2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim lekelenme yok tedbir amaçlı günde 3 kez fitil olarak kullan dedi ama korktum leke yapar diye bu akşam o.sekilde kullanayım öyleyse canm
Yok canım yapmaz korkma ben leke oldugu zamanda kullandım şuan hiç bi sorunum yok hala sabah akşam vajinal kullanıyorum

Kızlar banada fitil olarak kullan dedi ama daha önce düşükler in olduğu için korkuyorum öyle kullanmaya lekelenme kanama yapar diye hap olarak alıyorum böyle etkisi az mı olur ki
Canım asil kanama olmasın diye veriliyor diye biliyorum. Ben tam 1 hafta önce dr'a gittim. Dr iki küçük kanama alanım olduğunu söyledi, bende lekelenme vs olmadı hiç. Fitil olarak kullanıyorum ve çok şükür kan sulandırıcı kullanmama rağmen lekelenme falan olmalı. Hijyene çok dikkat ederek kullanılırsa bir problem olacağını sanmıyorum. Hatta vajinadan daha etkili oluyormuş demişlerdi, ağızdan alınca bir de yan etki oluyor sanırım

İlk muayeneye ne zaman gittin? Ben de gitmek istiyorum. Beklemem mi lazım . Sat 22 Ağustos

Hayır canım direkt o şekilde ittiriyorum muhtemelen de vajina ph'ından erimiş oluyor içeride günlük ped takıyorum bir de çünkü akıntı oluyor, ilaçtan dolayı

Bize eczacı ağızdan da vajinadan da alınabilir ama doktor vajinal al dedi. Vajinal alınca ilacın yan etkisi daha da azalıyormuş

Kızlar banada fitil olarak kullan dedi ama daha önce düşükler in olduğu için korkuyorum öyle kullanmaya lekelenme kanama yapar diye hap olarak alıyorum böyle etkisi az mı olur ki

Evet evet toplu igne ile del demişti benim doktorum içinde sıvı var sıkınca görürsün daha çabuk etki eder dedi
Hepinize çok teşekkür ederim canlarım O zaman progestanı ucunu temiz bir toplu iğneyle delip fitil olarak kullanıyorum. Yan etkisi daha az olsun. Günde kaç defa yapıyorsunuz peki? Benimki 200 mg sabah öğle akşam 1 tane yazmışlar. Sizinde öyle mi?

Beni bi hastane doktor stresi sardı yaşadığım ebe sıkıntısından dolayı medipolü tercih etmek istemiyorum ama başka yerde de doktor bilmiyorum aslında Acıbadem Ataşehirde bir tane biliyorum ama orda da sadece normal doğum 58 bin ekstralar hariç. Birde Türkiye’de doğum yapıp yapmayacağım da net değil ama netleşene kadar yine de ikinci planda bir doktor hastane bulmuş olmayı umuyorum. Zaten bir sonraki randevum normal doktor randevusu değil ikili test için perinatolog olacak.

Kese kaç mm çıktı canm
Sağ altta yazan değer oysa 10 mm canım.
Ben 6. Hafta içindeyim sanıyordum ama bu ultrasona göre 5. Haftaya bile girmemişim offf neyden kaynaklı bu ?

Doktorum devlet doktoru o an bakıpta soramadım bile

Eklentiler

• 20B27F67-0DA0-47DF-AA00-2785B6F32239.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba demin dayanamayıp gittim doktora aslında bir hafta sonra gidecektim :) yolk sac belli oluyor ramzi teorisine göre cinsiyet tahmin edebilen var mı acaba doğru çıkar mı çok merak ediyorum karından ultrason :)

Uww o fiyat neymiş öyle ya yurtdışında doğum yapma imkanın varsa çok iyi olur geleceği açısından

Bana iki defa dedi canım

Doktor iyi mi beğendiniz mi canm. Ve muayene ücretleri nasıl acaba
Ücret 450 tl doktor için bilemiyorum şimdi pek bir şey demedi gebelik var dedi 3 hafta sonra gel dedi :) tamamen şansa nöbetçi denk gelen doktora girdik sen nerede oturuyorsun :))

Ücret 450 tl doktor için bilemiyorum şimdi pek bir şey demedi gebelik var dedi 3 hafta sonra gel dedi :) tamamen şansa nöbetçi denk gelen doktora girdik sen nerede oturuyorsun :))
Anladım canım :) ben başakşehir tarafındayım

Benim sabah aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…