2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım benim doktorum dünya sağlık örgütü artık iğnelerin etkisiz olduğunu söyledi diye iğne vermedi bana sadece hap kullanıyorum. Dr. Banu Çiftçi’nin de bu konuda bir videosunu izledim aslında Progesteron içeren ilaçlar fitillerin falan da işe yaramadığını savunan birçok doktor varmış. Sadece psikolojik olarak veriliyor diyor. Ben de ilk oğlumda olmuştum aşırı yakıcı bir iğne gerçekten, insan ilk anda yürüyemiyor bile düşük tehditlerimiz geçer de normal bir hamilelik yaşarız inşallah

Sanırım ben sonuna kadar yada en az 16 haftalığa kadar devam edicem doktoruma bakılırsa süzgece döndüm artık uzanmak bile işkence oldu

Bende bundan çok korkuyorum ilgi bölününce hırçınlaşır mı diye şuan bal gibi çocuk asla erkek çocuğu gibi değil çok hareketli ama öyle bi yaramazlığı yok yani umarım yetebilirim

Gobekten yapıyorum hep canm bugün kendim yaptım ilk defa daha az acıdı şükür zamanla alışacağım artık

Bende bundan çok korkuyorum ilgi bölününce hırçınlaşır mı diye şuan bal gibi çocuk asla erkek çocuğu gibi değil çok hareketli ama öyle bi yaramazlığı yok yani umarım yetebilirim
2 yaşına kadar el bebek büyüdü oğlum herkes den ilgi gördü kardeşi olunca bölündü tabi sevgisi ama pişmanım o kadar taviz verdiğime keşke önceden bunlar üstüne titremedeydim diyorum ne isterse yapmıştım şimdi 6 yaşında ama hala 2 yaşındaki gibi tavırları var inatla düzeltmiyor çok uğraşıyorum okumadığım çocuk kitabı kalmadı maalesef ama bunu ben yaptım kendime kızıyorum çok taviz vermeyin lütfen sonra çekiyorsunuz

Her iki şekilde de baktı bana birisi vajinal birisi karından kesenin iç görüntüsü çok bozuk çıkıyor. İlk attıgım karından digeri vajinal

Eklentiler

• C0D7E72A-BE2C-44C8-BE0D-BCC2B5560BE9.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 24A02CC6-16A6-4B0B-A495-7E1D8BE4FCB8.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 49
Nasıl yani bu ilacı normal fitil olarak vajinadan mı alayım ben de fitil formu var da ayrı satılıyor sanıyordum cahilim bu konuda yardımına talibim aşkm Daha önce ne leke gördüm ne fitil kullandım
Evet kuzum bu hem agızdan hemde vajinal kullanıyor vajinal daha etkili

Her iki şekilde de baktı bana birisi vajinal birisi karından kesenin iç görüntüsü çok bozuk çıkıyor. İlk attıgım karından digeri vajinal
Hastane ismi bile özel güney adana yazıyor baksana birdaha gittigimde soracam neden böyle ve kalitesiz oldugunu

Evet kuzum bu hem agızdan hemde vajinal kullanıyor vajinal daha etkili
Aaa bak canım sen söyleyince reçeteye baktım ve vajinal yoldan alınması kısmında düşük tehlikesinin önlenmesi yazıyor. Ağız yoluyla alınması kısmında daha çok adetten kaynaklı sıkıntıların önlenmesi ile ilgili şeyler falan yazıyor.
Dediğin gibi o zaman bende vajinal alayım. Bir de sanki kızlara ucunu iğneyle del gibi bişeyler demiştin diye hatırlıyorum . bundan mı bahsediyordun? Ucunu deliyim mi bende?

Reçetesini de okuyunca gördüm kuzum vajinal alım düşük önleme etkisi yapıyormuş. Oral yolla alınansa daha çok adet ile ilgili. Sen ucunu deliyor musun peki
Hayır canım direkt o şekilde ittiriyorum muhtemelen de vajina ph'ından erimiş oluyor içeride günlük ped takıyorum bir de çünkü akıntı oluyor, ilaçtan dolayı

Kese kaç mm çıktı canm

Nasıl yani bu ilacı normal fitil olarak vajinadan mı alayım ben de fitil formu var da ayrı satılıyor sanıyordum cahilim bu konuda yardımına talibim aşkm Daha önce ne leke gördüm ne fitil kullandım
Bize eczacı ağızdan da vajinadan da alınabilir ama doktor vajinal al dedi. Vajinal alınca ilacın yan etkisi daha da azalıyormuş

Hayır canım direkt o şekilde ittiriyorum muhtemelen de vajina ph'ından erimiş oluyor içeride günlük ped takıyorum bir de çünkü akıntı oluyor, ilaçtan dolayı
Reçetesini de okuyunca gördüm kuzum vajinal alım düşük önleme etkisi yapıyormuş. Oral yolla alınansa daha çok adet ile ilgili. Sen ucunu deliyor musun peki
Kızlar banada fitil olarak kullan dedi ama daha önce düşükler in olduğu için korkuyorum öyle kullanmaya lekelenme kanama yapar diye hap olarak alıyorum böyle etkisi az mı olur ki

Evet evet toplu igne ile del demişti benim doktorum içinde sıvı var sıkınca görürsün daha çabuk etki eder dedi

Kızlar banada fitil olarak kullan dedi ama daha önce düşükler in olduğu için korkuyorum öyle kullanmaya lekelenme kanama yapar diye hap olarak alıyorum böyle etkisi az mı olur ki
Vajinal kullan canım agızdan etkisi çok kalmıyormuş

Kuzum benim en baştan beri kahve lekelenmem vardı ondan verdi doktor zaten ilaç eriyip akarken onunla kahve lekede akıp gidiyor zAten benimkini kesti iki günde canım
Benim lekelenme yok tedbir amaçlı günde 3 kez fitil olarak kullan dedi ama korktum leke yapar diye bu akşam o.sekilde kullanayım öyleyse canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…