• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
😂😂 Abartısız söylüyorum bu akşam aynı töbe yarabbim menapozlu kadınlar gibiydim bi an ter bastı nefes alıp vermem zorlaştı yatamadım kalktım oturdum eşim de karşı koltuktan sırt üstü uzanmış yatmış dışarı çıkalım mı diyor hâlbuki 2 saattir öyleydim 😂 bazen alınganlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama yoo yapmıyorum düşüncesiz bu erkekler 😂😂😂
Dün ben de aynısını söyledim çok sıcak yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum elim ayağım şişmiş en zor görevi biz yapıyoruz ne rahatsınız dedim😂😂

Benim uzun zamandır ayaklarım ellerim bazen yüzüm burnum şişti için çözüm olarak aslında hiçbir şey yok. Bazen uzanıp dinlenmek işe yarıyor bazen de benim ayaklarım için özellikle yürüyüş yapmak yani yürüdükçe ben ayaklarım inceliyor. Yoksa suya koymak soğuk suya koymak falan hiçbir şey ifade etmiyor 🥹😆
Ben de aksine yürüyünce daha çok şişiyor gibi hissediyorum hiç suya falan koymadım bir deneyeyim belki etki eder😂

Selamlar. Ben artık doğru düzgün bir uyku çekemiyorum sizde de böyle mi? Ya sıcak basıyor ya da sola yatıyorum solum uyuşuyor artık sağa dönüyorum bu sefer sağa Döndüğüm için vicdan yapıyorum tekrar sola dönmek istiyorum saçma sapan bir döngünün içerisindeyim. Bir de belime destek istiyorum hep yastık falan iyi gelmiyor. En son kendime koltukta buldum rahat uyurken 😀
Üç yastıkta yatıyorum biri belimde ikisi başımda😂
Sola yatamıyorum ben maalesef nefesim daralıyor sadece sağ tarafa yatabiliyorum sıcaklarda etki ediyor uyunmuyor tek taraf yatmaktan her yerim ağrıyor.

Selamlar. Ben artık doğru düzgün bir uyku çekemiyorum sizde de böyle mi? Ya sıcak basıyor ya da sola yatıyorum solum uyuşuyor artık sağa dönüyorum bu sefer sağa Döndüğüm için vicdan yapıyorum tekrar sola dönmek istiyorum saçma sapan bir döngünün içerisindeyim. Bir de belime destek istiyorum hep yastık falan iyi gelmiyor. En son kendime koltukta buldum rahat uyurken 😀
Kuzum o güzel uykular bir gemiye binip gittiler artık 🤣🤣
Ben de bazen gece 2 de bazen 3 te , şanslıysam da sabah 5 6 gibi uyanmaya başladım. İşin kötüsü uyanınca tekrar yatamıyorum.

Sabah gözlerimi koltukta açıyorum 😁 sanırım koltuğa gelince farklı bi yerde dalmak daha kolay mı oluyor ne oluyor bilmiyorum fjfjfj
Eğer ki kısa süreli uyanıp tekrar uyuyabiliyorsan bence yine iyi ben 2 3 saat uyuyamıyorum 😅

Ay bende de tam tersi oldu 😂 2.ci trimesterda gece 1-2 de yatıp sabah 5-6 da tamamen uykumu almış şekilde uyanıyordum. Hatta dedim demek vücut kendini bebeğe hazırlıyor 😂😂 son 1 aydır gece 12 de yatıyorum 10-11 e kadar uyuyorum bide utanmadan öğlen kısacık kestiriyorum sürekli açım ve uykum var😂

Zeytin_zey Zeytin_zey canım iki kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. İkisinde de doktorum idrar kültürü istedi, kültürde üreme olursa ilaç vereceğim olmazsa kullanmana gerek yok dedi. İkisinde de antibiyotik kullanmadım üreme olmadığı için. Günde 4-5 kez iç çamaşırı değiştir, ıslak kalmasın dedi. İç çamaşırlarını ütüle bir de duşta duş jeli, sabun vs vajinaya değdirme. Sadece suyla yıka. Su miktarın bence iyi. Hamilelikte sıklıkla oluyormuş idrar yolu enfeksiyonu maalesef. Kültür verip ona göre takibini yaparsan daha rahat edersin.
Kültür vereyim mutlaka , sağ ol kuzum inş atlatıcam 🙏🥰

Ay bende de tam tersi oldu 😂 2.ci trimesterda gece 1-2 de yatıp sabah 5-6 da tamamen uykumu almış şekilde uyanıyordum. Hatta dedim demek vücut kendini bebeğe hazırlıyor 😂😂 son 1 aydır gece 12 de yatıyorum 10-11 e kadar uyuyorum bide utanmadan öğlen kısacık kestiriyorum sürekli açım ve uykum var😂
Maşallah maşallah nazar değmesin😂

Ay bende bendeeeee. Sabaha kadar geziyorum. Tam uyuyacağım yavrum tepiniyor, tam içim geçiyor sıcak basıyor ya da kendiliğimden uyanıyorum. Salon, balkon, yatak arasında geziyorum sabaha kadar. Şimdiden böyleysek Ağustosa kadar yandık 😂😂😂😂

Ay bende bendeeeee. Sabaha kadar geziyorum. Tam uyuyacağım yavrum tepiniyor, tam içim geçiyor sıcak basıyor ya da kendiliğimden uyanıyorum. Salon, balkon, yatak arasında geziyorum sabaha kadar. Şimdiden böyleysek Ağustosa kadar yandık 😂😂😂😂
Ben ne tarafa yatsam memnun olmuyor hanımefendi. Sağıma yatıyorum tekme atıyor, soluma yatıyorum yumruk atıyor. Düz yatsam zaten isyanlarda 😂😂😂 memnun edemedik bir türlü 😂 babasına sarılsam ona hiç gelemiyor. Kıskanç bir de 😂😂😂

Arkadaşlar 32. Haftadayım. Yarın çalışabilir raporu almak için doktora gidicem devlet hastanesine. Süreç nasıl oluyor biliyor mısınız ? İlk nst ye sanırım bağlanıyorsunuz sonrasında mı rapor hazırlanıyor ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
dr a söyleyince onlar düzenliyorlar. Özel hastanelerde ise rapor birimleri oluyor ona yönlendiriyorlar.

Kuzum o güzel uykular bir gemiye binip gittiler artık 🤣🤣
Ben de bazen gece 2 de bazen 3 te , şanslıysam da sabah 5 6 gibi uyanmaya başladım. İşin kötüsü uyanınca tekrar yatamıyorum.

Sabah gözlerimi koltukta açıyorum 😁 sanırım koltuğa gelince farklı bi yerde dalmak daha kolay mı oluyor ne oluyor bilmiyorum fjfjfj
Eğer ki kısa süreli uyanıp tekrar uyuyabiliyorsan bence yine iyi ben 2 3 saat uyuyamıyorum 😅
Ahah valla ben gece 2-3-4 tekrar uyanıyorum uyuyorum işte eh 😀 uyuyamayınca koltukta sızmış buluyorum kendimi. Zaten iş için 8 de kalkmış olmam gerekiyor 🥹😀😀

Sabaha kdr bütün odaları geziyorum bende🙄Koltuk sert geliyo kalcm agryo ama sirtmi yaslayalbdlgm için ii geliyo,yatagma gdnce sırtım agryo napcm bilemedm Hamile yastığımda var sozde🤣ztn 2 3 kez tuvalete kalkiyorm asla duzgn uyuyamiyorm geceleri.Kizlar sürekli sola mı yatyosanz?

Sabaha kdr bütün odaları geziyorum bende🙄Koltuk sert geliyo kalcm agryo ama sirtmi yaslayalbdlgm için ii geliyo,yatagma gdnce sırtım agryo napcm bilemedm Hamile yastığımda var sozde🤣ztn 2 3 kez tuvalete kalkiyorm asla duzgn uyuyamiyorm geceleri.Kizlar sürekli sola mı yatyosanz?
Al bendede öyle. Sürekli sola yatıyorum ama sağa dönüyorum arada 10 15 dk solumu rahatlatmak için 😆😆

Sana da çok geçmiş olsun 🌸 inş atlatacağız 🙏 şurada da konu açtım birkaç tavsiye geldi istersen sen de göz at :)

Teşekkür ederim🤗bakayim 👍
Benim kiz da sanki ne tarafa yatsam orada kafasina falan bastiriyorum gibi geliyor. Bana iki gebeligimde de preeklampsi teshisi konuldu. Bunda 14 leri erken gormeye basladim ama daha zor cikiyor cok sukur. İlk gebeligimde yorgunlukla sicakla cok cikiyordu cok protein kacirdim ama hallettik cok sukur. Bunda daha zor cikiyor erken baslamasina ragmen. Sicak ve streste ciktigini farkettim. Tuz kizartma stres uzuntu sicak yorgunluk yok ana tema bu. Gunde 4-5 kere olcmelisiniz zaten bir anda cikiyor belirti de pek vermiyor. Hemen limonlu su icip takip ediyorum ciktiginda
Cok tesekkur ederim detaylara dikkat edeyim, sıklaştırayim ölçümleri o zaman 😉👍

Back
X