Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Kızlar herkesin hastane çantası hazır mı ? Ben henüz onu hazırlamadım ama geçen hafta apar topar hastaneye sevk edilince acaba hazırlasamıydım dedim ..

Kızlar herkesin hastane çantası hazır mı ? Ben henüz onu hazırlamadım ama geçen hafta apar topar hastaneye sevk edilince acaba hazırlasamıydım dedim ..
Hayır Hemşireye verilecek olan hurcu bi de bebişin kıyafetlerini koyduğum hurcu hazırladım ki onlar da tam değil. Başka bişey yok

Ben hurçlara koydum valize koymadım 35.-36 hafta valize koymayı düşünüyorum artık nolur nolmaz diye
Ya biz hemşireye birşey vermiyoruz bebeğe hastaneden giydiriyorlar sadece bir adet hastaneden çıkış alıyoruz yanımıza .. 2/3 gün kalırım galiba kendime birşeyler koymam lazım .. bir bakmam lazım net olarak burada nasıl oluyor kız bir doğursaydık perileri geldi bana

Orda iyiymiş canim burda vermiyorlar Ayy sorma kuzum şimdiden doğursaydik diyorum bu an önce daha haftalar var puff şekerim 165e fırladı bugün yinestres oldum bu şeker olayı yordu bizi erken geldi doğurma isteği perilerin

Ne yedinde 165 e geldi canım ?Gerçekten artık şekerden bıktım bugün sinirden oturdum ağladım.. ben bu stresi yönetmekte zorlanıyorum artık.. geçen gittiğimde insülin başlayalım demişlerdi açlık şekerim için kabul etmedin. Bugün türkiyedeki tüp bebek kadındoğumcumu aradım anlattım durumu ,saçmalamışlar dedi . Açlık şekeri için insülin ne alaka önemli olan tokluk oda 140 üzerinde seyrediyorsa veriyorum ben dedi. Bebeğin kilosu suyu normal ama inan artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Dün gecede rüyamda sürekli test yaptım .. gece uyanıp çile giderken bile aceba şekerimi ölçsemmi başkanım kafasına geldim . Bunaldım gerçekten artık çok bunaltıcı bir hal almaya başladı .. doğursaydık geçecekti de işte … sabır diyelim

Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, sen ve bebeklerin çok güçlüsünüz
Tavsiye için teşekkür ederim

Yarın koz kardeşimle gıdecez çarşıya bakalım ufak ufak alacaz bir şeyler evde hali hazırda olanların listesini de yapıyorum ki çok fazla eşya olmasın. Bizim taşınma doğumdan sonraya kaldı gibi duruyor şimdilik.

U Umayis inşallah sağ Salim atlattınız kavuştunuz hepiniz iyisinizdir heyecanla duayla okudum, bakmamıştım bugün topiğe hiç.

Bekliyoruz güzel haberlerini duayla

Diyabet çok stresli bir olay gerçekten babama doktor 1ay düzenli ölç demişti sabah öğle akşam hem açlık hem tokluk şeklinde babam 15 gün sonra bıraktı güç bela ölçtürdük ateş sinir oldu ve değerleri hep yüksek çıktı. Bu yüzden önceliğin sakin olmak. Kendim için olamıyorsanda karnındaki can için sakın olman lazım. Beslenmene dikkat et sinirden stresten uzak durmaya çaliş yeter. İçtiğimiz su bile değerimizi etkiliyor çünkü. Tüp bebek Doktor'un çok güzel konuşmuş bak.

Canım aşırı zorluyor kafa olarak . Mesela açlık şekerimi yazarken ödüm kopuyor artık ya birşey derlerse yine diye .. doktorum doğuma az kaldı tokluklar iyi ise bence sorun tok dedi toklukları diyetle kontrol altında tutuyorum ama işte.. bu arada aşırı haklısın su bile etkiliyormuş normal insanda 105 açlık normal kabul ediliyor annem 108 şeker ne yok dedi doktoru açlık için . Toklukta 180 di birşey yok dediler hamilelerde bu açlığı 94 e indirmişler niyeymiş hamilelerde çok daha sıkı yutuluyormuş ulan hormonlar zaten tavan hamilelikte bana aşırı tuaf geliyor bu durum

Günaydin canimEşime şehriye çorbası yapmıştım bı kaç kaşik yedim canim çekti o fırlattı sanırım Şimdi uyandım bı tuhaf hissediyorum kendimi bu tansiyon şeker bakiyım dedim şeker sabah açlık 98 tansiyon 9/5 şimdi başimda ağirlik var çok halsizim kahvaltı yapsam 10 dan sonra yine açıkiyorum Allah yardımcımız olsunbu arada aklım U Umayis da iyimisin canım umarım herşey yolundadır

Canm ne durumdasınız
Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate

Günaydın canım baya erkencisin benim vucüdum tuhaflaştı şuan saat 5 uyandım uykum açıldı birazdan tekrar uyurum sonra tekrar uyanıp tekrar uyurum gerçekten son 10 gündür felan böyle .. anlamadım neler oluyor .. şekeri biraz zaman geçsin birdaha ölç bakalım .. ama tansiyondan hiç anlamıyorum ya kahvaltını yap sonra ara öğünlerle ilerle

Oyy kuzum Gözün aydın gecmis olsun kuvezde kalacaklarmi bişey söyledilermi ağrıların bı an önce geçer inşallah Rabbim şifa versin canım İnşallah kuzularinidw bı an önce görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…