2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kantaron yagim var canım, tek korkum ben Hindistan cevizi yağı sürerken oraya denk geldiği için pişik oldum acaba kantaronda da öyle olur mu

Aay bakınca da bişey kalmadı çok heyecanlıyım
Bana da şimdi heyecan yüklendi
evet canım büyük ihtimalle şimdiden sezaryen gibi dedi üzülme felan dedi hayırlısı buymuş dedi ama ben de doğuma kadar hep hayırlısını istiyorum
Inanamiyorummmm 3 kilo demek maşallah eee peki hareket vs hurma olsun önerdi mi
Yok hayır tam tersi magnezyumu bile bıraktırmadı sen bakma bebeğin kilosuna boyuna dedi gelişimi tam değil dedi organlar fonksiyonel değil dedi onun tahminine göre 4 haftam daha var
Ayyy ne zaman olur ortalama bir tarih vermedi mi? 37 ile uyumluysa çok beklemezsin belki. Bir sonraki randevu ne zaman? Heyecanlandım gerçekten ilerleyen süreçlerde pıtır pıtır arka arkaya doğuma gideceğiz
On gün sonra gideceğim canım sancı felan da çıkmadı doktor da tarih vermedi ona göre daha bir ayımız var
Ben dogururum sen üzme tatlı canını tecrübeliyim zaten
Hadi bakalım fırt diye doğuruverelim hep beraber
Şekerli su yerine hurmayı suda bekletip o suyu vermek daha mantıklı görümcemde gördüm bende. Öyle yapcm inşaAllah
Aa çok mantıklı bak ben de o şekil yapabilirim zaten peygamberimiz de yanlış bilmiyorsam önermiş hurmayı
Mayısı pek gören olmaz ya bizden sanmıyorum bu grup erkek yoğunluklu tosunlar grubu gibi biraz kızlarımızın da maşallahları var
Canım hep mı onden gıdıyordu bu son kontrolde mı boyle oldu hey maşallah bebişe
Benim ana rahmine düştüğünden beri böyle canım bizim baba maşallah 120 kilo olunca doktor da eşime bakıp babaya çekmiş diyor her gittiğimizde genetikmiş ama zayıf bebekler için neler neler yaptırıyorum hiç fayda etmiyor dedi doktor tamamen yapı genetikle alakalı
Ayyy ne zaman olur ortalama bir tarih vermedi mi? 37 ile uyumluysa çok beklemezsin belki. Bir sonraki randevu ne zaman? Heyecanlandım gerçekten ilerleyen süreçlerde pıtır pıtır arka arkaya doğuma gideceğiz
Ben kendimi Nisan sonu diye kodluyorum ya
Çok mantıklı bende yastık koyuyorum al sana eğim
ben de öyle yapacağım canım en mantıklısı
anneler hepsi böyle ya benim ki de şimdiden başladı kendi bildiklerini yapacak kadın ağanın eli bükülmez napalım
Doktor benim kafadan bende öyle altına yastık koyup eğimli yapmayi düşünmüştüm sevindim bu yöntemin ise yaramasına
Evet canım kendi de öyle yapmış bebeğine. Zaten aldığımız yatak güzel bambu tekrar masraf yapmayalım dedik

Demek ki benim bebeğin gelişmiş ki normalde doğuma 1 ay kala yapmam gereken şeyleri 2 ay kala verdi Allah allah şu grupta başkasına da hurma vs ye dese doktoru rahatlicam ..
Ama çok sevindim canım maşallah sonuna geldik artik

En son kaçta gitmiştin? Kaç demişti kilosuna hadi hesaplayalım
Ayy 1 hafta sonraya sezeryan verebilir valla 3.5 kg falan olursa
Ben 26da gittiğimde 1 kiloydu 30da gittiğimde 2 kiloydu her hafta 250 gram almış şimdide 35te gidicem 3250 diyebilir hadi bakalım bende çok merak ediyorum

Ben 26da gittiğimde 1 kiloydu 30da gittiğimde 2 kiloydu her hafta 250 gram almış şimdide 35te gidicem 3250 diyebilir hadi bakalım bende çok merak ediyorum
Hey maşallah bebişe darısı benım kızıma haftasıyla uyumlu ama hep 3 4 gun gerıde gelıyor kılosu

Ben de şaşırdım senin doktora, benim ki öyle bir söylüyor ki sanki bebiş ana rahmine yeni düşmüş yani magnezyumu bile bıraktırmadı daha erken dedi . Ben korkarım ama ya şimdiden doğumu hızlandıran şeyler yapmaya sonuçta ne olursa olsun prematüre sınırını geçmedik hiç birimiz bu aralar kızların da randevuları gelir bakalım onların doktorları neler diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…