Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
E tahmini doğum ne zaman olacak o zaman

şükür iyiyiz. Sen nasılsın. Aşko bebegin zaten önden geliyordu demi senin. Haftasını tamamlamıştır kilosuda maşallah iyi. Doğsa bile olur. İlk bebeğimiz geldi H Hasretimm123 güzel küçük ilk bebişimiz geldi

Evet beraberiz seninle. Benim eşim beğenmiyor isimleri her birine bir kulp buluyor bir barış diyor bir burak bşrde sonuna can bir sürü isim önerdiler yok en sonunda doğumhanede ben koyacam ismini o olacak
Bence de sen koy sen taşıdın karnında onca ay sıkıntısını sen çektin

Şu sıpa beni korkutuyor dünden beri dürtüklüyorum tepki veriyor ama genelde hareketler baya bir azaldı. Şuan da durmadan hıçkırıyor bi doğunca poposundan isiricam da. Dünden beri felaket senaryoları kuruyorum. Yarın kontrole gidicem inşallah iyidir

Maşallah miden yandıkça iç canım ben öyle yapıyorum

Benim de mesela kafasının 1 hafta geriden geldiğini biraz uzun ince olduğunu söylüyo doktorum bir hafta kafası haftayla uyumlu bir hafta değil her kontrolde farklı şeyler söylüyor, ilk başta üzülüp korkmuştum ama şimdi pek umursamıyorum çünkü farkettim ki cihazdan cihaza bile fark ediyo

Ay gerçekten miiii
H Hasretimm123 canım hayırlıı olsun kaç haftalık doğdu nasıl iyi mi bebek, sen nasılsın

Yerim onların hiçkiriklarini ya Nasıl ayırt ediyorsun hangisinin nerde olduğunu kız

Gümbür gümbür oluyo demi maşallah ona bence normal sanırım suyu içmeye başladıkları için oluyormuş öyle okumuştum, yanlış hatırlıyor da olabilirim
Ayy evet ya çok tatlı biseymiş önceden de olmuştu ama kısa sürmüştü bugün baya uzun sürdü yerim ben o pitirciklari

Bence de sen koy sen taşıdın karnında onca ay sıkıntısını sen çektin
Ömür dedim hatta barış çok istiyor diye barış ömür olsun dedim yok dedi bir ara çınar diyordu vazgeçti kumsal dedi vaz geçti. Alış veriş yaparken de böyle bu 20 tane kıyafet denetir aldığımız ya 1 ya 2 ya da hiç. Bu kadar zor beğenen adam beni nasıl beğendi hayret ediyorum bazen.

Benim de yarın randevum, 1ay oldu ve özledim sıpayı ben hep klimaya duruyorum, nefes alamıyorum yoksa :/

Canım bu adet düzensizliği gerçekten berbat bişey bebeğimin haftasını bile bilemiyorum çok üzülüyorum
Merhaba benim de geç dollenmeydi iki hafta kadar geriden geliyordu tabii ki bebek haftasını yakaladı doktorum da usg haftasına göre doğumu planlarız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…