Popüler Konu 2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    146
Binde binde 🤣ama direnmedim yedim
haha ben de normalde 52-55 kilo arasıydım hep, 2 kez kaza yaptım, hareketsizlikten 65 kiloyla hamile kaldım, bir de üstüne 12 kilo aldım, 77 ile bedenimin sınırlarını zorluyorum. son 10 hafta 80-82 ile tamamlarsam öpüp başıma koyacağım.
 
Bugün sabah gebe izlenimim vardı toplam 5 kilo alarak 29. haftaya giriş yaptım bakalım sonrası ne olacak. Bu ara da hemşire tartıya çık dedi. Göbeğimden sonucu göremedim kadın yardım etti :KK70:
(Ben kilolu olarak gebeliğe giriş yaptığım için dikkat ediyorum yoksa şimdiye +15 kilo almıştım heralde :KK70: )
Valla maşallah 5 kilo çok iyi 🧿🌸
Yarın sabah tekrar gidicem kesin +1 yazarım ben haneme 😂
 
ya artık kiloyu da geçtim beni en çok üzen şey, ben normalde paketli gıda yemem. çooookkk nadir canım ister. ama şuan saldırıyorum. çikolata hiç sevmezdim paket paket browni yiyorum sağlıksız olmaları çok canımı sıkıyor. evde yaptığım tatlı çörek vs yesem içim gam yemicek :KK43:(( yani evde yiyosan sıkıntı yok yemeye devam yeter ki sağlıklı beslenip yiyelim :KK70:
Hamilelik böyle bişey yemem dediğin şeyleri yiyosun gerçekten. Benim hala canım tatlı çikolata çekmiyor ama kilo kilo meyve yiyorum ve aşırı tuz tüketiyorum çok sağlıklı bişey değil 🤓
 

Eklentiler

  • IMG_20240506_155406.jpg
    IMG_20240506_155406.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 93
Ciddiyim şu gidişat onu gösteriyor. Karın kasların esnemeden tutmuş rahmi, harika 😍
Hiç bunu düşünmemiştim, önceleri üzülüyordum bebiş küçük mü kaldı diye de doktorum sağolsun alakası yok dedi güzel güzel anlattı durumu. Hatta normal doğumun bu kilo ile daha kolay olacağını da ekledi. Bakalım kuzum çatı muayenesinden sonra da doğum tipim belli olacak. Bebisler sağlıcakla gelsin de kilo verilir 🙏🙏
 
X