2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Bence de sen koy sen taşıdın karnında onca ay sıkıntısını sen çektin
Ömür dedim hatta barış çok istiyor diye barış ömür olsun dedim yok dedi bir ara çınar diyordu vazgeçti kumsal dedi vaz geçti. Alış veriş yaparken de böyle bu 20 tane kıyafet denetir aldığımız ya 1 ya 2 ya da hiç. Bu kadar zor beğenen adam beni nasıl beğendi hayret ediyorum bazen.

Benim de yarın randevum, 1ay oldu ve özledim sıpayı ben hep klimaya duruyorum, nefes alamıyorum yoksa :/

Canım bu adet düzensizliği gerçekten berbat bişey bebeğimin haftasını bile bilemiyorum çok üzülüyorum
Merhaba benim de geç dollenmeydi iki hafta kadar geriden geliyordu tabii ki bebek haftasını yakaladı doktorum da usg haftasına göre doğumu planlarız demişti

Ayy hadi bakalım güzel haberler ver bize benim de yarın 12.30 da var dua edelim birbirimize klima candır
Edelim tabii yaa. Seninki benimkinden önce randevu. Benim16.0da
İnşallah güzelce kilo alıp boy atmışlardırr, hersey yolundadır amiiin

Edelim tabii yaa. Seninki benimkinden önce randevu. Benim16.0da
İnşallah güzelce kilo alıp boy atmışlardırr, hersey yolundadır amiiin
Ayy inşallah canım bende detaylıya giricem oğlumun kilosu biraz geriden geliyor kızım önden gidiyor ona bakacaklar inşallah iyi olur herşey

Selam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz

Karın çevresi ve uyluk kemiği 30 hafta 2 gün ve 3 gün canım zaten ölçümleri genelde 1 hafta geriden geliyor doktor minyon bi bebek demişti, baş çevresi bunda 34 hafta çıktı karın çevresi ve uyluk kemiği ölçümleriyle nerdeyse 4 hafta fark olunca korktum aslında

1-2 haftalık farklar normal canım bende de hep 1 hafta geriden geliyordu ama baş çevresi ve diğer ölçümleri arasındaki fark nerdeyse 4 hafta o yüzden korktum

1-2 haftalık farklar normal canım bende de hep 1 hafta geriden geliyordu ama baş çevresi ve diğer ölçümleri arasındaki fark nerdeyse 4 hafta o yüzden korktum
Mrb bn 20 haftalik gebeyim normalde bebegin harketlerni hissediyorum ama bugn hic hissetmedm normalmi bu bilincli biri varsa cevaplayabilirmj

Mrb bn 20 haftalik gebeyim normalde bebegin harketlerni hissediyorum ama bugn hic hissetmedm normalmi bu bilincli biri varsa cevaplayabilirmj
Oooo 27-28 haftaya kadar çok hissedip hiç hissetmediğin günler olacak canım hepimiz bunun paniğini yaşadık sakin ol

İyi düşün canım doktorun kötü bişey olsa söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…