- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay ben anneme sakın böyle şeyler yapmayin dedim(biliyor bir de böyle şeylerden hoşlanmadığımı her şeyi Google amcadan bakiyorsunuz diye kızıyor)Kesinlikle bizden mübareği yok grup olarak hurmayı ısırıp bebeklere yedirme hakkı bizim
Haahha ay cahillik seviyem, her gün bir yeni bilgiGrupta ilk 3 kiloyu gören sen oldun maşallah bukadar önde olması sıkıntı değil dimi? Muhtemelen gelişimini tamamlamadı derken ciğerlerinden filan bahsediyor heralde bide emme refleksinden filan. Ay sezaryen mi olcan acaba tarih filan verdimi tahmini
yok yok herhangi bir mamanın 1 numarası yeterli yenidoğanayeşil olan güzel geldi bana mavisi daha fazla şekerli gibi. Vallahi tadını nasıl anlatsam şekerli kola gibi rengi var asitli değil ama yazın sıcakta çok güzel içiliyor serin serin
Benim ikinci bebegimde olmuştu canım şerbetli su gerçekten olmadan günde 1 2 çay kaşıgı vermek iyiValla şekerli su tavsiye edilmiş hep şekerli su verdiklerini yazmışlar sarılık için. Biri ilk çocuğunda da eve gelir gelmez şekerli su vermiş şimdi yine yapcam filan yazmış bazıları da karşı çıkmış bilemedim nekadar doğru olur da sarılıkla başımız derde girerse aklımızda bulunsun
InanamiyorummmmKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
Günde 1 sabah akşam 1 çay kaşığı diye hatırlıyorum. Bende vericem büyük ihtimalle şekerli sudan iyidir doğal hurma suyuGünde sadece bi çay kaşığı mı veriyor bi kaç kez mi? Bu sarılık illaki oluyor sanırım kiminde çok yükselmeden müdahalesiz geçiyor kimi kuveze alınıp fototerapi filan görüyor. Benim kızımda zaten kuvezdeydi üstüne sarılık yükseldi fototerapi gördü. Bu sefer sarılık için bile kuvezde olsun istemiyorum
Anammm maşaAllaaahKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
Doktor benim kafadan bende öyle altına yastık koyup eğimli yapmayi düşünmüştüm sevindim bu yöntemin ise yaramasınaEvet şimdi de sezaryen yöntemlerinden birine karar vermek gerekiyorbu arada reflü yatağı alayım mı dedim doktora, kendi yatağının altına yastık koy zaten reflü olur dedi biz de bambulu yatak aldık , tekrar mı yatak alacağız diye düşündük de kendisi de böyle yapmış gerek yok alma dedi bana
Senden de böyle bi kilo bekliyorumInanamiyorummmm3 kilo demek maşallah eee peki hareket vs hurma olsun önerdi mi
Benim kontrolum 35+1de olacak siz o zaman görün kiloyuSenden de böyle bi kilo bekliyorumseninkide tosuncuk olacak büyük ihtimalle. Ne zaman kontrolün kaç haftalıkken olacak?
Çok mantıklı bende yastık koyuyorum al sana eğimEvet şimdi de sezaryen yöntemlerinden birine karar vermek gerekiyorbu arada reflü yatağı alayım mı dedim doktora, kendi yatağının altına yastık koy zaten reflü olur dedi biz de bambulu yatak aldık , tekrar mı yatak alacağız diye düşündük de kendisi de böyle yapmış gerek yok alma dedi bana
En son kaçta gitmiştin? Kaç demişti kilosuna hadi hesaplayalımBenim kontrolum 35+1de olacak siz o zaman görün kiloyubende benden bi rekor sayı bekliyorum hatta doktor kontrole gittiğimde 1 hafta sonra sezaryen günü verir diye de bekleme içindeyim
Canım benimde bugun gogusumde oyle bı acı vardı cok az da kızarıklık doğumdan sonra dikişe sürerim diye sarı kantaron yağı almıştım o aklıma geldi arada karnıma da sürüyorum onu sürğnce hemen acısını aldı sende temin edebilirsinKızlar ya gogsumun altı pişik olmuştu ya, kremi sürüyorum rahatlatıyor ama sadece rahatlatıyor hava almayınca ertesi gün yine yanmaya başlıyor. Sporcu atleti giyip kendi atletimi sıkıştırdım araya ama oraya bir şey temas etmesin istiyorum, böyle göğsümü yukarıya bantlamam lazım sanki. Nasıl geçirebilirim. Bebisler pişik olunca nasıl geçiyor aynı böyle hava almıyor
Ayyy ne zaman olur ortalama bir tarih vermedi mi? 37 ile uyumluysa çok beklemezsin belki. Bir sonraki randevu ne zaman? Heyecanlandım gerçekten ilerleyen süreçlerde pıtır pıtır arka arkaya doğuma gideceğizKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
Canım hep mı onden gıdıyordu bu son kontrolde mı boyle oldu hey maşallah bebişeHahahahah Prof yengemi bile geçtim ben kızlarumarım ilk doğurmam ya benden önce bir tecrübeli alalım lütfen tırsarım ben
Şekerli su yerine hurmayı suda bekletip o suyu vermek daha mantıklı görümcemde gördüm bende. Öyle yapcm inşaAllahBenim ikinci bebegimde olmuştu canım şerbetli su gerçekten olmadan günde 1 2 çay kaşıgı vermek iyi
Ve gece yatarken sarı ışıgın altında yatırın sarılıgı alıyor benimki az daha yükselse doktoe hastaneye yatıracaz dedi ışıgın altında yatırdık sabaha sarılık namına bişe kalmamıştı. Ama ben doktor hastaneye yatıracaz diyince hocaya da götürmüştüm okuttum geçti çok şükür
Maşallah canım maşallah bende daha kullanıyorım progesteron inşalah bırakırım artık. Kilosunada maşallah bi 4 kiloda senden geliyor desene hadi bakim bizim dogumlar hep nisanda olacak bu gidişleKızlar biz doktordan çıktık şimdi, bebek 37 ile uyumlu çıktı 34 üm bugün . 3 kilo 180 gram olmuşplansenta normal olması gerektiği yerinde çok şükür düzeldi progesteronu bırak dedi magnezyumu bire düşürdü, büyük ihtimalle sezeryan olursun kendini hazırla dedi bebeğin kilosundan dolayı, eşime baktı babaya çekmiş dedi nst de sancım çıkmadı , doktor kendini 34 gibi düşün dedi bebeğin biraz iri ama gelişmemiş adet tarihini baz alacağız dedi boyu kilosu önden gitse bile önemli olan gelişim dedi, gelişimi henüz tamamlanmadı dedi. Yüzünü gördüm ilk defa çikolataya abandım sneakers yedim yarım paket
Ben dogururum sen üzme tatlı canını tecrübeliyim zatenHahahahah Prof yengemi bile geçtim ben kızlarumarım ilk doğurmam ya benden önce bir tecrübeli alalım lütfen tırsarım ben
Kız sende 35 haftalık olacan kontrole gittiginde sende görürsün kesin senşn bebek önde zaten. Hadi bakim anaokulu hazırlıgına başlayınInanamiyorummmm3 kilo demek maşallah eee peki hareket vs hurma olsun önerdi mi
Evet canım oda olur ben yanımda zemzem suyuda götürecem hem bebege verecem hiç emzirmeden hem kendimde içecem doguma gşrerken inşallahŞekerli su yerine hurmayı suda bekletip o suyu vermek daha mantıklı görümcemde gördüm bende. Öyle yapcm inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?