E tahmini doğum ne zaman olacak o zamanCanım normalde benim son adetime göre zaten bebeğim 36 haftalık
Ama geç dölllenme diye düşündük ben son adetimi bilmiyordum bile adetlerim düzensiz diye
Mesajlardan bulduk sonra
Bebeğim hep önden gidiyordu
Grupta herkesten önce kalp atışını vs duyan bendim
Hep bi ilerde gitme bi anormallik vardı zaten
İkili test grafiğime vs de baktı doktorum o zamnlarda önde görünüyor 1 aralık ile uyumlu yani
Sadece bir yeri değil kolu bacağı göbeği kafası herşeyi ile 36 uyumlu
Solunum organlarına vs baktılar o da normal gelişmiş çıktı
Tek sıkıntı adet tarihinin en başında 15 i yazılmasıydı
Bekliyorum bende bakalım nasip neyse o olcak
şükür iyiyiz. Sen nasılsın. Aşko bebegin zaten önden geliyordu demi senin. Haftasını tamamlamıştır kilosuda maşallah iyi. Doğsa bile olur. İlk bebeğimiz geldi H Hasretimm123 güzel küçük ilk bebişimiz geldiKızlar nasılsınız ? Evde şeker ölçümü yapan varmı ? Yazabilirmi ya bi kaç bişey sorucam sabah açlık 102 , tokluk 112 çıktı normalmi
Öğlende öyle çıktı
Ya benim şöyle bir problemim oldu normalde son adetim benim 1 aralıktı ama hep 15.20 aralık yazıyorduk sistemlerde
İki ayda bir adet olduğumdan,pcos hastalığı olduğundan bende yumurtlama günüm farklı olduğu için
İlk ultrason ölçümlerine göre adet günü belirlemiştik 15 aralık diyeydi işte neyse. Şimdi bebeğim 36+2 ile uyumlu yani 1 aralık son adetimle uyumlu
Zaten hep öyleydi aslında önden gidiyordu aslında önden gitmiyor haftasını yakaladı
Şuan 3 kilo mesela
Şeker yüklemesi yaptım şeker çıkmamıştı ama doktor şeker takip istediki
Bebeğin iriliği acaba şekerden mi
Yoksa kendisinin gelişimi tamamladı haftasını yakaladı ondan mı kaynaklı anlamak için
Şeker ölçmemi söyledi üç gün
Grupta en erken ben doğurcam anlaşılan eğer seseryan olursam 2 haftaua doğrucam
İnşallahLevotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki dokyor
Ay çok şükür zaten doğuma az kaldı inşallah dengeli bir şekilde tamamlariz
Bence de sen koy sen taşıdın karnında onca ay sıkıntısını sen çektinEvet beraberiz seninle. Benim eşim beğenmiyor isimleri her birine bir kulp buluyor bir barış diyor bir burak bşrde sonuna can bir sürü isim önerdiler yok en sonunda doğumhanede ben koyacam ismini o olacak
MaşallahKızlar biz çok iyiyiz sağlıklıyız çok güzel büyümüşüz 1.5 kilo 40 cm doktorumuz öyle dedi. Bel ağrım da bebek basınç yaptığı için oluyormuş dolgit krem verdi birde hafif mide yanmam var dedim bebeğin saçları çıkıyor der büyükler o evredesin dedi 2 şişe gaviscon şurup verdi günde 3 defa vermiş çok olmaz mı ya
Benim de mesela kafasının 1 hafta geriden geldiğini biraz uzun ince olduğunu söylüyo doktorum bir hafta kafası haftayla uyumlu bir hafta değil her kontrolde farklı şeyler söylüyor, ilk başta üzülüp korkmuştum ama şimdi pek umursamıyorum çünkü farkettim ki cihazdan cihaza bile fark ediyoKızlar bugün kontrolümüz vardı 31 hafta 5 günlük olduk, kilosu biraz az geldi 1600 gram olmuş doktor normal dedi ama benim aklımı karıştıran bi konu var. Ölçümleri genelde 30-31 hafta civarı çıktı ama baş çevresi ölçümü 34 haftayla uyumlu görünüyor, haftama göre çok ilerde değil ama diğer ölçümlerle arasındaki fark beni korkuttu
Ay gerçekten miiiişükür iyiyiz. Sen nasılsın. Aşko bebegin zaten önden geliyordu demi senin. Haftasını tamamlamıştır kilosuda maşallah iyi. Doğsa bile olur. İlk bebeğimiz geldi H Hasretimm123 güzel küçük ilk bebişimiz geldi
Cuma konuşcam doktorumla canım yazarım burayaE tahmini doğum ne zaman olacak o zaman
Yerim onların hiçkiriklarini ya Nasıl ayırt ediyorsun hangisinin nerde olduğunu kızbenimkiler günde 8-9 defa hıçkırır hele kızım ooo oğlumun kısa sürer her hıçkırması kızımın 15-20 dakika sürer her birie siziki de tek desek 4-5 defa olması normal korkma hıçkırmaları diyafram ve ciğer geliştirir
Ayy evet ya çok tatlı biseymiş önceden de olmuştu ama kısa sürmüştü bugün baya uzun sürdü yerim ben o pitirciklariGümbür gümbür oluyo demimaşallah ona bence normal sanırım suyu içmeye başladıkları için oluyormuş öyle okumuştum, yanlış hatırlıyor da olabilirim
İkisinin yeri farklı ya ondan kızım asagıda oplum yukarı da sağda hıçkırıyorYerim onların hiçkiriklarini ya Nasıl ayırt ediyorsun hangisinin nerde olduğunu kız
Oyy kurban olurum vereneİkisinin yeri farklı ya ondan kızım asagıda oplum yukarı da sağda hıçkırıyor
Ömür dedim hatta barış çok istiyor diye barış ömür olsun dedim yok dedi bir ara çınar diyordu vazgeçti kumsal dedi vaz geçti. Alış veriş yaparken de böyle bu 20 tane kıyafet denetir aldığımız ya 1 ya 2 ya da hiç. Bu kadar zor beğenen adam beni nasıl beğendi hayret ediyorum bazen.Bence de sen koy sen taşıdın karnında onca ay sıkıntısını sen çektin
Bende öyle yapmayı düşünüyorumMaşallahmiden yandıkça iç canım ben öyle yapıyorum
Evet ya bebişlerin hepsi tatlı yerim hepsiniOyy kurban olurum vereneOyy maşallah nasıl tatlı olurlar ya onlar şimdi doğunca bıcır bıcır
Benim de yarın randevum, 1ay oldu ve özledim sıpayıZaten yalancı kasılmalar pozisyon değiştirince en geç bi dakika içinde geçer. Bide sıcak soğuk karmaşasına dikkat etmek lazım bi sıcak bi klima yaparsanız daha çok kasılmanız olur. En çokta sıcakta olursanız olur. Mesela bizim 3 gündür elektrik yok gpnde bir saat geliyor resmen fenalık geçiriyorum o yüzden kasılmalarım çok fazla allahtan çarşamba kontrol var. Eşime diyorum eğer geçmezse gidip diyecem ki beni hastaneye yatırın orda zeneratör devreye giriyor
Merhaba benim de geç dollenmeydi iki hafta kadar geriden geliyordu tabii ki bebek haftasını yakaladı doktorum da usg haftasına göre doğumu planlarız demiştiCanım bu adet düzensizliği gerçekten berbat bişey bebeğimin haftasını bile bilemiyorum çok üzülüyorum
Ayy hadi bakalım güzel haberler ver bize benim de yarın 12.30 da var dua edelim birbirimizeBenim de yarın randevum, 1ay oldu ve özledim sıpayıben hep klimaya duruyorum, nefes alamıyorum yoksa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?