2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ya gogsumun altı pişik olmuştu ya, kremi sürüyorum rahatlatıyor ama sadece rahatlatıyor hava almayınca ertesi gün yine yanmaya başlıyor. Sporcu atleti giyip kendi atletimi sıkıştırdım araya ama oraya bir şey temas etmesin istiyorum, böyle göğsümü yukarıya bantlamam lazım sanki. Nasıl geçirebilirim. Bebisler pişik olunca nasıl geçiyor aynı böyle hava almıyor

Ayyy evet yaa off napıcaz :/
Valla şekerli su tavsiye edilmiş hep şekerli su verdiklerini yazmışlar sarılık için. Biri ilk çocuğunda da eve gelir gelmez şekerli su vermiş şimdi yine yapcam filan yazmış bazıları da karşı çıkmış bilemedim nekadar doğru olur da sarılıkla başımız derde girerse aklımızda bulunsun

Pudra sürsen acaba iyi gelmez mi cilt birbirine temas etmemiş olur hem sürtmez

Herkese merhaba.
Ablam yeğenimden kalma biberon vs verdi philips aventin küçük cam biberonlarından.
Onları kullanmayı düşünüyorum ama emzik kısımlarını yenileyeceğim. Hangisini almalıyım kararsız kaldım. Bilgisi olan yardım edebilir mi? İkisi de yenidoğan ama akış farkı var. 1 numara mı, 2 numara mı olmalı? Alanlar hangisini aldı?

Eklentiler

• IMG_1492.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1491.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 31
1 numara alman lazım canım eğer sağma durumunda kullanacaksan ilk dönem için. Ayrıca mart annelerinde philips aventi çok beğenmişler çoğu kişi yazmış gerçekten çok iyi akmıyor bebek çekmeden. Aynı anne memesi gibi sütü içmek için efor sarf ediyor bebek.

Hadi ya ablam 3 çocukta içti üçü de olmadı şükür
Ay darısı başımıza inşallah bizimkiler de olmaz bu sefer e bebekte 24 al 12 öde vardı hala varmı bilmiyorum ondan stoklamak lazım ben baya içiyodum yeşilli olanın tadı daha iyi mavili olan daha şekerli gelmişti bana

Maltanaydı adı mavi yeşili bilmiyorum da aromaları var snaırım şeftali felan diye

Ay dimi ya resmen cezalandırmak gibi zaten acı çekiyorsun bir de psikolojini bozmak için yalnız bırakıyorlar. Sizin hastane iyiymiş o zaman
Doğru diyorsun hala travmam geçmiş değil bir de üstüne böyle bir şey yaşarsam iyice zorlanırım
Kızlar bebişleriniz dönmüş mü dönmediyse bundan sonra kanala yönlendirmek için egzersizler oluyor ya onlardan başlıcak mısınız
Benim daha dönmedi canım ama son dkya kadar dönebilirmiş herhangi bir şey yapmayı düşünmedim henüz
Silikon sütyenler var ya bantlanmış gibi duruyor onlardan mı alsan acaba alt kısım açıkta durur hava alır o zaman daha rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…