2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa ben özel bı yenidoğan maması var sanıyorum Aaa alayım o zaman ya ben hiç duymamıştım yeşil olan mi güzel demiştin, nasıl tadı neye benziyor

Ahahahah çekilin ben mübarek bir insanım de

Aaay masallah canimm ne kadar ilerlemiş profesör yengene yaz hemen sen 3 haftaya falan dogurursun diyebilir miyiz o zaman

Çok iyi canım zaten sancı zamanı ihtiyaç oluyor o yeter ben de gönlüme göre bir hastane bulurum inşallah ya canım sıkıldı bu duruma
Oyy maşallah kız yengene nispet yapar gibi olmuş valla kocaman olmuş Senin 4.5 kiloyu görür bence bu gidişle ve bizden önce doğurursun gibi hadi bakalım sağlıkla gelsin uzun boylu iri yapılı erkek severizzzz tam kızıma göre

Ben oğlumda sarılık durumu yaşamamıştım kızlar bu arada, sütüm azdı göğsüm de yara olmuştu diye genelde mama veriyorduk, belki de mama verdiğimiz için sarılık olmadı. Mama dışında hiçbi şey vermedim su zemzem vs.

Hahahaha boylu valla boyu 38 le aynıymış doktor büyük ihtimalle sezeryan dedi bakalım normal doğurmazsın dedi

Göbeğim direkt gogsumun altından başladığı için sütyenin o kısmı direkt pişik olan yere denk geliyor aslinda o da acıtıyor rahatsız ediyor
Ayy zor valla bilemedim karnınla göğsün bitişik olmasa başka çözümler var da işte o sıkıntı. En iyisi sık sık duş alıp havalandırmak sanırım.

Benim bildiğim de zaten çocuk doyuyorsa sarılık olmuyor seklinde. Annem diyor ki bazen ne kadar sütün olursa olsun yaramayabiliyor, bizde de birimizde yaramamış mesela sütüm vardı ama yaramıyordu belli demişti. Sarılık olmaması için bol bol emzirmek eğer olmuyorsa da mama takviyesiyle çocuğun hep tok olmasını sağlamak gerekiyor benim gördüğüm kadarıyla

Benim kızımda kuvezde kaldı ama 26 haftalık doğmuştu seninkiler büyük şükür inşallah ta vaktini beklerler. kuvezde kalınca emzik te veriyolar biberon da veriyolar emme refleksi gelişsin iyice diye. Anneli yoğun bakımda kaldığımızda hep o biberonla verdim ben 1 numaraydı. Emme refleksi tam gelişmemiş olduğundan ve daha çok küçük olduğundan 60 cc sütü 40 dk da filan içiyordu. Zorlandı gibi geldi bana eşime mamajoo nun biberonunu aldırdım ama oradaki hemşire aventin daha iyi olduğunu efor sarf etmesi gerektiğini söyledi. Hem 15-20 dk da bitsin süt diyolar hem 3 saatte bir 60 cc beslenme istiyorlar ama bebek zorlanıyor sonraki beslenme saatine kadar acıkmıyor çünkü 40 dk da anca bitiriyor biraz zordu ama hemşirenin dediği gibi refleks çabuk gelişti evde de bi süre Avent devam edip sonra mamajoo ya geçmiştim

Grupta ilk 3 kiloyu gören sen oldun maşallah bukadar önde olması sıkıntı değil dimi? Muhtemelen gelişimini tamamlamadı derken ciğerlerinden filan bahsediyor heralde bide emme refleksinden filan. Ay sezaryen mi olcan acaba tarih filan verdimi tahmini
Aaa ben özel bı yenidoğan maması var sanıyorum Aaa alayım o zaman ya ben hiç duymamıştım yeşil olan mi güzel demiştin, nasıl tadı neye benziyor
yok yok herhangi bir mamanın 1 numarası yeterli yenidoğana yeşil olan güzel geldi bana mavisi daha fazla şekerli gibi. Vallahi tadını nasıl anlatsam şekerli kola gibi rengi var asitli değil ama yazın sıcakta çok güzel içiliyor serin serin

Maşallah kuzuya ele avuca gelir doğunca da rahat rahat tutarsınız bize de sezaryen tecrübelerini anlatırsın o zaman
Evet şimdi de sezaryen yöntemlerinden birine karar vermek gerekiyor bu arada reflü yatağı alayım mı dedim doktora, kendi yatağının altına yastık koy zaten reflü olur dedi biz de bambulu yatak aldık , tekrar mı yatak alacağız diye düşündük de kendisi de böyle yapmış gerek yok alma dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…