Ben inme geçirdiğim için beynimde de 2 tane damar tıkalı olduğu için bana ömür boyu kan sulandırıcı verildi. Aşılama tedavileri alırken de hormon iğneleri ve ilaçlarının zarar vermemesi için kan sulandırıcı iğneye başlamıştık. Şimdi bana verilme amacı bu. Sana ne kaynaklı verildi inan bilemiyorum ama tahmin ettiğim kadarıyla gebelik şekeri çıktığı için kilo da var diyerek verilmiş. Kilo verme konusu da eğer bebeğin haftasıyla uyumlu gidiyorsa hiiiiiç kendi kilonu dert etme. Ben gebelik boyunca 3 kilo almıştım gebelik şekeri çıktıktan sonra 4 kilo verdim. Yani bebeğim de kilo almaya devam ediyor çok şükür ki. O yüzdeeeen kontrollü yiyerek, ilaçları vs kullanarak devam edeceğiz bir şey kalmadıBende aynı şeyi düşünüyorum yürüyüşe çıktığımda görüyorum mısırlar dondurmalar yanımdan geçenlere bakıyorum öylece içim gidiyor. Peki bu kan sulandırıcı iğne neden gerekliymiş? Şeker sebepli mi bana kilodan dolayı demişti. Ben 93 ile hamile kaldım en başından beri doktorum 100 geçmeyeceğiz diyordu. Bir kontrolde 101 çıktım ama hastane tartısı fazla gösteriyor çünkü evde 98 çıkıyorum. Bunu doktora da söylüyorum ama hadi senin güzel hatrın için öyle olsun diyo.
Şeker sebepli diyetisyene gittik ilk günler açım diye geziyordum sonra alıştım. Şimdi küçük porsiyonla doyuyorum. Ve kilo verdim hatta dün sabah 96.70 çıktım.
Yani ben 32 haftalıkken toplamda 3.7 kilo almış oldum. Doktor bu normal iyi bişey diyor. Anlamadım gitti vallahi
Yürüyüş yapınca kasılıyorum o an olduğum yerde kalıyorum geçene kadar çünkü basınç oluyor canım bende. Ama 2 aydır hastane hariç yürümüyorum uzanıyorum uzanırken de aynı şekilde mesela dünden beri hiç uyumadım çünkü çok kasılmam varBana genelde çok ayakta kalınca yürüyüş sonrasında filan oluyor. Sizin de öyle mi?
Ben de öyleyim aşırı kasılıyorum ayağa kalktığım an tuvalete gidene kadar taş gibi oluyo bıçaklar saplanıyor yatınca geçiyoYürüyüş yapınca kasılıyorum o an olduğum yerde kalıyorum geçene kadar çünkü basınç oluyor canım bende. Ama 2 aydır hastane hariç yürümüyorum uzanıyorum uzanırken de aynı şekilde mesela dünden beri hiç uyumadım çünkü çok kasılmam var
Canım bu adet düzensizliği gerçekten berbat bişey bebeğimin haftasını bile bilemiyorum çok üzülüyorumKız zaten bebeğin anormal demiyorum maşallah iyi sadece kilo almasını o derece istemiyorlarama haftasıyla uyumluysa seni niye korkutuyor ki demek ki olması gereken bu
Evet canım akşam yemeğinden sonra karbonhidrat vs alma dedi hemşire bakalım . Normalde aslında iyi çıkıyordu ama bir sıra çok yükseldi.. ama beni streste çok etkiliyor gerçekten beni stres ediyor bunların bu şekilde konuşmaları dün gece yine tüm uykumda kan şekeri ölçtümakşam yemeğini 7den sonraya asla bırakmayın ve akşam yemekten bir saat sonra en fazla yarım bardak yoğurt filan yiyebilirsiniz. meyve vs akşam yemeğinden sonra yemeyin.. böyle yaparsanız sabah açlık şekeriniz daha düşük çıkar.
Yani hatırladığım 6+3 te görmüştüm kalp atışını 25 şubatta. Sat 11 ocak
Mesela ben 1 şubatta görmüştüm kalp atışını ama doktor bana 2 aylığa yakın beta hcgn var demiştiYani hatırladığım 6+3 te görmüştüm kalp atışını 25 şubatta. Sat 11 ocak.
Tercih etmiş olsaydım yapmazdım bu kadar yakınSenin diğer çocukta küçükmüş. Bende arka arkaya yapmayı düşünüyorum ama zorlar mı acaba
Şekerin sabah yüksek çıkması genelde çok az yersen vücut depodakini şeker olarak yakar başka nedeni de stres yorgunluk halsizlik ve gece uyuyamamak bile etkiler. Ama bunlar yok yine de açlık yüksekse tabi doktorun karar vermeli. Benim doktorum 100 normal diyor üstü olursa zarar. Şeker de zaten kilo yapar hamilelikte dikkat edilmezse. Çünkü normal hamile bir kilo alıyorsa şekeri olan dikkat etmediğin de 3 alır. Bi diyet yap bakalım kaçamaksız seninde kaçamakta yüksek çıkıyor. Çünkü diyetle kilo almazsın diyet yapıyorsan da yanlış uyguluyorsundur. Kan sulandırının şekerle bağlantısı yok doktorun farklı amaçla vermiştirBende aynı şeyi düşünüyorum yürüyüşe çıktığımda görüyorum mısırlar dondurmalar yanımdan geçenlere bakıyorum öylece içim gidiyor. Peki bu kan sulandırıcı iğne neden gerekliymiş? Şeker sebepli mi bana kilodan dolayı demişti. Ben 93 ile hamile kaldım en başından beri doktorum 100 geçmeyeceğiz diyordu. Bir kontrolde 101 çıktım ama hastane tartısı fazla gösteriyor çünkü evde 98 çıkıyorum. Bunu doktora da söylüyorum ama hadi senin güzel hatrın için öyle olsun diyo.
Şeker sebepli diyetisyene gittik ilk günler açım diye geziyordum sonra alıştım. Şimdi küçük porsiyonla doyuyorum. Ve kilo verdim hatta dün sabah 96.70 çıktım.
Yani ben 32 haftalıkken toplamda 3.7 kilo almış oldum. Doktor bu normal iyi bişey diyor. Anlamadım gitti vallahi
Evet kiminin ayakta kiminin uzanınca olur. Ama ayakta olması daha iyi uzanınca geçiyorsa yalancı kasılmadır netBen de öyleyim aşırı kasılıyorum ayağa kalktığım an tuvalete gidene kadar taş gibi oluyo bıçaklar saplanıyor yatınca geçiyo
Üzülme önemli olan sağlıklı olması ki çok şükür sağlıklıymış az kaldı bitiyorCanım bu adet düzensizliği gerçekten berbat bişey bebeğimin haftasını bile bilemiyorum çok üzülüyorum
Hahha anneannemin ilaç kutusu olurdu mutfakta şu an benim de öyle resmen ilaç kutum varAy ilaç ilaç ilaç gına geldi yahu.
Sabah aç karna demir ilacı, kahvaltıdan sonra aspirin, akşam yürüyüşten sonra folik asitli multivitamin, birde magnezyum.
Şimdi bir de iğne ekleyecek.
Sıkıldım bu kadar ilaç kullanmaktan.
Evet ben de öyle olmasını umuyorum ve çok dinlemiyorum kendimi o an yoksa panik atak geçiriyorumEvet kiminin ayakta kiminin uzanınca olur. Ama ayakta olması daha iyi uzanınca geçiyorsa yalancı kasılmadır net
Bir tane de benim var gülesim geliyo jdjdjdHahha anneannemin ilaç kutusu olurdu mutfakta şu an benim de öyle resmen ilaç kutum var
Hajsjsjs sinirlerim bozuluyor gördükçe offffBir tane de benim var gülesim geliyo jdjdjd
Ahahah bende günde 11 hap kullanıyorum bazen saat yetiştirmekte stres oluyorumAy ilaç ilaç ilaç gına geldi yahu.
Sabah aç karna demir ilacı, kahvaltıdan sonra aspirin, akşam yürüyüşten sonra folik asitli multivitamin, birde magnezyum.
Şimdi bir de iğne ekleyecek.
Sıkıldım bu kadar ilaç kullanmaktan.
Panik yok az kaldı doğurunca bitecekEvet ben de öyle olmasını umuyorum ve çok dinlemiyorum kendimi o an yoksa panik atak geçiriyorum
Kilosu gayet güzel kuzum her bebekte aynı değil. Baş karın ölçümleri bazen büyğk çıkabilir bu normal herkesin kafa yapısı aynı değil. Mesela ben ne kadar zayıflasam da yanaklı biriyim öyle düşün. Bunu çok araştırdım. Benim kızın da boyu uzun haftasına göreKızlar bugün kontrolümüz vardı 31 hafta 5 günlük olduk, kilosu biraz az geldi 1600 gram olmuş doktor normal dedi ama benim aklımı karıştıran bi konu var. Ölçümleri genelde 30-31 hafta civarı çıktı ama baş çevresi ölçümü 34 haftayla uyumlu görünüyor, haftama göre çok ilerde değil ama diğer ölçümlerle arasındaki fark beni korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?