Canım çok ama çok teşekkür ederimcanim su an iyi misin, gorunce yazmak istedim, ben de karma olani oldugumda ilk olurken kolumda yanma hissetmistim, hemen sonrasinda iyi gibiydim ama gecesine halsizlik ve ates oldu. vuran hemsire gebelik izlemini de yaptigindan ates halsizlik cok olursa parol icebilirsin demisti, benim de oldu epey ama dayanabilirim diye dusunup icmedim, ertesi gun oglene dogru atesim dustu, halsizlik hafifledi ama kol agrim 3 gun surdu. ustune yatmadim, soguk kompres yaptim ara ara biraz sislik de oldu zira. sen halsiz olunca bebis de haliyle biraz sakinleyebiliyor ama 3. gunun sonunda her sey normale donmustu, allah beterinden saklasin, sizin de oyle olur normale doner umarim hemen
Aynen öyleymiş tecrübeli anneler öyle diyor, annem anneanne olacak hala benim için endişeleniyorO endişe hiç bitmiyor insan hep birşeyleri eksik yeteriz yaptığını hissediyor
Her konuda tedirginiz artıktelsizlerde araya başka frekans falan karışıyor diyorlar denedin mi canım
Ya açıkcası bu kameradan falan sızıyorlar ağdan görüntü alıyorlar falan muhabbetlerinden iyi araştırmak gerekli diye biraz baktım ama içime sinmedi ilk etap böyle deneyelim dedim ılmazsa iyice bakıp alacağım
Yaa aşkım bende adlandıramadım bu sabah tekrar 86 ölçtüm mesela dün insülin başlasam aa kesin ondan diyecektim. Sadece diğer hemşirenin sabah kalkar kalkmaz ölç dediğini yaparken yüksek çıktı ben çünki 2/3 kez uyuyup uyanıyorum genelde 8 de uyanıp bakıp yarım saat sonra felan tekrar uyuyordum . Bence oda etkiledi . Zaten yine gece boyu rüyalarımın kahramanı insülin oldu. İnanın piskolojisini bozuyorlar . Okadar sene sonra hamile kalmışız tadını çıkarmakta zorlanıyoruzAşkım yükleme sonucuna göre vermek istemeyen de kendisiydi inan hiç anlam veremedim yani bugün böyle söylemesine. Haberleşmiş gibi dün sana bugün bana böyle söylenmesi çok tuhafBen bu değerlere göre verileceğini düşünmüyorum çünkü çok şükür ki bebeğimin her şeyi gayet iyi yerinde. Kilosal sıkıntı problem olsa tamam versinler ama diyetle gayette devam ediyoruz. Bence sorun olmayacak kuşum böyle böyle bitireceğiz hamileliği ben kullanacağımızı düşünmüyorum.
Her kontrolde perinatoloji de farklı doktor oluyor bugün daha önce hiç görmediğim bir doktor baktı çok detaylı güzel şekilde inceledi ama asla göstermedi… Şansıma göremedim pipilimi. Ama kilo almış büyümüş
Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiirKızlar köpekleriniz çok tatlıbu da benim oğlum, sokaktan aldığımız ilk gün ve sonraki hali, başta yavru gibi durduğuna bakmayın 1,5 yaşındaydı 1 gözü yok diğer gözü de şaşı ama evi dağıtmakta üstüne yok
Bu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyoKızlar köpekleriniz çok tatlıbu da benim oğlum, sokaktan aldığımız ilk gün ve sonraki hali, başta yavru gibi durduğuna bakmayın 1,5 yaşındaydı 1 gözü yok diğer gözü de şaşı ama evi dağıtmakta üstüne yok
Benim 40.hafta tam 11 Ekim, ama doktorum 2-5 Ekim seminer için y.disinda olacakmış, dedim bizim sıpa gol atarsa sen yokken burda başka kimseye güvenip doguramamKızlar şuan 31+3 üm iki hafta sonra kontrole gideceğim sizce doğum tarihini verir mi sezaryen olacak
Tosun tosunBöyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiirNe kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk
Aşkım işte bak stres bile etkiliyor. Ben şahsen oksapar yapmadan önce ölçüyorum oksapar sonrası dahi yüksek çıkıyor acıdan vs sanırım. Dün de ayrıca perişandım ağzıma tek lokma atmadım 7 de yemek yemeyi bitirdim sabaha kadar açtım acıdan, ağrıdan yüksek çıktı öyle düşünüyorum. Maşallah ama senin sabah güzel çıkmış inşallah böyle gider hepYaa aşkım bende adlandıramadım bu sabah tekrar 86 ölçtüm mesela dün insülin başlasam aa kesin ondan diyecektim. Sadece diğer hemşirenin sabah kalkar kalkmaz ölç dediğini yaparken yüksek çıktı ben çünki 2/3 kez uyuyup uyanıyorum genelde 8 de uyanıp bakıp yarım saat sonra felan tekrar uyuyordum . Bence oda etkiledi . Zaten yine gece boyu rüyalarımın kahramanı insülin oldu. İnanın piskolojisini bozuyorlar . Okadar sene sonra hamile kalmışız tadını çıkarmakta zorlanıyoruz
Yaaakaç kilo olmuş pipilin ? Boyu nasıl ? Ben son 2 seferdir hep unuttum boy sormayı bu sefer hatırlamam lazım bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde dünyaya inşallah hepsi geçecek
Ay gün belli olunca insan daha çok heyecanlanıyor değil miBenim 40.hafta tam 11 Ekim, ama doktorum 2-5 Ekim seminer için y.disinda olacakmış, dedim bizim sıpa gol atarsa sen yokken burda başka kimseye güvenip doguramam(kktcdeyim zaten sağlık aşırı sınırlı burda ) en azından 2 günde benim gozetimimde olun dedi, o yüzden erken bir gol yemezsek 30 Eylül spinal sezaryen olarak planladık
Bende yarın sabah aç karinla baslicam ilaca biraz korktum internette beyin gelişimi için çok önemli felan yazıyor geç kaldım diye biraz korktum doktorda çok yüksek değil ama neden riske atalım dediÇok yüksek değil, ilaçla hemen düşüyor. Hamileliğimin en başından beri ilaç kullanıyorum.
Anne olunca anlarsın lafı çok doğru o yüzdenAynen öyleymiş tecrübeli anneler öyle diyor, annem anneanne olacak hala benim için endişeleniyor
Her konuda tedirginiz artık
Oyyyyyyyy elim kadarmış nasıl olmuş beyaz kuğu seni yaBu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyosokaktan aldığımda annesi öldü diye emzirmiyordu, eve geldiği ilk gün ve şimdi
Pipilimin best kankisi hahaTosun tosun
Aynen öyleymiş daha doğmadan az hareket hissedince panikliyoruzAnne olunca anlarsın lafı çok doğru o yüzden
Canım annende mi kalıyorsınBu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyosokaktan aldığımda annesi öldü diye emzirmiyordu, eve geldiği ilk gün ve şimdi
Yemeyiz bişi olmuyorAynen öyleymiş daha doğmadan az hareket hissedince panikliyoruzdoğduklarında kafayı yeriz galiba
Yok yok hiç korkma bundan sonra kullanırsın hiçbir şey olmaz inşallah. Hele ki ilacı kullanmaktan hiç korkma, hangi hapı yazdı canımBende yarın sabah aç karinla baslicam ilaca biraz korktum internette beyin gelişimi için çok önemli felan yazıyor geç kaldım diye biraz korktum doktorda çok yüksek değil ama neden riske atalım dedi
Evet evde kalamıyorum artık yaklaşık 1 aydırCanım annende mi kalıyorsın
Ay daha iyi yanında birinin olması kaç haftalık oldu minikEvet evde kalamıyorum artık yaklaşık 1 aydır
30+5 canım bugün, evet aylardır eşim bakıyordu ama bir yere kadar yetemedi yaniAy daha iyi yanında birinin olması kaç haftalık oldu minik
Maşallah büyümüştür bayağı30+5 canım bugün, evet aylardır eşim bakıyordu ama bir yere kadar yetemedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?