Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Canım çok ama çok teşekkür ederim Çok şükür şu an gerçekten iyiyim ateşim yok, halsizlikte geçti sadece kolumda çok hafif bir ağrı var. Dün resmen perperişandım bugün toparlayabildiğime şükrediyorum çünkü gerçekten çekilecek gibi değildi. Üstüne de çok acısa da kolum mecbur çok darlandığım için yatmak zorunda kaldım. Birkaç güne geçecek inşallah öyle düşünüyorum. Hepimize gelmiş geçmiş olsun aman daha kötü hastalık vs gelmesin başımıza

O endişe hiç bitmiyor insan hep birşeyleri eksik yeteriz yaptığını hissediyor
Aynen öyleymiş tecrübeli anneler öyle diyor, annem anneanne olacak hala benim için endişeleniyor
Her konuda tedirginiz artık

Yaa aşkım bende adlandıramadım bu sabah tekrar 86 ölçtüm mesela dün insülin başlasam aa kesin ondan diyecektim. Sadece diğer hemşirenin sabah kalkar kalkmaz ölç dediğini yaparken yüksek çıktı ben çünki 2/3 kez uyuyup uyanıyorum genelde 8 de uyanıp bakıp yarım saat sonra felan tekrar uyuyordum . Bence oda etkiledi . Zaten yine gece boyu rüyalarımın kahramanı insülin oldu. İnanın piskolojisini bozuyorlar . Okadar sene sonra hamile kalmışız tadını çıkarmakta zorlanıyoruz

Yaaa kaç kilo olmuş pipilin ? Boyu nasıl ? Ben son 2 seferdir hep unuttum boy sormayı bu sefer hatırlamam lazım bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde dünyaya inşallah hepsi geçecek

Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiir Ne kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk

Eklentiler

• E45F3229-5BC1-43F4-A2A1-A4EE058C1B16.webp
    116,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6952.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyo sokaktan aldığımda annesi öldü diye emzirmiyordu, eve geldiği ilk gün ve şimdi

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-12-13-25-50-032_com.miui.gallery.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2025-08-12-13-23-30-246_com.miui.gallery.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar şuan 31+3 üm iki hafta sonra kontrole gideceğim sizce doğum tarihini verir mi sezaryen olacak
Benim 40.hafta tam 11 Ekim, ama doktorum 2-5 Ekim seminer için y.disinda olacakmış, dedim bizim sıpa gol atarsa sen yokken burda başka kimseye güvenip doguramam(kktcdeyim zaten sağlık aşırı sınırlı burda) en azından 2 günde benim gozetimimde olun dedi, o yüzden erken bir gol yemezsek 30 Eylül spinal sezaryen olarak planladık

Böyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiir Ne kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk
Tosun tosun

Aşkım işte bak stres bile etkiliyor. Ben şahsen oksapar yapmadan önce ölçüyorum oksapar sonrası dahi yüksek çıkıyor acıdan vs sanırım. Dün de ayrıca perişandım ağzıma tek lokma atmadım 7 de yemek yemeyi bitirdim sabaha kadar açtım acıdan, ağrıdan yüksek çıktı öyle düşünüyorum. Maşallah ama senin sabah güzel çıkmış inşallah böyle gider hep

Aşkım hiç sormadım desem boyunu, kilosu 1525 gram ama boy ölçümlere baktım yapaya gönderdim 40 cm demişti.

Ay gün belli olunca insan daha çok heyecanlanıyor değil mi

Çok yüksek değil, ilaçla hemen düşüyor. Hamileliğimin en başından beri ilaç kullanıyorum.
Bende yarın sabah aç karinla baslicam ilaca biraz korktum internette beyin gelişimi için çok önemli felan yazıyor geç kaldım diye biraz korktum doktorda çok yüksek değil ama neden riske atalım dedi

Bu da benim kızım şu an azcık ayrıyız evde olmadığım için çok tatlıı ama çok trip atıyo sokaktan aldığımda annesi öldü diye emzirmiyordu, eve geldiği ilk gün ve şimdi
Oyyyyyyyy elim kadarmış nasıl olmuş beyaz kuğu seni ya hahah trip atmayı da biliyorlar insanın deliresi geliyor ya çok komikler deliler
Pipilimin best kankisi haha

Canım annende mi kalıyorsın

Bende yarın sabah aç karinla baslicam ilaca biraz korktum internette beyin gelişimi için çok önemli felan yazıyor geç kaldım diye biraz korktum doktorda çok yüksek değil ama neden riske atalım dedi
Yok yok hiç korkma bundan sonra kullanırsın hiçbir şey olmaz inşallah. Hele ki ilacı kullanmaktan hiç korkma, hangi hapı yazdı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…