2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağ altta yazan değer oysa 10 mm canım.
Ben 6. Hafta içindeyim sanıyordum ama bu ultrasona göre 5. Haftaya bile girmemişim offf neyden kaynaklı bu ?

Doktorum devlet doktoru o an bakıpta soramadım bile
Bence ultrasondaki haftaya takılma 5+0 da gittim kese 6 mm di senin betan benden yüksek diye biliyorum bence gayet normal ve yolunda gidiyor içini ferah tut

Uww o fiyat neymiş öyle ya yurtdışında doğum yapma imkanın varsa çok iyi olur geleceği açısından
Yani var aslında vize verirlerse işte bakalım eğer olmazsa yine de b planı lazım Acıbadem de aşırı pahalı yani ödicek gücüm yok değil ama gereksiz bir artısı yok yani belki memorial Ataşehire bakarım oraya giden var mı

Allah Allah napsam. Oral yoldan ya da vajinal yoldan alımında değişiyor mu acaba. Aman ya doktordan eczacısına açık açık anlatsalar ölürler. Siz olmasanız hiçbirinden bilgim olmayacaktı bile
Hepsini vajinal al sıkıntı olmaz zaten öglen saatlerce yatıp kalmadıgımız için çok akıyor canım agızdan yan etkiside çok

Her iki şekilde de baktı bana birisi vajinal birisi karından kesenin iç görüntüsü çok bozuk çıkıyor. İlk attıgım karından digeri vajinal

Bunlar da benimkiler ikisi de karından sanırım. Baksana hafta yazmıyor gs yazmıyor hiçbir şey yok…

Eklentiler

• IMG_0897.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 57
Kaçıncı haftanızdasınız acaba?

Eki Görüntüle 3305316
Bunlar da benimkiler ikisi de karından sanırım. Baksana hafta yazmıyor gs yazmıyor hiçbir şey yok…
Senin kese görüntüsü yinede net kuzum benim kese içide bulanık. Evef gs yazmıyor göremedim. Birde kesenin solunda minicik bir şey gözüküyor o bebek olabilir mi karından olanda

Senin kese görüntüsü yinede net kuzum benim kese içide bulanık. Evef gs yazmıyor göremedim. Birde kesenin solunda minicik bir şey gözüküyor o bebek olabilir mi karından olanda
Ay fotoğrafa bakınca fark ettim canım şimdii bebek olabilir mi oo doktora bebek gözükmedi mi dedim yok dedi o görememiş olabilir mi acabaa

Medical park yazıyor dış panoda ama ultrason kagıdında çıkmıyor başka hastane çıkıyor doktorumun ismi bile yazmıyor
Bende dış pano da yok böyle ultrason kağıdı var sadece ama yazmıyor hastane ismi, doktor ismi yazıyor bende de sadece. Zaten hastane sürekli bekletiyor randevulara geç alıyor ama eve ve işe yakın diye gidiyorum şimdilik

Ay fotoğrafa bakınca fark ettim canım şimdii bebek olabilir mi oo doktora bebek gözükmedi mi dedim yok dedi o görememiş olabilir mi acabaa
Onlar görsede yok derler banada öyle demişti 5 haffalıkken ben incelerken görmüştüm. Diger hafta gittigimde aynı yerde kalp atışını gördüm. Bak atim benimkide solda minicik

Eklentiler

• 89821792-2757-4E49-A2F1-277A9C434A73.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 52
Kuzum bebiş gözükmüyor ama yolk sacın oldugu yerde oluşursa erkek olur karşı tarafta oluşursa bebek kız olur şuan belli degil yani saglıkla gelsin inşallah

Kuzum bebiş gözükmüyor ama yolk sacın oldugu yerde oluşursa erkek olur karşı tarafta oluşursa bebek kız olur şuan belli degil yani saglıkla gelsin inşallah
İnşallah canım çok saol bide o durum mu var aynı yerde oluşabilir karşıda oluşabilir diye 10 gün içinde gideceğim kontrolde belli olur belki, bir kızım var bu da içime kız diye doğuyor ama nasip önemli olan sağlıkla gelsin ama insan merak etmeden de duramıyor :)

Bir hafta sonrakinden net yorum yaparız kuzum tabi bazen yanıltıyor konumu net olsa bile kız dedgin erkek erkek kız çıkıyor allah gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah benim 2 kızım var bu 3. Bebegim olacak allah nasip ederse

İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz ben şimdi kzıımınkine baktım soldaymış ramziye göre erkek denirdi yani tutmamış oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…