Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Al işte hemen bir iki kez 100 çıktı diye insülin başlıyalım diyen bir doktor daha . Yahu cidden ben abartı buluyorum neden çünki bebeğin kilosu ve suyu normal . Yani sabahları bu haftalarda yükselir diye kendileri dedirmişlerdi banada . Kardeşim 34 de geldi abla tekrar düşüyor 33 cü haftanın sonlarına doğru dedi. Yani ben 2 hafta daha devam edicem bu şekilde aşkım bana abartılı geliyor. Bir bakalım bende yarın Endokrinoloji doktoruma göstereceğim. Endokrin doktorum ilaç pek sevmez o ne diyecek .

Bebişi gördünmü aşkım nasıl olmuş annesini selamlarımı pipili ?

Bende çok kararsızim gümüş kapakta kullananlar çok memnun kaldığını söylüyor bı yanim al diyor bı yanim alma diyor arkadaşım 36-37. Haftada kapatmış doktoru bı iki saat tak demiş hiç yara olmadı diyor benim göğüs ucum hiç yok içe dönük ilkinde çok sıkıntı çektiğim için buna yoneleyim demiştim ama bilemedim

Ya benim genelde ara öğün atladigimda veya sabahları çok düşüyor gece boyunca uzun süre açlık olduğu için canim.
Bir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibi
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyle

Bizde de telsiz var bebek telsizi o yüzden kamerayı düşünmedim..

Kızlar köpekleriniz çok tatlı bu da benim oğlum, sokaktan aldığımız ilk gün ve sonraki hali, başta yavru gibi durduğuna bakmayın 1,5 yaşındaydı 1 gözü yok diğer gözü de şaşı ama evi dağıtmakta üstüne yok

Eklentiler

• IMG_20250812_122036.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20250812_122057.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
Ya benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumda
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedim

Ya benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumda

İkilemde kalmak beni çok yoruyor açıkçası lansinoh krem bende hiç ise yaramadı ayva tahin herşey denemiştim hatta ebe bal mumu kapat demişti o yumusatmisti bı tek bunda da gümüş kapak olayı patlayınca bı deneyeceğim demiştim ama dediğiniz gibi ikiye ayrılmış durumda yorumlar neyse bı kaç gün daha araştırayım en iyisi

Bence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum
Bizde kız için Arya veya Maya düşünüyorduk, erkek olunca o isimler havada kaldıbelki degerlendirmek istersiniz

Lansinoh kreminde minik olanını aldım fayda etmezse verdiğim para boşa gitmesin diye

Lansinoh kreminde minik olanını aldım fayda etmezse verdiğim para boşa gitmesin diye
En iyisini yapmışsın, birde garmastan var umarım kullanmak zorunda kalmayız ama pomad aşırı etkili doktor emzirmeden önce yıkanmalı demişti bende ondan bulundurcam trendyolda fln varsa eczaneden alacagim listemin ilk başında garmastan var

Sağlıkla eve geliş haberlerini de alalımabim de erken doğum 7.5 aylıkken, şimdi 2m boy ile basketçi cüsse de, bağışıklıkta hepimizi geçti

Eczaneden sormak lazım varsa doğumdan sonra lazım olursa hemen alınır. Haa bide mama da almadım lazım olursa eşim yada başka biri hemen gidip alır diye

Mamayı hipp aldım bı tane küçük duruyor Allah korusun gece krizi tutarsa kiii biz o zaman oğluma yoğun bakımda Aptamil vermişler eve geldikten iki gece sonra bizi dikti meğer doymuyormus gece eczaneden iki katı fiyatına almıştık hiç unutmam onu o yüzden bu tane koydum kenara

Bizde de telsiz var bebek telsizi o yüzden kamerayı düşünmedim..
telsizlerde araya başka frekans falan karışıyor diyorlar denedin mi canım

Ya açıkcası bu kameradan falan sızıyorlar ağdan görüntü alıyorlar falan muhabbetlerinden iyi araştırmak gerekli diye biraz baktım ama içime sinmedi ilk etap böyle deneyelim dedim ılmazsa iyice bakıp alacağım

Bendede canim en azından kontrol altına alırsın şekerini.

İnanır mısın 2019 yılında BİM'den nodrica diye öyle alelade bı marka almıştık çünkü bulunduğumuz ilde ebebek tarzı mağaza hiç yok öyle görünce almıştık doğudayken frekans falan karışmıyor zaten tek düğmesi vardı onu açıyorsun hala da taş gibi yani nefes alıp verişi bile duyuluyor

canim su an iyi misin, gorunce yazmak istedim, ben de karma olani oldugumda ilk olurken kolumda yanma hissetmistim, hemen sonrasinda iyi gibiydim ama gecesine halsizlik ve ates oldu. vuran hemsire gebelik izlemini de yaptigindan ates halsizlik cok olursa parol icebilirsin demisti, benim de oldu epey ama dayanabilirim diye dusunup icmedim, ertesi gun oglene dogru atesim dustu, halsizlik hafifledi ama kol agrim 3 gun surdu. ustune yatmadim, soguk kompres yaptim ara ara biraz sislik de oldu zira. sen halsiz olunca bebis de haliyle biraz sakinleyebiliyor ama 3. gunun sonunda her sey normale donmustu, allah beterinden saklasin, sizin de oyle olur normale doner umarim hemen

Aşkım yükleme sonucuna göre vermek istemeyen de kendisiydi inan hiç anlam veremedim yani bugün böyle söylemesine. Haberleşmiş gibi dün sana bugün bana böyle söylenmesi çok tuhaf Ben bu değerlere göre verileceğini düşünmüyorum çünkü çok şükür ki bebeğimin her şeyi gayet iyi yerinde. Kilosal sıkıntı problem olsa tamam versinler ama diyetle gayette devam ediyoruz. Bence sorun olmayacak kuşum böyle böyle bitireceğiz hamileliği ben kullanacağımızı düşünmüyorum.

Her kontrolde perinatoloji de farklı doktor oluyor bugün daha önce hiç görmediğim bir doktor baktı çok detaylı güzel şekilde inceledi ama asla göstermedi… Şansıma göremedim pipilimi. Ama kilo almış büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…