Ah keşke bakalım şu üç haftayı da atlatırsak ben inşallah yavaş yavaş ayağa kalkmayı düşünüyorumAyyy ne güzel olur kız düşünsene 34 bile geçmişiz mücize resmen
Al işte hemen bir iki kez 100 çıktı diye insülin başlıyalım diyen bir doktor daha . Yahu cidden ben abartı buluyorum neden çünki bebeğin kilosu ve suyu normal . Yani sabahları bu haftalarda yükselir diye kendileri dedirmişlerdi banada . Kardeşim 34 de geldi abla tekrar düşüyor 33 cü haftanın sonlarına doğru dedi. Yani ben 2 hafta daha devam edicem bu şekilde aşkım bana abartılı geliyor. Bir bakalım bende yarın Endokrinoloji doktoruma göstereceğim. Endokrin doktorum ilaç pek sevmez o ne diyecek .Kızlar ben hem endokrin hem de perinatolojiyle görüştüm. Endokrin birkaç gündür sabah açlık 100-105 arası çıkmış bunları düşürelim yoksa insülin başlamamız gerekir dedi. Ben de hocam dün aşı oldum o bile stresten yüksek çıkartmış olabilir bir şey yemiyorum dedim. Sonra perinatoloji baktı diyetle devam edeceğiz bu şekilde devam et sabah açlığa dikkat et dedi. Bebeğimin çok şükür ki tüm gelişimi her şeyi yolunda. Aşı kasılmalara neden olmazmış, yalancı sancıların başlamış korkmaya endişe etmeye gerek yok dedi. Böyle geçti kontrolüm. 2 hafta sonra tekrardan görüşeceğiz
Bende çok kararsızim gümüş kapakta kullananlar çok memnun kaldığını söylüyor bı yanim al diyor bı yanim alma diyor arkadaşım 36-37. Haftada kapatmış doktoru bı iki saat tak demiş hiç yara olmadı diyor benim göğüs ucum hiç yok içe dönükHanımlar 3 ürün kaldı almadığım; gümüş kapak, kamera ve göğüs pompası. Göğüs pompası görümcemin manuel varmış onla bi denerim eğer sütüm çok fazla olursa elektrikli olandan ya alırım ya da kiralarım diye düşündüm. Gümüş kapakta da işe yaramıyor diyen var artık ebeler önermiyor diyen de var çok kararsız kaldım. Kamerada da kararsız kaldım. Düşünce ve önerilerinize açığım
Bir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibiYa benim genelde ara öğün atladigimda veya sabahları çok düşüyor gece boyunca uzun süre açlık olduğu için canim.
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyleHanımlar 3 ürün kaldı almadığım; gümüş kapak, kamera ve göğüs pompası. Göğüs pompası görümcemin manuel varmış onla bi denerim eğer sütüm çok fazla olursa elektrikli olandan ya alırım ya da kiralarım diye düşündüm. Gümüş kapakta da işe yaramıyor diyen var artık ebeler önermiyor diyen de var çok kararsız kaldım. Kamerada da kararsız kaldım. Düşünce ve önerilerinize açığım
Bizde de telsiz var bebek telsizi o yüzden kamerayı düşünmedim..Bir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibi
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyle
Ya benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumdaBende çok kararsızim gümüş kapakta kullananlar çok memnun kaldığını söylüyor bı yanim al diyor bı yanim alma diyor arkadaşım 36-37. Haftada kapatmış doktoru bı iki saat tak demiş hiç yara olmadı diyor benim göğüs ucum hiç yok içe dönükilkinde çok sıkıntı çektiğim için buna yoneleyim demiştim ama bilemedim
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedimBir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibi
Ben kamera almadım ilk etapta akıllı saatlerimiz var eşiminde benimde onu deneyelim diye düşündük bir kaç kişide görmüştüm öyle
İkilemde kalmak beni çok yoruyorYa benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumda
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedim
Bizde kız için Arya veya Maya düşünüyorduk, erkek olunca o isimler havada kaldıBence de Atlas çok güzel bir isim. Erkek isimleri sanki daha kolay bulunuyor gibi geliyor bana hep. Kızıma isim seçmekte zorlanıyoruz şuan. Favorilerimdeki erkek ve kız isimlerini paylaşıyorum
Lansinoh kreminde minik olanını aldım fayda etmezse verdiğim para boşa gitmesin diyeİkilemde kalmak beni çok yoruyoraçıkçası lansinoh krem bende hiç ise yaramadı ayva tahin herşey denemiştim hatta ebe bal mumu kapat demişti o yumusatmisti bı tek bunda da gümüş kapak olayı patlayınca bı deneyeceğim demiştim ama dediğiniz gibi ikiye ayrılmış durumda yorumlar neyse bı kaç gün daha araştırayım en iyisi
En iyisini yapmışsın, birde garmastan var umarım kullanmak zorunda kalmayız ama pomad aşırı etkili doktor emzirmeden önce yıkanmalı demişti bende ondan bulundurcamLansinoh kreminde minik olanını aldım fayda etmezse verdiğim para boşa gitmesin diye
Sağlıkla eve geliş haberlerini de alalımDoktoruda öyle söylüyor çok şükür ki kilosu iyi ciger geliştiricinin cok büyğk avantajı olsugunu söyledi maşallah subanallah nazl solunumda . Dün akşam beslenmeye başlıycaktı dueuma göre babası ihtiyaçlarını götürdüğünde kızımın videosunj cekmiş maşallah o kadar hareketliki . Biraz cazgırız cok bağırıyoruz doğum haneyi ayağa kaldırdık . Ambulansla giderken filan doğduğunu belli etti . Bu gün rabbim. NAsip ederse raburcu olursam gidşp görecem süt bırakacam . İnşallah şifa olur kızıma
Eczaneden sormak lazım varsa doğumdan sonra lazım olursa hemen alınır. Haa bide mama da almadım lazım olursa eşim yada başka biri hemen gidip alır diyeEn iyisini yapmışsın, birde garmastan var umarım kullanmak zorunda kalmayız ama pomad aşırı etkili doktor emzirmeden önce yıkanmalı demişti bende ondan bulundurcamtrendyolda fln varsa eczaneden alacagim listemin ilk başında garmastan var
O endişe hiç bitmiyor insan hep birşeyleri eksik yeteriz yaptığını hissediyorŞaka gibi geliyor demiçok merak ediyorum tanışmak istiyorum ama bir yandan da endişeleniyorum yetebilecek miyim acaba diye
telsizlerde araya başka frekans falan karışıyor diyorlar denedin mi canımBizde de telsiz var bebek telsizi o yüzden kamerayı düşünmedim..
Ya açıkcası bu kameradan falan sızıyorlar ağdan görüntü alıyorlar falan muhabbetlerinden iyi araştırmak gerekli diye biraz baktım ama içime sinmedi ilk etap böyle deneyelim dedim ılmazsa iyice bakıp alacağımYa benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumda
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedim
Bendede canim en azından kontrol altına alırsın şekerini.Bir şeyler oynadı ama düştü mü çıktı mı ben de anlamadım en iyisi bir makine alıp evde bakmak oalcak gibi
İnanır mısın 2019 yılında BİM'den nodrica diye öyle alelade bı marka almıştık çünkü bulunduğumuz ilde ebebek tarzı mağaza hiç yok öyle görünce almıştık doğudaykentelsizlerde araya başka frekans falan karışıyor diyorlar denedin mi canım
Ya açıkcası bu kameradan falan sızıyorlar ağdan görüntü alıyorlar falan muhabbetlerinden iyi araştırmak gerekli diye biraz baktım ama içime sinmedi ilk etap böyle deneyelim dedim ılmazsa iyice bakıp alacağım
canim su an iyi misin, gorunce yazmak istedim, ben de karma olani oldugumda ilk olurken kolumda yanma hissetmistim, hemen sonrasinda iyi gibiydim ama gecesine halsizlik ve ates oldu. vuran hemsire gebelik izlemini de yaptigindan ates halsizlik cok olursa parol icebilirsin demisti, benim de oldu epey ama dayanabilirim diye dusunup icmedim, ertesi gun oglene dogru atesim dustu, halsizlik hafifledi ama kol agrim 3 gun surdu. ustune yatmadim, soguk kompres yaptim ara ara biraz sislik de oldu zira. sen halsiz olunca bebis de haliyle biraz sakinleyebiliyor ama 3. gunun sonunda her sey normale donmustu, allah beterinden saklasin, sizin de oyle olur normale doner umarim hemenGünaydın kızlar valla alıntı yapamadım tek tek çok sayfa olmuş. Aşıdan dolayı kolumda ağır hasar kaydı oluştu yetmiyor ateşlendim o da yetmiyormuş gibi karnım sanki çatlayacaktı o kadar sertti. Vajinama bıçaklar saplandı sonra popo arama yayıldı o bıçak saplanması… İnim inim inledim sabaha kadar nasıl uyuduk eşimle bilemiyorum. Bugün kontrolüm var doktorla konuşacağım bakalım bi ne diyecek. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum aklım çıktı
Aşkım yükleme sonucuna göre vermek istemeyen de kendisiydi inan hiç anlam veremedim yani bugün böyle söylemesine. Haberleşmiş gibi dün sana bugün bana böyle söylenmesi çok tuhafAl işte hemen bir iki kez 100 çıktı diye insülin başlıyalım diyen bir doktor daha . Yahu cidden ben abartı buluyorum neden çünki bebeğin kilosu ve suyu normal . Yani sabahları bu haftalarda yükselir diye kendileri dedirmişlerdi banada . Kardeşim 34 de geldi abla tekrar düşüyor 33 cü haftanın sonlarına doğru dedi. Yani ben 2 hafta daha devam edicem bu şekilde aşkım bana abartılı geliyor. Bir bakalım bende yarın Endokrinoloji doktoruma göstereceğim. Endokrin doktorum ilaç pek sevmez o ne diyecek .
Bebişi gördünmü aşkım nasıl olmuş annesini selamlarımı pipili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?