2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Allah razı olsun canım hepimiz sağsalim kucağımza alalım inşallah Senin kaç haftalıkken 25.000 di değerin ? Belki de dediğin gibi ultrasonu yetersizdir. Onun yerine kan değerimle takip edecek. Cihazları için yeterli değere gelince bakar

Evet ben de her zaman böyle dua ederim hayırlı ve sağlıklı evlat diye. Olmuyorsa demek ki hayırlı ya da sağlıklı değilmiş diye düşünüyorum. Aynen öyle bana da öyle geliyor önlem alıyor şu an ve sonuçları iyi olacak inşallah

Oldu mu kuzum sende de sırt ağrısı 2 gündür böyleyim kasık ağrım hiç yok değil var ama korktutucak kadar yok şuan çok şükür
Valla canım ne oldugunu anlayamıyorum ki ben bi var gibi bi yok gibi. Midem bulantım oluyor ama kusamıyorum. Çok gergin sinirli oluyorum kimseyi göresim gelmiyor bazen erkekleştim gibi hissediyorum kendimi abartı bi sırt agrım olmadı olsa aklımda kalırdı canım.

Canım benim değerim ilk öğrendiğimde 96 ydi ama çok yükseliyordu 3 katı gidiyordu 2 gün sonra 320 oldu 2 gün sonra 950 2 gün sonra 2850 oldu 3 katı 2 gün sonrası 8550 2 gün sonrası 25 bin küsür olmadı gerekiyordu tabi ben 2850 den sonra kan vermedim 4 gün sonra tam 25 bin değere geldiğinde doktora gittim sanırım 5 haftalık olmam gerekiyordu

Bende çok karmaşık duygular içindeyim bende makyaj bile yapasım gelmiyor sanırım hormon ve ilaçlardan oluyor

İnşallah kuzum.. Teslimiyet yüreğimizi ferahlatıyor çok şükür. Rabbimin vereceğine de vermeyeceğine teslimim, başım gözüm üstüne. Yarın ola,hayrola

Benim değerimde o zaman 5-6 haftalık olana göre normal olsa gerek.. yarın kaç çıkacak bakalım

Çok şişkinligim var ya sizde de öyle mi kendimi 5 aylık hamile gibi hissediyorum ha bire yiyesim geliyor yiyincede sıgınamıyorum. Yemesende midem kazınıyor
O mide kazinmasi bende de var ya çok sinir oldum sanki günlerdir yemiyorum gibi, eğer yemezsem bulantıya dönüşüyor günde 2 öğün yiyen ben şu an 283374759 öğün yiyorum

O mide kazinmasi bende de var ya çok sinir oldum sanki günlerdir yemiyorum gibi, eğer yemezsem bulantıya dönüşüyor günde 2 öğün yiyen ben şu an 283374759 öğün yiyorum
Evet ya saçma bir şekilde mide kazınmasi var ve yemek yiyiyorum 1 saat sonra basliyo sanki bi saat önce ben yemedim sinir bozucu tek öğünde 1 ekmek yiyiyorum şaka gibi nolcak böyle anlamadim

Kızlar çok acı doluyum içim çok acıyor bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum dün gece başlayan şiddetli sancı kanama sebebiyle bu sabah kürtaj oldım bebeğimi kaybettim ve bu 3. Kaybım 2. Kürtajım acımı tarif edemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi kaybettim nasıl geçer Acısı bilmiyorum mayıs annesi olmak nasibimde değilmiş rabbim sizlere evlatlarınızı bağışlasın bana da dua edermisiniz

Kızlar bende de aşırı sinirlilik hali var ya , sürekli kocamla kavga yapıyorum. Geriliyorum falan. Bu da üzüyo beni tabi endişeleniyorum sonra bişey olursa diye

Canım Allah daha beterlerinden korusun inşallah evet biliyorum çok zor ne desek senin uzuntun yine geçmeyecek ama ben yüreğimi hep sağlıklı bir gebelik değildi diye hafiflettim. Zamanı değilmiş demek ki dedim. Belki sağlıklı bir bebek olmayacaktı, sen de o da çok uzulecektiniz. Allah tez zamanda tekrar nasip etsin canım dualarım seninle

Çok teşekkür ederim canım inşallah haftaya olumlu haberlerle dönerim

Kızlar bu arada her gebelikte cinsellik yasağı olmuyor değil mi ?
Doktor söyler heralde dimi bizim sormamıza gerek var mı acaba ?
Ben iki aydi doktora gittim ikiside benim icin yasak yok dedi kanama vs yoksa yasaklamiyorlar sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…