Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Canım suyun fazla mıydı unuttum onu ama. Su fazlaligi sanırım oyle sertlikler yapabiliyor.
Yok canim benim öyle degil. Benim sadece karnim büyüdü zaten kilo almadım ya bide. Bebegimde zayıf benim. Hatta doktorum bana da kilo al diyor alamiyorum.

Yaa seninde cok az kalmis vaktinde gelirse ki artik günümüz bebisleri pek 40 haftalari beklemiyor ama o da var merak ediyorlar dünyayı gelmek istiyorlar galiba
Takvime göre dhaa benimde 43 gün var baksanaa ama annesinin risklerinden dolayi erken dogacak oğluşum
Sağlıklı Olsun da.. o bize yeter napalim.
Ay sık bulusmakta stres sebebiiiii. Orda tansiyon olcerlerken stres kontrolu yapamıyorum yükseliyor. Bu yüzden haftada 2 defa doktora gitmek gözüme stres topu gibi geliyor.
Ama basarcaz be inanıyorumm

Bana da o kadar beklemez gibi geliyor 38+39 gibi doğursam iyi zaten çok bekletirse de stresli maşallah kuzum sen çok güzel yönettin süreci bundan sonrası da su gibi akar gider inşallah

Benim de doktorum canım 3 hafta sonra çağırdı 35 oluyorum ben de çağırdığında, henüz nst almadı beni, o zaman gireceğim sanırım 35 sonrası her hafta geleceksin dedi bana

Bana da o kadar beklemez gibi geliyor 38+39 gibi doğursam iyi zaten çok bekletirse de stresli maşallah kuzum sen çok güzel yönettin süreci bundan sonrası da su gibi akar gider inşallah
Oy canım ya amin amin Allah razı olsun elimden geleni yaptım. Bazen düştüm bazen kalktim ama hep doktorumu dinledim. Ne gerekiyorsa yaptım hersey bebegim icin Allahım hepimize sag salim dogurup kucağımıza alıp evimize getirmeyi büyütmeyi nasip etsin

Ya ben normalde doktora 1 aralik olsa diyecektim ama yok diyemedim konuya girdim sonra dedim ki hocam bende artik cok stres yüklendim yani 1 hafta daha bekleyelim diyemiyorum bile dedim.
O da zaten istesende olmaz dedi. Seker var tansiyon var serklaj var yeter bu kadar dedi.

Sen de içimiz de süreci dikenli yollardan geçen annelerdensin ve çok güçlüsün Heyecanlanıyoruz senin doğumun için arkadaşım, çok güzel şeyler konuşacağız burada sen doğurunca inşallah

Maşallah size Ya bir annenin yakışıklı diye oğlunu sevmesi kalbimi eritiyor resmen
En kısa zamanda toparlayıp evinize geçersiniz inşallah canım. Süt olayı için herkesten eve geçip ılık duş aldıktan sonra geliyor diye duydum canım. Güzelce duşunu al biraz da masaj yap duşta tamamdır. Bol su içmeyi de unutma
Sizin adınıza çok sevindim canım
Çoğul gebeliklerde hele ki seninki üçüz kuvöz çok normal bir süreç. Her şey onların iyiliği için Onlar kuvözde kilolarını artırırken sen de kendini toparlayıp full enerji ile bebeklerine kavuşursun. Artık senin tenine de dokunmuşlar çok daha hızlı toparlarlar
Gözün aydın canım Maşallah kilosu ve boyu çok güzel. Biraz da kuvözde toparlayıp en kısa zamanda annesine kavuşur inşallah. Anne olmak güçlü olmak demekmiş biraz da. Biz de çok güçlü kadınlarız. Bunun da bir süreç olduğunu hep hatırla ve kendini üzme.
Günaydın kızlar bebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Canım yorgan yastık riskli olduğu olduğu için en azından ilk bir yıl çoğumuz kullanmayı düşünmüyoruz heralde o yüzden çok konuşulmadı. Sonrası için de ben şu modeli favoriledim ama çarşafı lastikli olmadığı için pek emin olamadım. Bir bak istersen.

Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)
Canım küçük bedeni var diye ben şunu aldım ama stok kalmamış. Belki yenilenir. Beğenirsen bakarsın ara ara. Evimiz sıcak olduğu için 1 tog yeter diye düşündüm. Sizin ev geceleri soğuk oluyorsa daha yüksek tog gerekebilir.

Kizlar, biberon sterilizatoru aldiniz mi
Ben almadım canım ama iki bebekle ihtiyaç olabilir mi diye aklımın bir köşesinde. Bazı doktorlar gerek yok dediği için kararsızım. Biberonu yıkasaydı kesin alırdım aslında işimi kolaylaştırırdı ama temiz biberon koyuyorsun içine. Bir de biberon kullanıp kullanmayacağın kesin bir şey değil o yüzden ben bu gibi şeylerin doğum sonrası ihtiyaca göre alınması gerektiğini düşünüyorum.

Sen de içimiz de süreci dikenli yollardan geçen annelerdensin ve çok güçlüsün Heyecanlanıyoruz senin doğumun için arkadaşım, çok güzel şeyler konuşacağız burada sen doğurunca inşallah
Oy kuzum Allahım hepimize kolaylikla dogumlar yapıp sağlıkla kucagimiza almayi büyütmeyi nasip etsin
Ay hemde çok heyecan cok
Gelip size müjdeyi vermek icin aşırı heyecanlaniyorum simdiden

Kızlar biz de kontrolden geldik bugün
Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?

Canım çok sevindim, güzel ilerlediniz, daha da güzel oluyor her şey çok şükür, çok heyecanlı gerçekten güzel haberler getirdiğinizde çok mutlu oluyorum

Evet canım benim hem suyum fazla benim bebiş baya şişko. Heralde 40 hafta falan dursa 4 kiloyu geçerdi enson 3100 civarıydı. Ama şöyle bi gariplik var bende kilo almıyorum. Ama ara öğünlerimde hep kefir süt kuruyemiş meyve ceviz yemeye dikkat ediyorum, hatta her zaman yiyorum da yani. Bide paso yatıyorum artık sıfır enerji tüketimi

ikiz bebişlerde geliyor maşallah
tam bir hafta kaldı geri sayım başlasın

Canım duvar rafı olarak bunu aldım güzel indirime girmişti.

Kitaplar da bunlarr

Ahh çok az kalmış sağlıkla gelsin minikler

Teşekkürler canım bakayım kitaplardan 3 tanesi yokmuş bende

Eklentiler

• IMG_3237.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3236.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_3235.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum naçizane tavsiye, ben lastiksiz çarşaftan nefret ederim kendimize de. Annem dikişten anlar makineyle hepsine lastik geçirdi mis gibi oldu. Bebelere de öyle yaptırabilirsin
36+4 zaten 37. hafta hiiiiç sorun yok sağlıcakla gelsin ikizlerimiz
Gümüş kapak alan bunu almalı mı ya çok aradayım fiyatı da uygun diye alasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…