2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    268
evet canım kadın dogum doktorum baktı once sonra oraya yonlendırdı randyolıjı detaylı tarama yaptı.

ozaman cerrahpasaya da önce kadın dogum randevusu almam lazım dımı?
ay ınsallah boşuna evham yapmısımdır cumartesı gunu bıraz agladım bılmıyorum doktorumda bıraz angut..
cok sagol canım

Doğumu karar verdiğin doktor ile konuşursun, benim doktorum doğuma kendi giriyor, ama normal doğumda nasıl olur geceye denk gelirse hemen gelebilir mi bilmiyorum, yani normal şartlarda normal ya da sezaryen farketmez hastasının doğumunu kendi yaptiriyor ama normal doğumlarda her zaman bu handikap vardır, doktor raporlu olabilir, izinde olabilir, yakını vs özel durumu olabilir. Öyle bi durumda da yine ebeler değil hastanedeki nöbetçi kadın doğum doktorları doğumu yaptırıyor gerçi cerrahpasada. Özellikle belirtmene gerek yok zaten kayıt actiriyorsun ya senin tüm bilgilerin hastanede var. Mesela benim ikili tarama sonucum, nipt sonucum, kan tahlillerim, muayene girdilerim hepsi hastanenin bilgi işleminde kayıtlı, doktorun doğuma giremeyecek bile olsa sen ve bebeğine ilgili tüm bilgilere ulaşabilir doğumunu yaptıracak doktor. Umarım bı aksilik olmaz takibini yapan güvendiğin doktor girer doğumuna

Kızlar istanbulda güvendiğiniz tecrübe ettiğiniz peritonoli doktoru varmı detaylı ultrason için liv hastanesini aradım muayesi 3 bin detaylı 3 bin ayrı fiyat verdi çok pahalı sizler nerde yaptırıyorsunuz?
Ben 6 eylul de prof.dr. Aytül çorbacıoğluna gideceğim, fiyatı hem çok uygun hem de takibimi yapan doktorum yönlendirdi bi görüşün isterseniz

Ah ah, tabi ki boşuna, eşimin bir personelinin de ikili testi riskli gelmişti bı kaç sene önce, bir de bi şeye daha rastlanmış yanlış hatırlamıyorsam ayrintilida (kız psikolog olmasına rağmen kaygısını yonetemiyormus o derece korkmuş agliyormus) eşim hemen benim gittiğim doktora yönlendirmiş onu, hatta bugün izinlisin burada ağlama doktor çıkmadan koş Cerrahpaşaya demiş. O akşam aradi eşimi, müjdeyi vermek için, gebeliği sonlandırmaya gerek yokmuş sağlıklı bı bebekmis diye, çok şükür de sapa sağlam bı bebek dunyaya getirmişti. Eğer prof. Muayene etsin peşine de perinatologa gideyim dersen öğretim üyesi olarak bir hoca seçmelisin randevu sisteminde (ücretli 514 TL) ama tamamen ücretsiz olmasını istersen normal poliklinik randevusu alıp oradaki doktora ikili sonucunu gösterip perinatolojiye alan açtirabilirsin.

işte boşu boşuna ınsanlara stres yaaa,
çok sagol canım yardımların ıcın, çalışmıyor olsam bu sekılde yapardım kesın ,şimdi sureklı ızınde alamıyorum

Bir de isim güzel olsa için yanmaz

Eşim destekçi olur diye düşünüyorum, ama olmasa da yapabileceğim bir şey yok. Annem ve babamın da istediği isimler var direkt yok diyebiliyorsam o da söylemeli, söylemese de söylerim bende af yok

Hayır her şeyi geçtim, neden ben ? Benden büyük 2 gelin var birinin oğlu yok ama çok istiyorsalar ona koysunlar. Diğer iki gelin akraba ben yabancıyım, ondan ses etmezler diye mi düşüyorlar? Halbuki hiç sessiz susan biri değilim. Adaletsizliğe susamıyorum huyumu biliyorlar. Kötü niyetli olduklarını da asla düşünmüyorum ama dündendir çok huzursuzum

Buna daha da çok sevindim şimdi mesela Ali hoca doğumlara girmiyormuş, Altay hocanın giriyor olması daha güzel, inşallah her şey yolunda gider hepimiz en güzel en kolay şekilde doğururuz miniklerimizi

Buna daha da çok sevindim şimdi mesela Ali hoca doğumlara girmiyormuş, Altay hocanın giriyor olması daha güzel, inşallah her şey yolunda gider hepimiz en güzel en kolay şekilde doğururuz miniklerimizi
Ali hocayi riskli gebeliklerin takibini yapiyor diye biliyorum, riskli olsa kesin onunla devam et derdim ama normal ilerleyen gebelikse doğumuna girebilecek bı doktorla devam et

Ali hocayi riskli gebeliklerin takibini yapiyor diye biliyorum, riskli olsa kesin onunla devam et derdim ama normal ilerleyen gebelikse doğumuna girebilecek bı doktorla devam et
Altay hocanın randevularına baktım da dolu görünüyor hep, hangi günler açılıyor acaba canım bilgin var mı

Altay hocanın randevularına baktım da dolu görünüyor hep, hangi günler açılıyor acaba canım bilgin var mı
Çok çabuk doluyor, en az 1 hafta öncesinden bakıp ayarlaman lazım. Bu hafta hiç ramdevusu yok gorunuyor mesela. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum ben de randevusuz gidicem mecbur.

Ben 6 eylul de prof.dr. Aytül çorbacıoğluna gideceğim, fiyatı hem çok uygun hem de takibimi yapan doktorum yönlendirdi bi görüşün isterseniz
Ay çok yakın bana çok teşekkür ederm hemen bende randevu alayım kaçıncı haftanıza denk geliyor 6 eylül birde ücreti nedir tam olarak bende hemen randevu alıyım

Gereksiz bir muhabbet huzursuz olman da normal. Ama bir şekilde olmayacağını dile getireceksin artık. Ne düşünüyorlsr bilmiyorum sana gelene kadar koysalarmış madem

Çok çabuk doluyor, en az 1 hafta öncesinden bakıp ayarlaman lazım. Bu hafta hiç ramdevusu yok gorunuyor mesela. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum ben de randevusuz gidicem mecbur.
Ali hoca randevusuz kabul ediyormuş ama Altay hoca daha yoğun galiba sürekli kontrol etmek gerekicek galiba randevuları :)

Ay çok yakın bana çok teşekkür ederm hemen bende randevu alayım kaçıncı haftanıza denk geliyor 6 eylül birde ücreti nedir tam olarak bende hemen randevu alıyım
22 haftaya denk geliyo bi hafta önce aradık nakit ve kredi kartı değişiyordu sanırım , biz nakit ödeyecektik o fiyat kalmış aklımda 1750 dedi ama bi arkadaşımıza daha tavsiye etmiştik onlar bu hafta gitmişler onlardan 2000 tl almışlar . Telefon numarasından ulaşıp fiyat bilgisi alabilirsiniz .

Kızlar bebek arabasını aldım bugün, bagi gravity.Kabin sistem, tek elle açılıp kapanıyor fiyatı da indirimdeydi bugün 5 bin lira Ankara babymalldan aldım.Puset takılıyor, kabin sistem olduğu için çift yön olmuyor, benim için en önemlisi küçük ve hafif olmasıydı kilo olarak 5.9 kilo.Bakmak isteyenlere yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…