Kızlar ya gogsumun altı pişik olmuştu ya, kremi sürüyorum rahatlatıyor ama sadece rahatlatıyor hava almayınca ertesi gün yine yanmaya başlıyor. Sporcu atleti giyip kendi atletimi sıkıştırdım araya ama oraya bir şey temas etmesin istiyorum, böyle göğsümü yukarıya bantlamam lazım sanki. Nasıl geçirebilirim. Bebisler pişik olunca nasıl geçiyor aynı böyle hava almıyor
Valla şekerli su tavsiye edilmiş hep şekerli su verdiklerini yazmışlar sarılık için. Biri ilk çocuğunda da eve gelir gelmez şekerli su vermiş şimdi yine yapcam filan yazmış bazıları da karşı çıkmış bilemedim nekadar doğru olur da sarılıkla başımız derde girerse aklımızda bulunsun
Kızlar ya gogsumun altı pişik olmuştu ya, kremi sürüyorum rahatlatıyor ama sadece rahatlatıyor hava almayınca ertesi gün yine yanmaya başlıyor. Sporcu atleti giyip kendi atletimi sıkıştırdım araya ama oraya bir şey temas etmesin istiyorum, böyle göğsümü yukarıya bantlamam lazım sanki. Nasıl geçirebilirim. Bebisler pişik olunca nasıl geçiyor aynı böyle hava almıyor
Herkese merhaba.
Ablam yeğenimden kalma biberon vs verdi philips aventin küçük cam biberonlarından.
Onları kullanmayı düşünüyorum ama emzik kısımlarını yenileyeceğim. Hangisini almalıyım kararsız kaldım. Bilgisi olan yardım edebilir mi? İkisi de yenidoğan ama akış farkı var. 1 numara mı, 2 numara mı olmalı? Alanlar hangisini aldı?
Herkese merhaba.
Ablam yeğenimden kalma biberon vs verdi philips aventin küçük cam biberonlarından.
Onları kullanmayı düşünüyorum ama emzik kısımlarını yenileyeceğim. Hangisini almalıyım kararsız kaldım. Bilgisi olan yardım edebilir mi? İkisi de yenidoğan ama akış farkı var. 1 numara mı, 2 numara mı olmalı? Alanlar hangisini aldı?
1 numara alman lazım canım eğer sağma durumunda kullanacaksan ilk dönem için. Ayrıca mart annelerinde philips aventi çok beğenmişler çoğu kişi yazmış gerçekten çok iyi akmıyor bebek çekmeden. Aynı anne memesi gibi sütü içmek için efor sarf ediyor bebek.
Ay darısı başımıza inşallah bizimkiler de olmaz bu sefer e bebekte 24 al 12 öde vardı hala varmı bilmiyorum ondan stoklamak lazım ben baya içiyodum yeşilli olanın tadı daha iyi mavili olan daha şekerli gelmişti bana
Ay darısı başımıza inşallah bizimkiler de olmaz bu sefer e bebekte 24 al 12 öde vardı hala varmı bilmiyorum ondan stoklamak lazım ben baya içiyodum yeşilli olanın tadı daha iyi mavili olan daha şekerli gelmişti bana
Pudra denemedim evde yoktu, bir de onu alıp deneyeyim ama pişik kreminin sadece rahatlatmasi değil geçirmesi de gerekmez miydi? Sonuçta bebeğin de altını kapatcaz hava almayacak
Ben bizzat sormadım ama antepteki doulalar benim hastaneyi hep paylaşıyo doktorum da paylaşıyo odada gayet pilates topunda sancı çekiyolar eşleri yanlarında görüyorum. Sancı odası olayını da ilk defa duyuyorum parasını verdiğin odada niye sancı çekemiyosun mantığı ne yani ? Doğuruyosun diye cezalı mısın
Bence kendi odanda sancı çekmen daha rahat olacak zaten suyumuz geldiği gibi doğurmayacağız herhalde diye düşünüyorum o yol çekilebilir mi onu düşün . Senin zaten bi doğum travman bi de tek başına olma yani ben olsam tek olmak istemezdim