- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet canım kadın dogum doktorum baktı once sonra oraya yonlendırdı randyolıjı detaylı tarama yaptı.Kadın doğum doktorun var ama dimi, ikili tarama vs radyoloji doktorları pek yapmaz normalde onları daha çok kadın dogumcular yapar. Cerrahpasada hiç ücret ödemeden perinotolojiye ayrıntılı yaptırıp sonrasında o bölümde takibini de yaptırabilirsin. Ama ikili tarama testi çoğu kişinin böyle geliyor zaten. O yüzden ayrintilidan sonra perinatolojide devam etmeni gerektirecek bişey olmayacak için rahat olsun
Doğumu karar verdiğin doktor ile konuşursun, benim doktorum doğuma kendi giriyor, ama normal doğumda nasıl olur geceye denk gelirse hemen gelebilir mi bilmiyorum, yani normal şartlarda normal ya da sezaryen farketmez hastasının doğumunu kendi yaptiriyor ama normal doğumlarda her zaman bu handikap vardır, doktor raporlu olabilir, izinde olabilir, yakını vs özel durumu olabilir. Öyle bi durumda da yine ebeler değil hastanedeki nöbetçi kadın doğum doktorları doğumu yaptırıyor gerçi cerrahpasada. Özellikle belirtmene gerek yok zaten kayıt actiriyorsun ya senin tüm bilgilerin hastanede var. Mesela benim ikili tarama sonucum, nipt sonucum, kan tahlillerim, muayene girdilerim hepsi hastanenin bilgi işleminde kayıtlı, doktorun doğuma giremeyecek bile olsa sen ve bebeğine ilgili tüm bilgilere ulaşabilir doğumunu yaptıracak doktor. Umarım bı aksilik olmaz takibini yapan güvendiğin doktor girer doğumunaSenin avantajın daha önce hem o hastanede hem de aynı doktora doğum yapıcak olman :) neler yapılması gerektiğini daha iyi biliyorsundur şimdi, inşallah doğumhane açılır da orda doğum yapabilirim ya, bizim zamanımıza kadar iyice oturur sistem gibi düşünüyorumbi dahakine Altay hocaya randevu alayım öyleyse içimde kalmamış olur hem, doğumu orda yapmak istediğimi belirtmeme gerek var mı peki yoksa zaten orda olucak kontroller, acilden giriş yaparım doğum zamanı öyle mi olur, ayy sanki ilk defa doğum yapıcak gibi bi heyecan var bende eğer gereken ilaçlar olursa bende alırım ya öyle bir şey varsa
Ben 6 eylul de prof.dr. Aytül çorbacıoğluna gideceğim, fiyatı hem çok uygun hem de takibimi yapan doktorum yönlendirdi bi görüşün istersenizKızlar istanbulda güvendiğiniz tecrübe ettiğiniz peritonoli doktoru varmı detaylı ultrason için liv hastanesini aradım muayesi 3 bin detaylı 3 bin ayrı fiyat verdi çok pahalı sizler nerde yaptırıyorsunuz?
Ah ah, tabi ki boşuna, eşimin bir personelinin de ikili testi riskli gelmişti bı kaç sene önce, bir de bi şeye daha rastlanmış yanlış hatırlamıyorsam ayrintilida (kız psikolog olmasına rağmen kaygısını yonetemiyormus o derece korkmuş agliyormus) eşim hemen benim gittiğim doktora yönlendirmiş onu, hatta bugün izinlisin burada ağlama doktor çıkmadan koş Cerrahpaşaya demiş. O akşam aradi eşimi, müjdeyi vermek için, gebeliği sonlandırmaya gerek yokmuş sağlıklı bı bebekmis diye, çok şükür de sapa sağlam bı bebek dunyaya getirmişti. Eğer prof. Muayene etsin peşine de perinatologa gideyim dersen öğretim üyesi olarak bir hoca seçmelisin randevu sisteminde (ücretli 514 TL) ama tamamen ücretsiz olmasını istersen normal poliklinik randevusu alıp oradaki doktora ikili sonucunu gösterip perinatolojiye alan açtirabilirsin.evet canım kadın dogum doktorum baktı once sonra oraya yonlendırdı randyolıjı detaylı tarama yaptı.
ozaman cerrahpasaya da önce kadın dogum randevusu almam lazım dımı?
ay ınsallah boşuna evham yapmısımdır cumartesı gunu bıraz agladım bılmıyorum doktorumda bıraz angut..
cok sagol canım
işte boşu boşuna ınsanlara stres yaaa,Ah ah, tabi ki boşuna, eşimin bir personelinin de ikili testi riskli gelmişti bı kaç sene önce, bir de bi şeye daha rastlanmış yanlış hatırlamıyorsam ayrintilida (kız psikolog olmasına rağmen kaygısını yonetemiyormus o derece korkmuş agliyormus) eşim hemen benim gittiğim doktora yönlendirmiş onu, hatta bugün izinlisin burada ağlama doktor çıkmadan koş Cerrahpaşaya demiş. O akşam aradi eşimi, müjdeyi vermek için, gebeliği sonlandırmaya gerek yokmuş sağlıklı bı bebekmis diye, çok şükür de sapa sağlam bı bebek dunyaya getirmişti. Eğer prof. Muayene etsin peşine de perinatologa gideyim dersen öğretim üyesi olarak bir hoca seçmelisin randevu sisteminde (ücretli 514 TL) ama tamamen ücretsiz olmasını istersen normal poliklinik randevusu alıp oradaki doktora ikili sonucunu gösterip perinatolojiye alan açtirabilirsin.
Kendi sitesindeKampanya nerede, o markayı alicam bu sefer. Çok teşekkürler
Leke çıkarıcı ile alerjik bebek için deterjan siparişi verdim.Kendi sitesinde
İndirimli Ürün Setleri ve Fiyatları - Minoris Baby
Organik ve antialerjenik ürünleri birlikte alacağınız uygun fiyatlı avantajlı setler sizi bekliyor! Tüm setleri uygun fiyatlarla satın almak için hemen tıkla! Avantajlı Ürün Setleri ürünleriwww.minorisbaby.com
Ben de alacağım şimdi, rica ederiim
Bir de isim güzel olsa için yanmazÇok saçma açıkçası ben kabul etmezdim. Kardeşine çok düşkünse kendi çocuklarına verseymiş adını , üç oğlu var demiştiniz üçünden birine koyamamış mı? Ben bu konularda açık sözlü olmaktan yanayım ben de kaynamamı seviyorum ama kızım doğduğunda böyle söylendi falan direk kaynamama dedim sana ne sevgimden ne de saygımdan şüphe et ama ben kızıma ne senin ne annemin ismini koymam , isimlerinizi beğenmiyorum dedim beğensem bi ihtimal düşünürdüm dedim . Bi daha hiç söz etmedi . Kırılmadı da yalan değil isimleri güzel değil yani :))) bi de küçücük yaşta ölmüş kardeşinin adını koyacaksınız
Eşim destekçi olur diye düşünüyorum, ama olmasa da yapabileceğim bir şey yok. Annem ve babamın da istediği isimler var direkt yok diyebiliyorsam o da söylemeli, söylemese de söylerim bende af yokAynı durumun çok benzerini yaşadım maalesef, bu eşimin kardeşi 14 yaşında vefat etmiş, onun ismini koymak istedi eşim, o isteyince kayınvalidemler zaten iyice kabullendiler bu durumu. Sadece kayınvalidemler istemiş olsaydı asla kabul etmezdim ama eşim çok istekliydi kırmak istemedim yanına da kendi istediğim ismi ekledim. Allah korusun ben de hiç doğru bulmuyorum ölü birinin adını koymayı. Eğer eşin destekçin olucaksa bu konuda hiç koyma derim. Kayınvalidene de düzgünce bu durumu anlatabilirsiniz kırmadan
Hala hissedemeyen var bence sen de erkencisin, maşallahVay baya erken olmuş maşallah canımben 17nin sonlsrına doğru anca fark ettim o da yüksek müziğe tepki gösterdi minik
Hayır her şeyi geçtim, neden ben ? Benden büyük 2 gelin var birinin oğlu yok ama çok istiyorsalar ona koysunlar. Diğer iki gelin akraba ben yabancıyım, ondan ses etmezler diye mi düşüyorlar? Halbuki hiç sessiz susan biri değilim. Adaletsizliğe susamıyorum huyumu biliyorlar. Kötü niyetli olduklarını da asla düşünmüyorum ama dündendir çok huzursuzumBence en mantıklısı ölen birinin adını koymak benzer kaderler yaşanır diye uygun değilmiş falan diye öyle bir şey uydurman canım. Milletin çocuğuna annesi babasından başka isim koyma yetkisini nasıl görüyor insanlar kendilerinde hayret ediyorum
Buna daha da çok sevindim şimdiDoğumu karar verdiğin doktor ile konuşursun, benim doktorum doğuma kendi giriyor, ama normal doğumda nasıl olur geceye denk gelirse hemen gelebilir mi bilmiyorum, yani normal şartlarda normal ya da sezaryen farketmez hastasının doğumunu kendi yaptiriyor ama normal doğumlarda her zaman bu handikap vardır, doktor raporlu olabilir, izinde olabilir, yakını vs özel durumu olabilir. Öyle bi durumda da yine ebeler değil hastanedeki nöbetçi kadın doğum doktorları doğumu yaptırıyor gerçi cerrahpasada. Özellikle belirtmene gerek yok zaten kayıt actiriyorsun ya senin tüm bilgilerin hastanede var. Mesela benim ikili tarama sonucum, nipt sonucum, kan tahlillerim, muayene girdilerim hepsi hastanenin bilgi işleminde kayıtlı, doktorun doğuma giremeyecek bile olsa sen ve bebeğine ilgili tüm bilgilere ulaşabilir doğumunu yaptıracak doktor. Umarım bı aksilik olmaz takibini yapan güvendiğin doktor girer doğumuna
Ali hocayi riskli gebeliklerin takibini yapiyor diye biliyorum, riskli olsa kesin onunla devam et derdim ama normal ilerleyen gebelikse doğumuna girebilecek bı doktorla devam etBuna daha da çok sevindim şimdimesela Ali hoca doğumlara girmiyormuş, Altay hocanın giriyor olması daha güzel, inşallah her şey yolunda gider hepimiz en güzel en kolay şekilde doğururuz miniklerimizi
Altay hocanın randevularına baktım da dolu görünüyor hep, hangi günler açılıyor acaba canım bilgin var mıAli hocayi riskli gebeliklerin takibini yapiyor diye biliyorum, riskli olsa kesin onunla devam et derdim ama normal ilerleyen gebelikse doğumuna girebilecek bı doktorla devam et
Çok çabuk doluyor, en az 1 hafta öncesinden bakıp ayarlaman lazım. Bu hafta hiç ramdevusu yok gorunuyor mesela. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum ben de randevusuz gidicem mecbur.Altay hocanın randevularına baktım da dolu görünüyor hep, hangi günler açılıyor acaba canım bilgin var mı
Ay çok yakın bana çok teşekkür ederm hemen bende randevu alayım kaçıncı haftanıza denk geliyor 6 eylül birde ücreti nedir tam olarak bende hemen randevu alıyımBen 6 eylul de prof.dr. Aytül çorbacıoğluna gideceğim, fiyatı hem çok uygun hem de takibimi yapan doktorum yönlendirdi bi görüşün isterseniz
Gereksiz bir muhabbet huzursuz olman da normal. Ama bir şekilde olmayacağını dile getireceksin artık. Ne düşünüyorlsr bilmiyorum sana gelene kadar koysalarmış mademHayır her şeyi geçtim, neden ben ? Benden büyük 2 gelin var birinin oğlu yok ama çok istiyorsalar ona koysunlar. Diğer iki gelin akraba ben yabancıyım, ondan ses etmezler diye mi düşüyorlar? Halbuki hiç sessiz susan biri değilim. Adaletsizliğe susamıyorum huyumu biliyorlar. Kötü niyetli olduklarını da asla düşünmüyorum ama dündendir çok huzursuzum
Ali hoca randevusuz kabul ediyormuş ama Altay hoca daha yoğun galiba sürekli kontrol etmek gerekicek galiba randevuları :)Çok çabuk doluyor, en az 1 hafta öncesinden bakıp ayarlaman lazım. Bu hafta hiç ramdevusu yok gorunuyor mesela. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum ben de randevusuz gidicem mecbur.
22 haftaya denk geliyo bi hafta önce aradık nakit ve kredi kartı değişiyordu sanırım , biz nakit ödeyecektik o fiyat kalmış aklımda 1750 dedi ama bi arkadaşımıza daha tavsiye etmiştik onlar bu hafta gitmişler onlardan 2000 tl almışlar . Telefon numarasından ulaşıp fiyat bilgisi alabilirsiniz .Ay çok yakın bana çok teşekkür ederm hemen bende randevu alayım kaçıncı haftanıza denk geliyor 6 eylül birde ücreti nedir tam olarak bende hemen randevu alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?