- 16 Eylül 2024
- 9.256
- 9.409
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.281
Canım suyun fazla mıydı unuttum onu ama. Su fazlaligi sanırım oyle sertlikler yapabiliyor.Bencede benim dr benim sabrımı zorladıya bide varya karnım kocaman ve taş gibi. Sanki kayayı bağlamışlar karnıma. Yemek yerken bile geri yaslanıp yemek yiyorum. Öne doğru eğilmenin imkanı yok beni oda çok zorluyor seninde öyle taş gibi mi
Yaa seninde cok az kalmis vaktinde gelirse ki artik günümüz bebisleri pek 40 haftalari beklemiyor ama o da varBen de takvimime baktım şimdi 47 gün kaldı yazıyor. Günüm tam belli olmamasına rağmen bi heyecan basıyor artıksık sık bebişle buluşacaksın demek kii ne güzel bizim doktor 3 hafta sonraya çağırdı yani tam 36 olacağım ondan sonra haftada bire düşürecekmiş
Bana da o kadar beklemez gibi geliyor 38+39 gibi doğursam iyi zaten çok bekletirse de stresliYaa seninde cok az kalmis vaktinde gelirse ki artik günümüz bebisleri pek 40 haftalari beklemiyor ama o da varmerak ediyorlar dünyayı gelmek istiyorlar galiba
Takvime göre dhaa benimde 43 gün var baksanaa ama annesinin risklerinden dolayi erken dogacak oğluşum
Sağlıklı Olsun da.. o bize yeter napalim.
Ay sık bulusmakta stres sebebiiiii. Orda tansiyon olcerlerken stres kontrolu yapamıyorum yükseliyor. Bu yüzden haftada 2 defa doktora gitmek gözüme stres topu gibi geliyor.
Ama basarcaz be inanıyorumm
Ben de takvimime baktım şimdi 47 gün kaldı yazıyor. Günüm tam belli olmamasına rağmen bi heyecan basıyor artıksık sık bebişle buluşacaksın demek kii ne güzel bizim doktor 3 hafta sonraya çağırdı yani tam 36 olacağım ondan sonra haftada bire düşürecekmiş
Oy canım ya amin amin Allah razı olsunBana da o kadar beklemez gibi geliyor 38+39 gibi doğursam iyi zaten çok bekletirse de streslimaşallah kuzum sen çok güzel yönettin süreci bundan sonrası da su gibi akar gider inşallah
Oy canım ya amin amin Allah razı olsunelimden geleni yaptım. Bazen düştüm bazen kalktim ama hep doktorumu dinledim. Ne gerekiyorsa yaptım hersey bebegim icin Allahım hepimize sag salim dogurup kucağımıza alıp evimize getirmeyi büyütmeyi nasip etsin
Ya ben normalde doktora 1 aralik olsa diyecektim ama yok diyemedim konuya girdim sonra dedim ki hocam bende artik cok stres yüklendim yani 1 hafta daha bekleyelim diyemiyorum bile dedim.
O da zaten istesende olmaz dedi. Seker var tansiyon var serklaj var yeter bu kadar dedi.
Maşallah sizeAnca gelebildim canım toparlamaya çalışıyorum yoğun bakımda kalıcak bir hafta galiba yanına gittim bugün yoğun bakım günüymüş şansıma salı ve perşembe günü gösteriyolarmış hemen ayaklandım sabah gittim görmeye görünce zaten yine duygular şelale o kadar minnak ve yakışıklı ki ağlıyor ama cihazlardan sesi çıkmıyo kuzumundoktor bilgi verdi pipisini gösterdiler yani yarı sünnetli gibi geldi bize eşimde tam sünnetli doğmuş böyle şeyler olabiliyormuş ama hormon testi yapıcaklarmış ameliyat olabilit olursada sünnetide aradan çıkartırız diye düşünüyoruz sütüm gelmiyor ona bşraz üzülüyorum mama yiyiyor orada bi kaç damla geldi ama sonrası yok herkes diyor bi kaç güne gelir diye inşallah gelir dikişlerden dolayı pek bişeyde yiyesim gelmiyor kabız olurum diye öyle yani yarın sabah çıkıcam sütümğn gelmesi için çabalıycam günde iki kere süt bırakma hakkım oluyormuş inşallah gelir bi kaç güne eve geçeyim size pozitif doğum hikayemi anlatıcam hala inanamıyorum normal ve suni sancısız doğurabildiğime böyle doğum isteyen herkese nasip olur umarım
Sizin adınıza çok sevindim canımben ıyılesmeye basladım ask kendıme geldım cok sükür gayet enerjigim ama bebeklerim küvözdeler hala bieaz prematüre sayıldıkları ıcın suan da iki tanesi cok iyi gidiyor kilo almaya basladilar ama kizcem biraz daha kücük dogdu o destek aliyor biraz ama oda iyiye gidiyorben her güm sütümü sagarak gönderiyorum ten temasini yaptik ilk kezz kucagima aldim dün minicikler insallah cikicaklar yakinda
Gözün aydın canımArkadaşlar günaydın ben oglusannesi eski nickle cezerye35+1de Çarşamba günü doğum yaptım burda aylarca birlikte güldük ağladık o nedenle sizi de haberdar etmek istedim yüksek tansiyon sebebiyle 31.haftada hastanede yatmistim vurulan ciğer geliştirici sekerimin yükselmesine sebep oldu ve dusuremedik bu zamana kadar anca dayandık oğluşum 3250gr 49 cm olarak geldi dünyaya. Daha kucağıma alamadim takipne diye bi sorunumuz var hızlı nefes alıyormuş kuvozde yatıyor. Hepinİz kıymetli annelersiniz umarım sağlıklı şekilde yavrularinizi kucağınıza alabilirsiniz ben o duyguyu henüz tadamadim ama sesime aglamasi beni bırakma der gibi o küçücük kuvoz penceresinden parmağıma yapışıp bırakmaması beni perişan ediyor kimse yaşamasın bunu çok zor. Dualarınıza talibim. Bizi de unutmayın dualarinizda lütfen
Listeye yazdirdigim gibi ismi İbrahim Kayra benim ismim de Pınar. Çok teşekkürler şimdiden.
Canım yorgan yastık riskli olduğu olduğu için en azından ilk bir yıl çoğumuz kullanmayı düşünmüyoruz heralde o yüzden çok konuşulmadı. Sonrası için de ben şu modeli favoriledim ama çarşafı lastikli olmadığı için pek emin olamadım. Bir bak istersen.Günaydın kızlarbebek yorganı konusunda zorlanıyorum. Belki siz defalarca konuştunuz bu konuyu ama beni de kurtarın Grupta biraz arama yaptım ama bu konuda fazla link bulamadım, siz ne aldınız?
Canım küçük bedeni var diye ben şunu aldım ama stok kalmamış. Belki yenilenir. Beğenirsen bakarsın ara ara. Evimiz sıcak olduğu için 1 tog yeter diye düşündüm. Sizin ev geceleri soğuk oluyorsa daha yüksek tog gerekebilir.Kızlar o zaman yeni doğan için aldığınız uyku tulumlarını linkleyebilir misiniz :)
Ben almadım canım ama iki bebekle ihtiyaç olabilir mi diye aklımın bir köşesinde. Bazı doktorlar gerek yok dediği için kararsızım. Biberonu yıkasaydı kesin alırdım aslında işimi kolaylaştırırdı ama temiz biberon koyuyorsun içine. Bir de biberon kullanıp kullanmayacağın kesin bir şey değil o yüzden ben bu gibi şeylerin doğum sonrası ihtiyaca göre alınması gerektiğini düşünüyorum.Kizlar, biberon sterilizatoru aldiniz mi
Oy kuzumSen de içimiz de süreci dikenli yollardan geçen annelerdensin ve çok güçlüsünHeyecanlanıyoruz senin doğumun için arkadaşım, çok güzel şeyler konuşacağız burada sen doğurunca inşallah
Kızlar biz de kontrolden geldik bugün
Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
Evet canım benim hem suyum fazla benim bebiş baya şişko. Heralde 40 hafta falan dursa 4 kiloyu geçerdiCanım suyun fazla mıydı unuttum onu ama. Su fazlaligi sanırım oyle sertlikler yapabiliyor.
Yok canim benim öyle degil. Benim sadece karnim büyüdü zaten kilo almadım ya bide. Bebegimde zayıf benim. Hatta doktorum bana da kilo al diyor alamiyorum.
ikiz bebişlerde geliyor maşallahKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
Canım duvar rafı olarak bunu aldım güzel indirime girmişti.Duvar kitaplığı linki plsoğlumun o kadar çok kitabı var ki, zaten yarısını yırttı ya da sayfaları çıktı, toparlamak istiyorum, bakmıştım ama içine sinen olmamıştı. İş bankası kitaplarını çok seviyorum. Meşe palamudu ormanından masallar serisi de çok iyi. Kalın ve Etkileşimli kitaplar. Hepsini almıştım ben, hala ara ara açıp okuyor oğlum.
Ahh çok az kalmış sağlıkla gelsin miniklerKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Teşekkürler canım bakayımCanım duvar rafı olarak bunu aldım güzel indirime girmişti.
Tree World Montessori Çocuk Odası Kitaplığı Ahşap Ham Verniksiz Doğal Kitaplık 100*50*9 Ahşap Kitaplık - Fiyatı, Yorumları
Tree World Montessori Çocuk Odası Kitaplığı Ahşap Ham Verniksiz Doğal Kitaplık 100*50*9 Ahşap Kitaplık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kitaplar da bunlarr
Eki Görüntüle 3671034 Eki Görüntüle 3671037
3 adet ve üzerine %15 indirim vardı kuzu onu da değerlendirmiş olursun alırsanTeşekkürler canım bakayımkitaplardan 3 tanesi yokmuş bende
Kuzum naçizane tavsiye, ben lastiksiz çarşaftan nefret ederim kendimize de. Annem dikişten anlar makineyle hepsine lastik geçirdi mis gibi oldu. Bebelere de öyle yaptırabilirsinMaşallah sizeYa bir annenin yakışıklı diye oğlunu sevmesi kalbimi eritiyor resmen
En kısa zamanda toparlayıp evinize geçersiniz inşallah canım. Süt olayı için herkesten eve geçip ılık duş aldıktan sonra geliyor diye duydum canım. Güzelce duşunu al biraz da masaj yap duşta tamamdır. Bol su içmeyi de unutma
Sizin adınıza çok sevindim canım
Çoğul gebeliklerde hele ki seninki üçüz kuvöz çok normal bir süreç. Her şey onların iyiliği içinOnlar kuvözde kilolarını artırırken sen de kendini toparlayıp full enerji ile bebeklerine kavuşursun. Artık senin tenine de dokunmuşlar çok daha hızlı toparlarlar
Gözün aydın canımMaşallah kilosu ve boyu çok güzel. Biraz da kuvözde toparlayıp en kısa zamanda annesine kavuşur inşallah. Anne olmak güçlü olmak demekmiş biraz da. Biz de çok güçlü kadınlarız. Bunun da bir süreç olduğunu hep hatırla ve kendini üzme.
Canım yorgan yastık riskli olduğu olduğu için en azından ilk bir yıl çoğumuz kullanmayı düşünmüyoruz heralde o yüzden çok konuşulmadı. Sonrası için de ben şu modeli favoriledim ama çarşafı lastikli olmadığı için pek emin olamadım. Bir bak istersen.
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça - Fiyatı, Yorumları
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım küçük bedeni var diye ben şunu aldım ama stok kalmamış. Belki yenilenir. Beğenirsen bakarsın ara ara. Evimiz sıcak olduğu için 1 tog yeter diye düşündüm. Sizin ev geceleri soğuk oluyorsa daha yüksek tog gerekebilir.
Ben almadım canım ama iki bebekle ihtiyaç olabilir mi diye aklımın bir köşesinde. Bazı doktorlar gerek yok dediği için kararsızım. Biberonu yıkasaydı kesin alırdım aslında işimi kolaylaştırırdı ama temiz biberon koyuyorsun içine. Bir de biberon kullanıp kullanmayacağın kesin bir şey değil o yüzden ben bu gibi şeylerin doğum sonrası ihtiyaca göre alınması gerektiğini düşünüyorum.
36+4 zaten 37. hafta hiiiiç sorun yokKızlar biz de kontrolden geldik bugün
Gümüş kapak alan bunu almalı mı ya çok aradayım fiyatı da uygun diye alasım geliyorKızlar gögüs kalkanı almayan varsa uzun zamandır düşmediği fiyata düşmüş hepsiburadada
Philips Avent Ultra Yumuşak Silikon Göğüs Kalkanı - Havalandırmalı ve Süt Toplama Kapağı ile 2'li Set
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?