- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Kantaron yagim var canım, tek korkum ben Hindistan cevizi yağı sürerken oraya denk geldiği için pişik oldum acaba kantaronda da öyle olur muCanım benimde bugun gogusumde oyle bı acı vardı cok az da kızarıklık doğumdan sonra dikişe sürerim diye sarı kantaron yağı almıştım o aklıma geldi arada karnıma da sürüyorum onu sürğnce hemen acısını aldı sende temin edebilirsin
Bana da şimdi heyecan yüklendiAay bakınca da bişey kalmadı çok heyecanlıyım
evet canım büyük ihtimalle şimdiden sezaryen gibi dedi üzülme felan dedi hayırlısı buymuş dedi ama ben de doğuma kadar hep hayırlısını istiyorumGrupta ilk 3 kiloyu gören sen oldun maşallah bukadar önde olması sıkıntı değil dimi? Muhtemelen gelişimini tamamlamadı derken ciğerlerinden filan bahsediyor heralde bide emme refleksinden filan. Ay sezaryen mi olcan acaba tarih filan verdimi tahmini
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
yok yok herhangi bir mamanın 1 numarası yeterli yenidoğanayeşil olan güzel geldi bana mavisi daha fazla şekerli gibi. Vallahi tadını nasıl anlatsam şekerli kola gibi rengi var asitli değil ama yazın sıcakta çok güzel içiliyor serin serin
Yok hayır tam tersi magnezyumu bile bıraktırmadı sen bakma bebeğin kilosuna boyuna dedi gelişimi tam değil dedi organlar fonksiyonel değil dedi onun tahminine göre 4 haftam daha varInanamiyorummmm3 kilo demek maşallah eee peki hareket vs hurma olsun önerdi mi
On gün sonra gideceğim canım sancı felan da çıkmadı doktor da tarih vermedi ona göre daha bir ayımız varAyyy ne zaman olur ortalama bir tarih vermedi mi? 37 ile uyumluysa çok beklemezsin belki. Bir sonraki randevu ne zaman? Heyecanlandım gerçekten ilerleyen süreçlerde pıtır pıtır arka arkaya doğuma gideceğiz
Hadi bakalım fırt diye doğuruverelim hep beraberBen dogururum sen üzme tatlı canını tecrübeliyim zaten
Aa çok mantıklı bak ben de o şekil yapabilirim zaten peygamberimiz de yanlış bilmiyorsam önermiş hurmayıŞekerli su yerine hurmayı suda bekletip o suyu vermek daha mantıklı görümcemde gördüm bende. Öyle yapcm inşaAllah
Mayısı pek gören olmaz ya bizden sanmıyorum bu grup erkek yoğunluklu tosunlar grubu gibi biraz kızlarımızın da maşallahları varMaşallah canım maşallah bende daha kullanıyorım progesteron inşalah bırakırım artık. Kilosunada maşallah bi 4 kiloda senden geliyor desene hadi bakim bizim dogumlar hep nisanda olacak bu gidişlemayısı 10 kişi görür mü acaba
Benim ana rahmine düştüğünden beri böyle canımCanım hep mı onden gıdıyordu bu son kontrolde mı boyle oldu hey maşallah bebişe
Ben kendimi Nisan sonu diye kodluyorum yaAyyy ne zaman olur ortalama bir tarih vermedi mi? 37 ile uyumluysa çok beklemezsin belki. Bir sonraki randevu ne zaman? Heyecanlandım gerçekten ilerleyen süreçlerde pıtır pıtır arka arkaya doğuma gideceğiz
ben de öyle yapacağım canım en mantıklısıÇok mantıklı bende yastık koyuyorum al sana eğim
anneler hepsi böyle ya benim ki de şimdiden başladı kendi bildiklerini yapacak kadınAay ben anneme sakın böyle şeyler yapmayin dedim(biliyor bir de böyle şeylerden hoşlanmadığımı her şeyi Google amcadan bakiyorsunuz diye kızıyor)senin nasıl olsa bebisin yanında olmadığın bir zaman olacak dur ben yanıma bir hurma alayım diye beni kızdırıyor
Evet canım kendi de öyle yapmış bebeğine. Zaten aldığımız yatak güzel bambu tekrar masraf yapmayalım dedikDoktor benim kafadan bende öyle altına yastık koyup eğimli yapmayi düşünmüştüm sevindim bu yöntemin ise yaramasına
Bebeğe de mi zemzem vereceksin canımEvet canım oda olur ben yanımda zemzem suyuda götürecem hem bebege verecem hiç emzirmeden hem kendimde içecem doguma gşrerken inşallah
Ben faydasını gördüm canım sıkıntı olmadı bendeKantaron yagim var canım, tek korkum ben Hindistan cevizi yağı sürerken oraya denk geldiği için pişik oldum acaba kantaronda da öyle olur mu
Bak sen diyince aklıma geldi hurmayı da zemzem suyuna ıslanıyorEvet canım oda olur ben yanımda zemzem suyuda götürecem hem bebege verecem hiç emzirmeden hem kendimde içecem doguma gşrerken inşallah
Aynen canımAa çok mantıklı bak ben de o şekil yapabilirim zaten peygamberimiz de yanlış bilmiyorsam önermiş hurmayı
Aynen canımacve hurması iyi diye biliyorum.
Hurmayı da zemzem suyuna ısla inşaAllah
Olur olur fark etmez canımAcve hurması mıay ben geçen bimde dolapta gördüm canım istedi aldım valla onlar olmaz mı ki
Ben boyama kalemi olsun önlüğü olsun onları da simdiden alıyım bariKız sende 35 haftalık olacan kontrole gittiginde sende görürsün kesin senşn bebek önde zaten. Hadi bakim anaokulu hazırlıgına başlayın
Demek ki benim bebeğin gelişmiş ki normalde doğuma 1 ay kala yapmam gereken şeyleri 2 ay kala verdi Allah allah şu grupta başkasına da hurma vs ye dese doktoru rahatlicam ..Bana da şimdi heyecan yüklendi
evet canım büyük ihtimalle şimdiden sezaryen gibi dedi üzülme felan dedi hayırlısı buymuş dedi ama ben de doğuma kadar hep hayırlısını istiyorum
Yok hayır tam tersi magnezyumu bile bıraktırmadı sen bakma bebeğin kilosuna boyuna dedi gelişimi tam değil dedi organlar fonksiyonel değil dedi onun tahminine göre 4 haftam daha var
On gün sonra gideceğim canım sancı felan da çıkmadı doktor da tarih vermedi ona göre daha bir ayımız var
Hadi bakalım fırt diye doğuruverelim hep beraber
Aa çok mantıklı bak ben de o şekil yapabilirim zaten peygamberimiz de yanlış bilmiyorsam önermiş hurmayı
Mayısı pek gören olmaz ya bizden sanmıyorum bu grup erkek yoğunluklu tosunlar grubu gibi biraz kızlarımızın da maşallahları var
Benim ana rahmine düştüğünden beri böyle canımbizim baba maşallah 120 kilo olunca doktor da eşime bakıp babaya çekmiş diyor her gittiğimizde genetikmiş ama zayıf bebekler için neler neler yaptırıyorum hiç fayda etmiyor dedi doktor tamamen yapı genetikle alakalı
Ben kendimi Nisan sonu diye kodluyorum ya
ben de öyle yapacağım canım en mantıklısı
anneler hepsi böyle ya benim ki de şimdiden başladı kendi bildiklerini yapacak kadınağanın eli bükülmez napalım
Evet canım kendi de öyle yapmış bebeğine. Zaten aldığımız yatak güzel bambu tekrar masraf yapmayalım dedik
Ben 26da gittiğimde 1 kiloyduEn son kaçta gitmiştin? Kaç demişti kilosuna hadi hesaplayalım
Ayy 1 hafta sonraya sezeryan verebilir valla 3.5 kg falan olursa
Hey maşallah bebişe darısı benım kızıma haftasıyla uyumlu ama hep 3 4 gun gerıde gelıyor kılosuBen 26da gittiğimde 1 kiloydu30da gittiğimde 2 kiloydu her hafta 250 gram almış şimdide 35te gidicem 3250 diyebilir hadi bakalım bende çok merak ediyorum
Canım seninki çok iyi o zaman masallah zaten baksana benim 35te 3250 olacak çok fazla ama kader böyleymiş napalim sezaryen olur büyük ihtimal yoksa nasıl cikacakHey maşallah bebişe darısı benım kızıma haftasıyla uyumlu ama hep 3 4 gun gerıde gelıyor kılosu
Ben de şaşırdım senin doktora, benim ki öyle bir söylüyor ki sanki bebiş ana rahmine yeni düşmüş yani magnezyumu bile bıraktırmadı daha erken dedi . Ben korkarım ama ya şimdiden doğumu hızlandıran şeyler yapmaya sonuçta ne olursa olsun prematüre sınırını geçmedik hiç birimizDemek ki benim bebeğin gelişmiş ki normalde doğuma 1 ay kala yapmam gereken şeyleri 2 ay kala verdi Allah allah şu grupta başkasına da hurma vs ye dese doktoru rahatlicam ..
Ama çok sevindim canım maşallah sonuna geldik artik
Bence senin bebiş de 3 üstüdür canımBen 26da gittiğimde 1 kiloydu30da gittiğimde 2 kiloydu her hafta 250 gram almış şimdide 35te gidicem 3250 diyebilir hadi bakalım bende çok merak ediyorum
Kızlar genelde öyle oluyor ama erkek bebeklerin kemikleri bir tık iri oluyor kız bebeğe göreHey maşallah bebişe darısı benım kızıma haftasıyla uyumlu ama hep 3 4 gun gerıde gelıyor kılosu
Kız ne darısı başımaHey maşallah bebişe darısı benım kızıma haftasıyla uyumlu ama hep 3 4 gun gerıde gelıyor kılosu
Hadi bakalım bende merakla bekliyorumBen 26da gittiğimde 1 kiloydu30da gittiğimde 2 kiloydu her hafta 250 gram almış şimdide 35te gidicem 3250 diyebilir hadi bakalım bende çok merak ediyorum
Evet canım ilk zemzem verecem inşallahBebeğe de mi zemzem vereceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?