gittiğimde ise kafası yukarda ayakları aşağıda makat geliş dedi bakalım doğuma kadar nerde durmaya karar verecek daha egzersizlere başlamadım 33. Haftadayım 34 den sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum

1 saat mesafede, çok uzak değil büyük şehirde yaşayanların günlük rutini mesela ama burada şehir değiştirmiş gibi olunca gözümde büyüyor
Bende 2 saat mesafe uzaklıkta ki hastanede doğum yapmaya karar verdim. Ben yetişemem sorun olur diye korkuyodum ama doktor hiç bişey olmaz keşke herkes 2 saatte doğurabilse dedi. Hastane iyiyse düşünülebilir 1 saat cidden yakın mesafe.

Ya sormamıştım özel odadır diye bidahaki gitmeye sorayım çünkü sancı çekerken yalnız olmak istemiyorum devlette yalnızdım ve o yalnızlık beni çok etkilemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…