- 2 Temmuz 2019
- 1.368
- 1.520
- 133
Maşallah,Merhaba benim de geç dollenmeydi iki hafta kadar geriden geliyordu tabii ki bebek haftasını yakaladı doktorum da usg haftasına göre doğumu planlarız demişti
Teşekkür ederimm. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim, isimsiz evladımBizde kız için Arya veya Maya düşünüyorduk, erkek olunca o isimler havada kaldıbelki degerlendirmek istersiniz
Edelim tabii yaa. Seninki benimkinden önce randevu. Benim16.0daAyy hadi bakalım güzel haberler ver bize benim de yarın 12.30 da var dua edelim birbirimizeklima candır
Ayy inşallah canım bende detaylıya giricem oğlumun kilosu biraz geriden geliyor kızım önden gidiyor ona bakacaklar inşallah iyi olur herşeyEdelim tabii yaa. Seninki benimkinden önce randevu. Benim16.0da
İnşallah güzelce kilo alıp boy atmışlardırr, hersey yolundadır amiiin
2 hafta var benim kontrolüme kuzum artık 3 haftaya düşürdü kontrolleri sonrasindada iki haftaya düşer diye düşünüyorum.Evet ya bebişlerin hepsi tatlı yerim hepsinisen kontrole ne zaman gidecen gördün mü bebişi
Kilosu gayet güzel kuzum her bebekte aynı değil. Baş karın ölçümleri bazen büyğk çıkabilir bu normal herkesin kafa yapısı aynı değil. Mesela ben ne kadar zayıflasam da yanaklı biriyim öyle düşün. Bunu çok araştırdım. Benim kızın da boyu uzun haftasına göre
Benim de mesela kafasının 1 hafta geriden geldiğini biraz uzun ince olduğunu söylüyo doktorum bir hafta kafası haftayla uyumlu bir hafta değil her kontrolde farklı şeyler söylüyor, ilk başta üzülüp korkmuştum ama şimdi pek umursamıyorum çünkü farkettim ki cihazdan cihaza bile fark ediyo
Mrb bn 20 haftalik gebeyim normalde bebegin harketlerni hissediyorum ama bugn hic hissetmedm normalmi bu bilincli biri varsa cevaplayabilirmj1-2 haftalık farklar normal canım bende de hep 1 hafta geriden geliyordu ama baş çevresi ve diğer ölçümleri arasındaki fark nerdeyse 4 hafta o yüzden korktum
Oooo 27-28 haftaya kadar çok hissedip hiç hissetmediğin günler olacak canım hepimiz bunun paniğini yaşadık sakin olMrb bn 20 haftalik gebeyim normalde bebegin harketlerni hissediyorum ama bugn hic hissetmedm normalmi bu bilincli biri varsa cevaplayabilirmj
İyi düşün canım doktorun kötü bişey olsa söylerdiKarın çevresi ve uyluk kemiği 30 hafta 2 gün ve 3 gün canım zaten ölçümleri genelde 1 hafta geriden geliyor doktor minyon bi bebek demişti, baş çevresi bunda 34 hafta çıktı karın çevresi ve uyluk kemiği ölçümleriyle nerdeyse 4 hafta fark olunca korktum aslında
Cok sagol cnm suan oyle rahatladimki bian bi sorunmu var dedimOooo 27-28 haftaya kadar çok hissedip hiç hissetmediğin günler olacak canım hepimiz bunun paniğini yaşadık sakin ol
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah2 hafta var benim kontrolüme kuzum artık 3 haftaya düşürdü kontrolleri sonrasindada iki haftaya düşer diye düşünüyorum.
Yok canım rahat ol gün geliyordu 2 gün hissetmiyordum doktora uçuyordum ama bak geçti gittiCok sagol cnm suan oyle rahatladimki bian bi sorunmu var dedim
Saglikla Alalim kucagimiza insallahYok canım rahat ol gün geliyordu 2 gün hissetmiyordum doktora uçuyordum ama bak geçti gitti
HayırlısıHadi bakalım hayırlısıyla inşallah
Hiçbir şey istemedim, kendisi içinden ne gelirse onu alır, aldığı şeyin de maddi değil manevi bir şey olmasını tercih ederim. Bence böyle şeyler çok önemsiz şeyler, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın birlikte mutlu huzurlu sağlıklı günleriniz olsun bu daha önemli ve yeterli diye düşünüyorum benSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Kızımda da oğlumda da bişe istemedim canım zaten her şey yeterince pahalı, hem neden erkek kadına doğum yapınca pahalı hediye almalı diye bişe var anlamıyorum ben, biz onlara evlat veriyorsak onlar da bize vermiş oluyor yaSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Ben gümüş kapak önermem canım kızımda almıştım bir işe yaramadı doktor da kullanmamam gerektiğini meme ucunun iyileşmesi için oranın kuru kalması gerektiğini, gümüş kapağında aksine orayı hep nemli tuttuğu için bir işe yaramayacağını söyledi. Sütünü sık meme ucuna sür bir süre sütyen takma dedi ve öylece geçti benim yaralarımYa benim bir arkadaşımda memnun kalmış ama memnun kalmayan arkadaşlarımda var, ürün yorumları da öyle ikiye ayrılmış durumda
Ya akıllı saatlerin ekranı küçük olunca bilemedim
Hiç birşey istemedimSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?