- 23 Ekim 2024
- 7.052
- 12.170
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #48.741
Kızlar oyun minderi matı halısı aldınız mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bilmiyom ama her seferinde bir tık daha indirim yapıyorlar zarar ediliyor hahahahaKanka daha ne kadar olacakbeşik 1000 liraya düşer mi acaba
elfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendimKızlar oyun minderi matı halısı aldınız mı

Şu an +100 kupon var kankaelfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendim

Aşkım peki yuvarlak minder gibi olanlardan aldın mıelfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendim
Ben almışım 1016Şu an +100 kupon var kanka
 sen beni çıldırtmak mi istiyorsun
 sen beni çıldırtmak mi istiyorsun 
O hangisi kuzu anlamadım piyanolu falan olanlar miAşkım peki yuvarlak minder gibi olanlardan aldın mı
A evet birde piyanolu var dimiO hangisi kuzu anlamadım piyanolu falan olanlar mi

ondan alacakmıyız?
 ondan alacakmıyız? Hahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.A evet birde piyanolu var dimiondan alacakmıyız?
Benim dediğim bu

elfobaby Pretty Numbers Katlanabilir Oyun Halısı (MATI) -160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları bunu aldım kuzu çok da beğendim
 sepide
 bende aynı markayı hepsiburadan almıştım memnun kaldım kalınlığı falan güzeldi

sepide
 bende aynı markayı hepsiburadan almıştım memnun kaldım kalınlığı falan güzeldiBu arada burada daha uygun şu anHahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.

Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı - Fiyatı, Yorumları
Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu bu arttığından almamızın bir amacı yok bence. İlk attığım oyun matı çok hafif, katlanır ve silinebilir. Bir de çantası var taşı her yere mis.
Ee bu piyanolu da oyun halısı.
Senin dediğinin ek bir kullanım alanı bence yok, sence var mı?
Kanka ben bilmiyorum instada görünce sorayım dedimHahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.

Babycim Piyanolu Mantar Oyun Halısı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu bu arttığından almamızın bir amacı yok bence. İlk attığım oyun matı çok hafif, katlanır ve silinebilir. Bir de çantası var taşı her yere mis.

bilenler vardır belki diye
 bilenler vardır belki diye seninkini favlıyorum aşko
seninkini favlıyorum aşko
Hiçbir farkı yok kuzum boşuna 3-4 katı fiyat vermeKanka ben bilmiyorum instada görünce sorayım dedimbilenler vardır belki diye
Fisher price alacaktım bu aradaseninkini favlıyorum aşko

sepide

sepideBen kızımda almıştımda memnun kalamadım bundan ya. Çocuk ayağıyla vurduğunda habire arkaya doğru devriliyordu bir kerede oyuncaklarla yüzüne düştü komple çıkarıp piyanosuyla oynattım başka marka aldım. Oyun halısı çok uzun süre kullanılıyor iyi bir şey alın bence. 4 köşeli olanlar çok daha verimli bebeği dönmeye teşvik ediyorHahahhaa aldım bile, sakin gidip boşa fisher price alma bunu al.

bir de tiny love du sanırım yurtdışında ödül almıştı renkler ve oyuncaklar pedagojik testlerden geçmişti
 bir de tiny love du sanırım yurtdışında ödül almıştı renkler ve oyuncaklar pedagojik testlerden geçmiştiPozisyonlari benimkiyle birebir ayni. Sol asagida kafasını bazen portakal gibi avucumda hissedebiliyorumYok canım benim de aşağıda çok uzun zamandır. Sol aşağıda kafası var, sap göbek deliğimin üstünde ayakları var. Tabi küçük değişimler oluyordur gün içinde. Ama ben çok aşırı su içiyorum, bu kadar kalkmamın onunla da ilgisi var tabi. Bazen dediğin gibi aşağıdan sanki bişeyler çıkacak gibi oluyor
 Ayaklari da sagda gobek deliğimin ustunde arada bi ayaklarını geriyor biraz daha yukari cikiyor ama dedigin gibi benimki de hic nefesimi kesecek kadar yukari cikmadi. Bazen boyle olabiliyormus karnimizin yapisi vs etkiliymiş. Dun doktordaydım 2300 gr yaklaşık dedi, bakıp inanamıyorum 2300 gr imi karnimda tasidigima
  Ayaklari da sagda gobek deliğimin ustunde arada bi ayaklarını geriyor biraz daha yukari cikiyor ama dedigin gibi benimki de hic nefesimi kesecek kadar yukari cikmadi. Bazen boyle olabiliyormus karnimizin yapisi vs etkiliymiş. Dun doktordaydım 2300 gr yaklaşık dedi, bakıp inanamıyorum 2300 gr imi karnimda tasidigima  3 haftaya dogum var insallah 3'u gorururuz o zamana.
 3 haftaya dogum var insallah 3'u gorururuz o zamana.1.cocuk sagolsun var bizimKızlar oyun minderi matı halısı aldınız mı

Ayy ben modeli seçene kadar kod tükenmişŞu an +100 kupon var kanka
 baya uyguna geliyordu kaçtı artık
 baya uyguna geliyordu kaçtı artıkCanım bunu mu diyorsunBen kızımda almıştımda memnun kalamadım bundan ya. Çocuk ayağıyla vurduğunda habire arkaya doğru devriliyordu bir kerede oyuncaklarla yüzüne düştü komple çıkarıp piyanosuyla oynattım başka marka aldım. Oyun halısı çok uzun süre kullanılıyor iyi bir şey alın bence. 4 köşeli olanlar çok daha verimli bebeği dönmeye teşvik ediyorbir de tiny love du sanırım yurtdışında ödül almıştı renkler ve oyuncaklar pedagojik testlerden geçmişti

Sorgulamadan alacazAyy ben modeli seçene kadar kod tükenmişbaya uyguna geliyordu kaçtı artık