Evet rahatlığa alışında zor oluyor eşimde dedi erken daha ilerde yapalım bende dedim ilerde ben istemem şimdi hazır zorluklarım varken rahata alışmamışken yapalım yoksa yapmam dedim
çok şükür canım cok sevindim artık rahat edebilirsin bende yarın gidecem bakalım ne olacak yat dinlen hemen toparlarsın kendini iki gündür git gel yordun o yüzden oldu bence lekelerin hadi hayırlısı bakalım
3 gündür kuzum hemde istanbulda minibüsle kasislerde neden yavaşlamaz da zıplata zıplata gider minibüsler valla içim dışıma çıktı. Lekelerimin kesileceği varsada o sarsıntılar yüzünden kesilmedi. Bir de dr un verdiği Fitil değil kapsül progestanmış benimki günde 3 defa içecekmişim. Neyse içim rahat etti en azından artık. 6. Haftanın içindeyim diye düşünüyordum ultrason kağıdında 4w6d yazıyor . Doktorın hızlı ölçmesiyle alakası var mı acaba yaa.
Seninde sağsalim güzel haberlerini alalım yarın inşallah canım.
Kuzum benimde kesem 15 mm 5 Ağustos son adetim aynıyız seninle korkma benim özeldeki doktoruma gittiğimde kesenin içinde yolk gözüktü ama devlet doktoruma gittim onda kese 15 mm gözüktü ve bebek yoktu içinde cihaz fark ediyor canım hiç merak etme kendimi de strese sokma
Ayyy merveciğim içime su serptin inşallah haftaya sağlıklı bir şekilde görürüz o zaman, sen bir daha ne zaman gideceksin?
Ben de medicalparka gittim ama gerçekten cihazdan fark ediyor olabilir burada atılan ultrason görüntülerine benzemiyor sanki benimki çok dandik gibi gs bile yazmıyor…
Ayyy merveciğim içime su serptin inşallah haftaya sağlıklı bir şekilde görürüz o zaman, sen bir daha ne zaman gideceksin?
Ben de medicalparka gittim ama gerçekten cihazdan fark ediyor olabilir burada atılan ultrason görüntülerine benzemiyor sanki benimki çok dandik gibi gs bile yazmıyor…
Kuzum ben özele gidicem Salı günü kalp atışı duymaya çağırmıştı dediğim gibi içim çok rahat benim bebiş orda ve büyüyor hissediyorum sende olumlu düşün benimkisinde de gs yazmıyor kuzum daha erken diyedir
Kuzum ben özele gidicem Salı günü kalp atışı duymaya çağırmıştı dediğim gibi içim çok rahat benim bebiş orda ve büyüyor hissediyorum sende olumlu düşün benimkisinde de gs yazmıyor kuzum daha erken diyedir
Bugün sabah ikinci kanı verdim sonucu aldım canım. Çok şükür kan değerim iyi artmış. Lekeyi sordu devam ediyo dedim. Ultrasonla bakalım dedi (hele şükür!) kese oluşmaya başlamış dedi. Ama o kadar hızlı bakti ki jeli sıkıp keseye bakması 10 saniye falan anca sürdü. 3 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Progestan yazalım dedi asistanına. Daha almadım ama düşük önleyici fitil olsa gerek. Folik asit değerim yüksek çıktı diye kullanma dedi ama dün decavit yazmıştı onda da 0.8 kadar folikasit var. @Chen31 melegim canMerve3553
Aaa gerçekten mi bak bu da biraz rahatlattı ya elime verdikleri o ultrason kağıdından ben şüphelenmiştim ilk böyle küçücük görüntü kalitesi falan iyi olmayan bi kağıt. Hatta hafta bile yazmıyor. Peki bu aletler güzel değilse vajinal baktığında da güzel göstermeyebilir di mi aynı şey yani aynı ultrason
Nasıl yani bu ilacı normal fitil olarak vajinadan mı alayım ben de fitil formu var da ayrı satılıyor sanıyordum cahilim bu konuda yardımına talibim aşkm Daha önce ne leke gördüm ne fitil kullandım
Nasıl yani bu ilacı normal fitil olarak vajinadan mı alayım ben de fitil formu var da ayrı satılıyor sanıyordum cahilim bu konuda yardımına talibim aşkm Daha önce ne leke gördüm ne fitil kullandım
Ayyy kuzum zorlanıyorum tabi zorlanmıyor değilim ama despot bi anneyim olmak zorundayım maalesef ben oturup onlarla tek tek oyun oynamak isterdim ama öyle yaparsam ev işi yemek zaman ayıramıyorum ama düzenli olarak dönüşümlü ilgileniyorum saatlerimi oturttum herşey kurallı saatleri ile birlikte asla şaşmaz şaşarsa o gün mutlaka gün sonunda eksik oluyor böyle olunca yetişiyorum ama diğer türlü yetişemem tabi
Ayyy kuzum zorlanıyorum tabi zorlanmıyor değilim ama despot bi anneyim olmak zorundayım maalesef ben oturup onlarla tek tek oyun oynamak isterdim ama öyle yaparsam ev işi yemek zaman ayıramıyorum ama düzenli olarak dönüşümlü ilgileniyorum saatlerimi oturttum herşey kurallı saatleri ile birlikte asla şaşmaz şaşarsa o gün mutlaka gün sonunda eksik oluyor böyle olunca yetişiyorum ama diğer türlü yetişemem tabi
Ahhh ahhh benim ilk oğlum işte o şekilde işte şimdi ilk okula başladı evde süt dökmüş kedi okulda panter oluyormuş öğretmeni ile anlaşmalı ceza verdik YouTube cezası 4 gün bugün hala yaramazlığa devam çözüm bulamıyorum şuan içim içimi yiyor derse katılmıyor hiç okulda eve gelince odasına giriyor gösterdiğim yerleri okulda işlenen yerleri yapıyor ama