Ben hazırlamadim henüz simdu memleketteyim evime gidince yapcam inşallah geç kalmamKızlar herkesin hastane çantası hazır mı ? Ben henüz onu hazırlamadım ama geçen hafta apar topar hastaneye sevk edilince acaba hazırlasamıydım dedim ..
Kaçıncı haftadasın canım ? Ne zaman geçeceksin ya bende 35 de hazırlarım diyordum aslında ama bilemedimdeBen hazırlamadim henüz simdu memleketteyim evime gidince yapcam inşallah geç kalmam
Ben hurçlara koydum valize koymadım 35.-36 hafta valize koymayı düşünüyorum artık nolur nolmaz diyeKaçıncı haftadasın canım ? Ne zaman geçeceksin ya bende 35 de hazırlarım diyordum aslında ama bilemedimde
HayırKızlar herkesin hastane çantası hazır mı ? Ben henüz onu hazırlamadım ama geçen hafta apar topar hastaneye sevk edilince acaba hazırlasamıydım dedim ..
Ya biz hemşireye birşey vermiyoruz bebeğe hastaneden giydiriyorlar sadece bir adet hastaneden çıkış alıyoruz yanımıza .. 2/3 gün kalırım galiba kendime birşeyler koymam lazım .. bir bakmam lazım net olarak burada nasıl oluyorBen hurçlara koydum valize koymadım 35.-36 hafta valize koymayı düşünüyorum artık nolur nolmaz diye
35. Haftamda evimde olcam aksilik olmazsa inşallah o hafta baslicam aldım çoğu şeyi ama yikamadimKaçıncı haftadasın canım ? Ne zaman geçeceksin ya bende 35 de hazırlarım diyordum aslında ama bilemedimde
Orda iyiymiş canim burda vermiyorlarYa biz hemşireye birşey vermiyoruz bebeğe hastaneden giydiriyorlar sadece bir adet hastaneden çıkış alıyoruz yanımıza .. 2/3 gün kalırım galiba kendime birşeyler koymam lazım .. bir bakmam lazım net olarak burada nasıl oluyorkız bir doğursaydık perileri geldi bana
Ne yedinde 165 e geldi canım ?Gerçekten artık şekerden bıktım bugün sinirden oturdum ağladım.. ben bu stresi yönetmekte zorlanıyorum artık.. geçen gittiğimde insülin başlayalım demişlerdi açlık şekerim için kabul etmedin. Bugün türkiyedeki tüp bebek kadındoğumcumu aradım anlattım durumu ,saçmalamışlar dedi . Açlık şekeri için insülin ne alaka önemli olan tokluk oda 140 üzerinde seyrediyorsa veriyorum ben dedi. Bebeğin kilosu suyu normal ama inan artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Dün gecede rüyamda sürekli test yaptım .. gece uyanıp çile giderken bile aceba şekerimi ölçsemmi başkanım kafasına geldim . Bunaldım gerçekten artık çok bunaltıcı bir hal almaya başladı .. doğursaydık geçecekti de işte … sabır diyelimOrda iyiymiş canim burda vermiyorlarAyy sorma kuzum şimdiden doğursaydik diyorum bu an önce daha haftalar var puff şekerim 165e fırladı bugün yine stres oldum bu şeker olayı yordu bizi erken geldi doğurma isteği perilerin
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, sen ve bebeklerin çok güçlüsünüzKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Tavsiye için teşekkür ederimBen de dün aradım yer vardı, gelmek istersen ara bence
Ben 30 haftada sormuştum hem doğum başlatma konusunu doktorun erken doğum riski yoksa normal süreçte doğum başlatmaz ama tabi ilerleyen haftalarda zor olur kocaman göbekle hareket zor ediliyor zaten dedi yani tıbbi olarak normal süreçte isen bir sıkıntısı yok ama senin konforuna bağlı
Yetişir canım ben temmuz sonu başladım cidden sonu ama 28 inden sonra falan şu an bir iki ufak tefek şey kaldı eğer öncedende biraz fikrin varsa ne alacağına hangi marka falan olur gerilme yani ama artık çokta bekleme
Bende geçen bez aldım onları yerleştirirken hastane için olanlarısa ayırdım dalan mesela yavaştan başlanır artık bencede 1 hemşireye vermel için bir tane isimli fotoğraf için 2 veya 3 te yedek takım koyacağım total 4 yada 5 yani
Ben gelişimi nasıl olur diye almadım ya büyük olursa mesela ya da küçük falan doğduktan sonra bakarım diye kışlık sweet tarzı aldım 3-6 ve 6-9 ay ama mont olarak almadım yani
Ben de taşındım canım haziran sonu cidden zor umarım biran önce netleşir iyice hafta ilerledikçe zor olur sana Allah kolaylık versin taşınacağım içinde hiç bir şey almamıştım temmuz sonu başladım 15 günde halloldu ama artık yavaştanda başlasan sana kolay olur
Ben kaşık biberonda aldım ufak bir yenidoğan biberon süt sağma makinesinin hem onu da koyacağım
Yarın koz kardeşimle gıdecez çarşıya bakalım ufak ufak alacaz bir şeyler evde hali hazırda olanların listesini de yapıyorum ki çok fazla eşya olmasın. Bizim taşınma doğumdan sonraya kaldı gibi duruyor şimdilik.Ben de dün aradım yer vardı, gelmek istersen ara bence
Ben 30 haftada sormuştum hem doğum başlatma konusunu doktorun erken doğum riski yoksa normal süreçte doğum başlatmaz ama tabi ilerleyen haftalarda zor olur kocaman göbekle hareket zor ediliyor zaten dedi yani tıbbi olarak normal süreçte isen bir sıkıntısı yok ama senin konforuna bağlı
Yetişir canım ben temmuz sonu başladım cidden sonu ama 28 inden sonra falan şu an bir iki ufak tefek şey kaldı eğer öncedende biraz fikrin varsa ne alacağına hangi marka falan olur gerilme yani ama artık çokta bekleme
Bende geçen bez aldım onları yerleştirirken hastane için olanlarısa ayırdım dalan mesela yavaştan başlanır artık bencede 1 hemşireye vermel için bir tane isimli fotoğraf için 2 veya 3 te yedek takım koyacağım total 4 yada 5 yani
Ben gelişimi nasıl olur diye almadım ya büyük olursa mesela ya da küçük falan doğduktan sonra bakarım diye kışlık sweet tarzı aldım 3-6 ve 6-9 ay ama mont olarak almadım yani
Ben de taşındım canım haziran sonu cidden zor umarım biran önce netleşir iyice hafta ilerledikçe zor olur sana Allah kolaylık versin taşınacağım içinde hiç bir şey almamıştım temmuz sonu başladım 15 günde halloldu ama artık yavaştanda başlasan sana kolay olur
Ben kaşık biberonda aldım ufak bir yenidoğan biberon süt sağma makinesinin hem onu da koyacağım
Diyabet çok stresli bir olay gerçekten babama doktor 1ay düzenli ölç demişti sabah öğle akşam hem açlık hem tokluk şeklinde babam 15 gün sonra bıraktı güç bela ölçtürdük ateş sinir oldu ve değerleri hep yüksek çıktı. Bu yüzden önceliğin sakin olmak. Kendim için olamıyorsanda karnındaki can için sakın olman lazım. Beslenmene dikkat et sinirden stresten uzak durmaya çaliş yeter. İçtiğimiz su bile değerimizi etkiliyor çünkü. Tüp bebek Doktor'un çok güzel konuşmuş bak.Ne yedinde 165 e geldi canım ?Gerçekten artık şekerden bıktım bugün sinirden oturdum ağladım.. ben bu stresi yönetmekte zorlanıyorum artık.. geçen gittiğimde insülin başlayalım demişlerdi açlık şekerim için kabul etmedin. Bugün türkiyedeki tüp bebek kadındoğumcumu aradım anlattım durumu ,saçmalamışlar dedi . Açlık şekeri için insülin ne alaka önemli olan tokluk oda 140 üzerinde seyrediyorsa veriyorum ben dedi. Bebeğin kilosu suyu normal ama inan artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Dün gecede rüyamda sürekli test yaptım .. gece uyanıp çile giderken bile aceba şekerimi ölçsemmi başkanım kafasına geldim . Bunaldım gerçekten artık çok bunaltıcı bir hal almaya başladı .. doğursaydık geçecekti de işte … sabır diyelim
Canm ne durumdasınızKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Canım aşırı zorluyor kafa olarak . Mesela açlık şekerimi yazarken ödüm kopuyor artık ya birşey derlerse yine diye .. doktorum doğuma az kaldı tokluklar iyi ise bence sorun tok dedi toklukları diyetle kontrol altında tutuyorum ama işte.. bu arada aşırı haklısın su bile etkiliyormuşDiyabet çok stresli bir olay gerçekten babama doktor 1ay düzenli ölç demişti sabah öğle akşam hem açlık hem tokluk şeklinde babam 15 gün sonra bıraktı güç bela ölçtürdük ateş sinir oldu ve değerleri hep yüksek çıktı. Bu yüzden önceliğin sakin olmak. Kendim için olamıyorsanda karnındaki can için sakın olman lazım. Beslenmene dikkat et sinirden stresten uzak durmaya çaliş yeter. İçtiğimiz su bile değerimizi etkiliyor çünkü. Tüp bebek Doktor'un çok güzel konuşmuş bak.
Günaydin canimNe yedinde 165 e geldi canım ?Gerçekten artık şekerden bıktım bugün sinirden oturdum ağladım.. ben bu stresi yönetmekte zorlanıyorum artık.. geçen gittiğimde insülin başlayalım demişlerdi açlık şekerim için kabul etmedin. Bugün türkiyedeki tüp bebek kadındoğumcumu aradım anlattım durumu ,saçmalamışlar dedi . Açlık şekeri için insülin ne alaka önemli olan tokluk oda 140 üzerinde seyrediyorsa veriyorum ben dedi. Bebeğin kilosu suyu normal ama inan artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Dün gecede rüyamda sürekli test yaptım .. gece uyanıp çile giderken bile aceba şekerimi ölçsemmi başkanım kafasına geldim . Bunaldım gerçekten artık çok bunaltıcı bir hal almaya başladı .. doğursaydık geçecekti de işte … sabır diyelim
Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibiCanm ne durumdasınız
Günaydın canım baya erkencisinGünaydin canimEşime şehriye çorbası yapmıştım bı kaç kaşik yedim canim çekti o fırlattı sanırım Şimdi uyandım bı tuhaf hissediyorum kendimi bu tansiyon şeker bakiyım dedim şeker sabah açlık 98 tansiyon 9/5 şimdi başimda ağirlik var çok halsizim kahvaltı yapsam 10 dan sonra yine açıkiyorum Allah yardımcımız olsun bu arada aklım U Umayis da iyimisin canım umarım herşey yolundadır
Oyy kuzumAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?