2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kesinlikle bizden mübareği yok grup olarak hurmayı ısırıp bebeklere yedirme hakkı bizim
Aay ben anneme sakın böyle şeyler yapmayin dedim(biliyor bir de böyle şeylerden hoşlanmadığımı her şeyi Google amcadan bakiyorsunuz diye kızıyor) senin nasıl olsa bebisin yanında olmadığın bir zaman olacak dur ben yanıma bir hurma alayım diye beni kızdırıyor

Haahha ay cahillik seviyem, her gün bir yeni bilgi içeceklerde şekerli şeyleri sevmem ben de kolayı da çok sevmem ama insanın bazen içtikçe de icesi geliyor serin serin alayım o zaman ben de ya bebise süt olsun

Benim ikinci bebegimde olmuştu canım şerbetli su gerçekten olmadan günde 1 2 çay kaşıgı vermek iyi
Ve gece yatarken sarı ışıgın altında yatırın sarılıgı alıyor benimki az daha yükselse doktoe hastaneye yatıracaz dedi ışıgın altında yatırdık sabaha sarılık namına bişe kalmamıştı. Ama ben doktor hastaneye yatıracaz diyince hocaya da götürmüştüm okuttum geçti çok şükür

Inanamiyorummmm 3 kilo demek maşallah eee peki hareket vs hurma olsun önerdi mi

Günde 1 sabah akşam 1 çay kaşığı diye hatırlıyorum. Bende vericem büyük ihtimalle şekerli sudan iyidir doğal hurma suyu

Anammm maşaAllaaah yoksa ilk doğuran sen mi olucann

Son düzenleme:
Doktor benim kafadan bende öyle altına yastık koyup eğimli yapmayi düşünmüştüm sevindim bu yöntemin ise yaramasına

Senden de böyle bi kilo bekliyorum seninkide tosuncuk olacak büyük ihtimalle. Ne zaman kontrolün kaç haftalıkken olacak?
Benim kontrolum 35+1de olacak siz o zaman görün kiloyu bende benden bi rekor sayı bekliyorum hatta doktor kontrole gittiğimde 1 hafta sonra sezaryen günü verir diye de bekleme içindeyim

Çok mantıklı bende yastık koyuyorum al sana eğim

Benim kontrolum 35+1de olacak siz o zaman görün kiloyu bende benden bi rekor sayı bekliyorum hatta doktor kontrole gittiğimde 1 hafta sonra sezaryen günü verir diye de bekleme içindeyim
En son kaçta gitmiştin? Kaç demişti kilosuna hadi hesaplayalım
Ayy 1 hafta sonraya sezeryan verebilir valla 3.5 kg falan olursa

Canım benimde bugun gogusumde oyle bı acı vardı cok az da kızarıklık doğumdan sonra dikişe sürerim diye sarı kantaron yağı almıştım o aklıma geldi arada karnıma da sürüyorum onu sürğnce hemen acısını aldı sende temin edebilirsin

Ayyy ne zaman olur ortalama bir tarih vermedi mi? 37 ile uyumluysa çok beklemezsin belki. Bir sonraki randevu ne zaman? Heyecanlandım gerçekten ilerleyen süreçlerde pıtır pıtır arka arkaya doğuma gideceğiz

Şekerli su yerine hurmayı suda bekletip o suyu vermek daha mantıklı görümcemde gördüm bende. Öyle yapcm inşaAllah

Maşallah canım maşallah bende daha kullanıyorım progesteron inşalah bırakırım artık. Kilosunada maşallah bi 4 kiloda senden geliyor desene hadi bakim bizim dogumlar hep nisanda olacak bu gidişle mayısı 10 kişi görür mü acaba

Şekerli su yerine hurmayı suda bekletip o suyu vermek daha mantıklı görümcemde gördüm bende. Öyle yapcm inşaAllah
Evet canım oda olur ben yanımda zemzem suyuda götürecem hem bebege verecem hiç emzirmeden hem kendimde içecem doguma gşrerken inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…