- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aaa ben özel bı yenidoğan maması var sanıyorumZemzem suyunu duymamıştım var evde. Hurma da bence tatlı ya süte şeker geçsin bebeğin şekeri düşmesin diye yeniyor bence. Direk bebeğin ağzına şekerli su vermek benimde çekineceğim konu ama sütten şeker alması mantıklı
eczanede Migros’ta e bebekte a101 de heryerde var. Tabi kullanacağın mamaya göre değişir ben kızıma aptamil kullanıyorum heryerde satılıyor. Malt içeceğini kızımda çok içmiştim ben süt arttırıyor gerçekten bide sıcak havalarda çok güzel gidiyor buzdolabına koyunca
AhahahahDün eşim aynısını söyledi bana hayırlı birisinin yapması gerekiyormuş diye, benden hayırlısını nerden bulacaksınız ben yaparım dedim
evet.canım bol su da sütü artırıyor sanırım incirin de süte faydası var ama araştırmadım instagramda denk gelmiştim
Aaay masallah canimm ne kadar ilerlemişKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
Çok iyi canım zaten sancı zamanı ihtiyaç oluyor o yeterI ImaginaryLife duramadım hastaneyi arayıp sordum sancı esnasında eşiniz veya anneniz yanınızda oluyor dedi rahatladım, sadece doğum esnasında almıyoruz dedi, ozaman bende istemiyorum zaten sadece sancıda bana destek olsunlar yeter
Oyy maşallah kız yengene nispet yapar gibi olmuş valla kocaman olmuşKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
Hahahahah Prof yengemi bile geçtim ben kızlarAaay masallah canimm ne kadar ilerlemişprofesör yengene yaz hemen sen 3 haftaya falan dogurursun diyebilir miyiz o zaman
Hahahaha boylu valla boyu 38 le aynıymışÇok iyi canım zaten sancı zamanı ihtiyaç oluyor o yeterben de gönlüme göre bir hastane bulurum inşallah ya canım sıkıldı bu duruma
Oyy maşallah kız yengene nispet yapar gibi olmuş valla kocaman olmuşSenin 4.5 kiloyu görür bence bu gidişle ve bizden önce doğurursun gibi hadi bakalım sağlıkla gelsin uzun boylu iri yapılı erkek severizzzz tam kızıma göre
Ayy zor valla bilemedim karnınla göğsün bitişik olmasa başka çözümler var da işte o sıkıntı. En iyisi sık sık duş alıp havalandırmak sanırım.Göbeğim direkt gogsumun altından başladığı için sütyenin o kısmı direkt pişik olan yere denk geliyor aslindao da acıtıyor rahatsız ediyor
Maşallah kuzuyaHahahaha boylu valla boyu 38 le aynıymışdoktor büyük ihtimalle sezeryan dedi bakalım normal doğurmazsın dedi
Kendisi bayağı güldü ama ya beni pek mübarek bulmadı sanırım biraz alındımAhahahahçekilin ben mübarek bir insanım de
Ben kendimi 38lere programladim daha en az 4 haftam varHahahahah Prof yengemi bile geçtim ben kızlarumarım ilk doğurmam ya benden önce bir tecrübeli alalım lütfen tırsarım ben
Evet evet bir de yarım atletle durarak geçirmeye çalışcam bakalım epeyi zorluyor böyleAyy zor valla bilemedim karnınla göğsün bitişik olmasa başka çözümler var da işte o sıkıntı. En iyisi sık sık duş alıp havalandırmak sanırım.
Çocuğun anasisin en mübarek sensin şu anKendisi bayağı güldü ama ya beni pek mübarek bulmadı sanırım biraz alındım
Benim bildiğim de zaten çocuk doyuyorsa sarılık olmuyor seklinde. Annem diyor ki bazen ne kadar sütün olursa olsun yaramayabiliyor, bizde de birimizde yaramamış mesela sütüm vardı ama yaramıyordu belli demişti. Sarılık olmaması için bol bol emzirmek eğer olmuyorsa da mama takviyesiyle çocuğun hep tok olmasını sağlamak gerekiyor benim gördüğüm kadarıylaBen oğlumda sarılık durumu yaşamamıştım kızlar bu arada, sütüm azdı göğsüm de yara olmuştu diye genelde mama veriyorduk, belki de mama verdiğimiz için sarılık olmadı. Mama dışında hiçbi şey vermedim su zemzem vs.
Ben de kendimi 4 hafta var diye kodluyorumBen kendimi 38lere programladim daha en az 4 haftam var
Benim kızımda kuvezde kaldı ama 26 haftalık doğmuştu seninkiler büyük şükür inşallah ta vaktini beklerler. kuvezde kalınca emzik te veriyolar biberon da veriyolar emme refleksi gelişsin iyice diye. Anneli yoğun bakımda kaldığımızda hep o biberonla verdim ben 1 numaraydı. Emme refleksi tam gelişmemiş olduğundan ve daha çok küçük olduğundan 60 cc sütü 40 dk da filan içiyordu. Zorlandı gibi geldi bana eşime mamajoo nun biberonunu aldırdım ama oradaki hemşire aventin daha iyi olduğunu efor sarf etmesi gerektiğini söyledi. Hem 15-20 dk da bitsin süt diyolar hem 3 saatte bir 60 cc beslenme istiyorlar ama bebek zorlanıyor sonraki beslenme saatine kadar acıkmıyor çünkü 40 dk da anca bitiriyor biraz zordu ama hemşirenin dediği gibi refleks çabuk gelişti evde de bi süre Avent devam edip sonra mamajoo ya geçmiştimAçıkcası başıma ne geleceğini cok bilmedigim için öncesinde hazır etmek istiyorum ben hastanedeyken etrafımdakiler koştur koştur bişeyler almakla uğraşmasın diye.
Bebeklerim ikiz erken dogum ihtimali küvez mevzuları olursa lazım olma ihtimali cok yüksek olacak.
ikisinde de bebek cekmeden gelmiyor falan yazılmış ama kararsız kaldım birde çok mu zorlanırlar, ikide de bir süre sonra meme reddi yaparlar mı vs diye
Kesinlikle bizden mübareği yok grup olarak hurmayı ısırıp bebeklere yedirme hakkı bizimÇocuğun anasisin en mübarek sensin şu an
Grupta ilk 3 kiloyu gören sen oldun maşallah bukadar önde olması sıkıntı değil dimi? Muhtemelen gelişimini tamamlamadı derken ciğerlerinden filan bahsediyor heralde bide emme refleksinden filan. Ay sezaryen mi olcan acaba tarih filan verdimi tahminiKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
yok yok herhangi bir mamanın 1 numarası yeterli yenidoğanaAaa ben özel bı yenidoğan maması var sanıyorumAaa alayım o zaman ya ben hiç duymamıştım yeşil olan mi güzel demiştin, nasıl tadı neye benziyor
Evet şimdi de sezaryen yöntemlerinden birine karar vermek gerekiyorMaşallah kuzuyaele avuca gelir doğunca da rahat rahat tutarsınız bize de sezaryen tecrübelerini anlatırsın o zaman
Aay bakınca da bişey kalmadı çok heyecanlıyımBen de kendimi 4 hafta var diye kodluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?