Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197

Eklentiler

• IMG_6339.webp
    IMG_6339.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 34
A evet birde piyanolu var dimi🤣🤣 ondan alacakmıyız?
Benim dediğim bu
Hahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.

Kuzu bu arttığından almamızın bir amacı yok bence. İlk attığım oyun matı çok hafif, katlanır ve silinebilir. Bir de çantası var taşı her yere mis.
Ee bu piyanolu da oyun halısı.
Senin dediğinin ek bir kullanım alanı bence yok, sence var mı?

Kuzu bu arttığından almamızın bir amacı yok bence. İlk attığım oyun matı çok hafif, katlanır ve silinebilir. Bir de çantası var taşı her yere mis.
Bu arada burada daha uygun şu an

Kanka ben bilmiyorum instada görünce sorayım dedim😂😂 bilenler vardır belki diye
Fisher price alacaktım bu arada 😆seninkini favlıyorum aşko😍

Ben kızımda almıştımda memnun kalamadım bundan ya. Çocuk ayağıyla vurduğunda habire arkaya doğru devriliyordu bir kerede oyuncaklarla yüzüne düştü komple çıkarıp piyanosuyla oynattım başka marka aldım. Oyun halısı çok uzun süre kullanılıyor iyi bir şey alın bence. 4 köşeli olanlar çok daha verimli bebeği dönmeye teşvik ediyor 🌸 bir de tiny love du sanırım yurtdışında ödül almıştı renkler ve oyuncaklar pedagojik testlerden geçmişti

Yok canım benim de aşağıda çok uzun zamandır. Sol aşağıda kafası var, sap göbek deliğimin üstünde ayakları var. Tabi küçük değişimler oluyordur gün içinde. Ama ben çok aşırı su içiyorum, bu kadar kalkmamın onunla da ilgisi var tabi. Bazen dediğin gibi aşağıdan sanki bişeyler çıkacak gibi oluyor 😅
Pozisyonlari benimkiyle birebir ayni. Sol asagida kafasını bazen portakal gibi avucumda hissedebiliyorum 🤣 Ayaklari da sagda gobek deliğimin ustunde arada bi ayaklarını geriyor biraz daha yukari cikiyor ama dedigin gibi benimki de hic nefesimi kesecek kadar yukari cikmadi. Bazen boyle olabiliyormus karnimizin yapisi vs etkiliymiş. Dun doktordaydım 2300 gr yaklaşık dedi, bakıp inanamıyorum 2300 gr imi karnimda tasidigima 🤣 3 haftaya dogum var insallah 3'u gorururuz o zamana.

Ben kızımda almıştımda memnun kalamadım bundan ya. Çocuk ayağıyla vurduğunda habire arkaya doğru devriliyordu bir kerede oyuncaklarla yüzüne düştü komple çıkarıp piyanosuyla oynattım başka marka aldım. Oyun halısı çok uzun süre kullanılıyor iyi bir şey alın bence. 4 köşeli olanlar çok daha verimli bebeği dönmeye teşvik ediyor 🌸 bir de tiny love du sanırım yurtdışında ödül almıştı renkler ve oyuncaklar pedagojik testlerden geçmişti
Canım bunu mu diyorsun

Back
X