İdil ismi çok güzel benceÇok güzeller. Kime yaptırmıştın canım daha önce yazdın ama almamışım adını.. Bi de ücreti ne kadardı? Biz de henüz isme karar veremedik, üç seçeneğe indirdik şimdilik, Neşe, İdil ya da Çağla düşünüyoruz.Karar verelim ben de yaptırsam diye düşündüm çok hoşlar.
İnstagramda nehirdavetiyeleri sayfası canımÇok beğendim ben de nerden yaptırmıştın bi daha yazar mısın
bende alamadım sözde indirim ama hala fiyatlar uçukSözde indirim var hiçbir şey alamadım ya nasıl indirim bu her şey ateş pahası olmuş
Hemen biraz limon iç canım dengeye al kendini düşmezse acile başvur baya yukselmis2 gundur esimle sıkıntılıyız tansiyonum birden 17 9 oldu kizlar cok kotuyum
Dun gece oldu zaten, 24 saatlik idrara bakilacak protein kacagi var mi diye cok korktumHemen biraz limon iç canım dengeye al kendini düşmezse acile başvur baya yukselmis
Simdi nasılsın pekiDun gece oldu zaten, 24 saatlik idrara bakilacak protein kacagi var mi diye cok korktum
Ya evet bi de şey derler şimdi iki isimli olanların evde 2. İsmi okulda 1. İsmi kullanılıyor ya onlarda iki isim karakteri de kendini gösterebiliyormuş falanÇift isimli biriyim herzaman tek ismden yanayım ne erkeğe ne kıza çift isim hiç yakıştırmıyorum ben ama kimi eşler anne baba isimlerini koydukları için annede yanına kendi istediği ismi ekleyince çift isim oluyor mecburen benim 2. İsmimi kullanan bile yok ilk ismimden tanıyor herkes sadece bankaları aradığımda hangi ismnizle hitap edelim dye soruyorlar okadarben rahatsızım iki isimli olmaktan
Ben isim koyarken anlamına ve o ismi taşıyanların karakterine yoğunlaşmıştımBen de tek isim isterdim de hangisini koysam diğerinde gözüm kalacak gibi..
Bugün nasılsınız siz ve bebek ? Hareketleri hissediyor musunuz hergün ultrason oluyor öuAzalma değil csnm direk suyumun hepsi boşaldı
Gördüm mesajınıİnstagramda nehirdavetiyeleri sayfası canım
Bas agrim oluyor onun disinda iyiyim canimSimdi nasılsın peki
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah Rabb'im kabul eder aminnCanım benim inşallah en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı şekilde evlat sahibi olursun Rabbim kolaylık versin
Bence biraz kontrol edin geçmezse acile gidin tansiyon yüksekliği sıkıntı bu haftalardaBas agrim oluyor onun disinda iyiyim canim
Canım salı günü rutin kontrolde ben de ödem var demiştim, baktılar hafif bir protein kaçağı var idrarda dediler sonra 24 saatlik idrar biriktirme de yaptılar bir hafta sonra nefrolojiye ve gastroenteroloji ye gidip sonra yeniden kadın doğuma gideceğim takip ediyorlar. Hiç korkma canım gebelikte bu haftalarda özellikle oluyormuş protein kaçağı, ama riskli diye çok önemsiyorlar farkedilmesi önemli, büyük bir sorun yoktur unarım sende de.Dun gece oldu zaten, 24 saatlik idrara bakilacak protein kacagi var mi diye cok korktum
Bir anda uzuntuyle oldu titredim butun gece bas agrisi da beni mahvetti. Su an 11 12 13 arasinda gidip geliyorBence biraz kontrol edin geçmezse acile gidin tansiyon yüksekliği sıkıntı bu haftalarda
Cok geçmiş olsun inşallah bi daha olmazBas agrim oluyor onun disinda iyiyim canim
Keşke hamilelik döneminde stres yapan yerlerimiz kapatılsaBir anda uzuntuyle oldu titredim butun gece bas agrisi da beni mahvetti. Su an 11 12 13 arasinda gidip geliyor
Bnmde gündüz az akşam daha hareketli doktorum sürekli yokla saatbasi dedi bende durtuyorum ozellikle zaman zaman tabi derinden gelio ama dediğim gibi akşam yoğun oynuyor içeride genelde biz ayakta iken uyuyorlarmis ztnKızlar bebişlerin hareketini sürekli hissediyor musunuz ? Yani ben 26. Haftadayım ama 2-3 gündür çok çok az hissediyorum plasentam öndeymiş özellikle yürür haldeyken neredeyse hiç hissetmiyorum şimdi yattım çokkkk derinden hissettim normal mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?