Oksijen için ve sancı da çıktı kızlar nstdeGeçmiş olsun canım .. peki ne dediler ciğer geliştirici oksijen artışı için mi yoksa olası doğum için mi ?
Eklem ağrılarım vardı canıminşallah daha da iyi olacaklar canım, umarım sen de çabucak toparlarsın
Geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardı
Anladım canım inşallah önlenebilir bir şeydir yani bilmiyorum bununla ilgili bir fikrim yok ama, sana ve bebişine sağlık diliyorumDaha serumlar bitmedi doktorla görüşeceğim
Ya inşallah sorunsuz sıkıntısız 35 lere gelirsin canımOksijen için ve sancı da çıktı kızlar nstde
Hiç ateş vs olmadımı sendeÇok sağ olun kızlar Crp 45 çıktı ondan mı düşmüş neden düşmüş anlamadım
Oyyy kurban olurum onları verene grubumuzun ikinci ve üçüncü bebişleriAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Çok geçmiş olsun canım inşallah önlenebilir bir şeydir iyileşip taburcu olursun hemenKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Vallahi ben de korkuyorum yaptırmaya yaKızlar idrar tahlilim bozuk çıkmış enfeksiyon ve eser miktarda protein kaçağı çıktıdoktora attım bakalım yani anlamıyorum bu enfeksiyonlar niye bitmiyor
Ateşim hiç çıkmadıHiç ateş vs olmadımı sende
Crp kaynaklıusa antibiyotik kullandıkça düzelir bence oksijen seviyesi
İnşallah yani tek kullanımlık antibiyotik içiyorum fayda edeceği yerde daha da artıyorOyyy kurban olurum onları verene grubumuzun ikinci ve üçüncü bebişleriMerak etme annesi en zor kısmı atlattınız bundan sonra güzelce kilo alıp çıkacaklar inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah önlenebilir bir şeydir iyileşip taburcu olursun hemen
Vallahi ben de korkuyorum yaptırmaya yaNe bela bişeymiş bu enfeksiyonlar hamileliğin başından beri uğraşıyoruz Allah beterinden saklasın ama. İnşallah çabucak tedavi edilir geçer canım dikkat et kendine
Nst baglı dimi sürekliAteşim hiç çıkmadı
Bir saat falan çektıler sadeceNst baglı dimi sürekli
Brnce crp düşünce oda düzelecek
Bende de Hipoglisemi var yemek sonrası 60 lara ani düşüyor mahvediyor beni yoruldum yan etkilerinden herkes bir yerinden etkileniyor işte inşallah sağlıkla atlatırız bu süreciAşkım türkiyedeki prof.dr umla konuştum durumu anlattım hocam açlıklar 102lerde felan ara sı 96/98100 vs anlattım durumu bana insülin başlamak istediler kabul etmedim dedim . Aşırı derece güvenirim bilgisine doktorumun . Gebelik şekeri takibide yapıyor . Saçmalamışlar senin açlık şekerin bebeği etkilemez dedi. Diyetle devam et tokluklar 140 üzerindeyse ve diyetle kontrol altına alınamıyorsa ,bebekte 3/4 hafta ilerideyse başlanılır ama sırf açlık için başlama dedi. Beni buradaki diabetoloji hemşiresi çok korkuttu bebel hipoglisemi geçire bilir sen şeker hastası olarak kalırsın vs diye.. doktorumda bu sonuçlar yüksek değil dedi.. tokluk bebeği etkiler en çok onu da diyet yaparak kontrol altına alınır genelde he alınmıyorsa az düşük miktarda başlanıla bilinir insülin dedi.. kız yeni uyandım bak ağlamışım uykuda ben artık deli çıkıcam bu işten beni çok stres yapmaya başladı.. bence aşkım sende kafana takma
Ya kahve vs içerken benimde ödüm kopuyorya çıkarsa diye .. laktossuz bile içmiyorum ben içersem ya filitre ya Türk kahvesi içiyorum .. az kaldı sabır
Gerçekten herkes bir şekilde etkileniyor .. hamilelikte 10 yaş gençleşiyorsun diyenler büyük yalanBende de Hipoglisemi var yemek sonrası 60 lara ani düşüyor mahvediyor beni yoruldum yan etkilerinden herkes bir yerinden etkileniyor işte inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci
Sık sık çekerler artık bebeğin kilos ne durumdaymış şu an 31+ kaçsınBir saat falan çektıler sadece
tam olarak ayni seyleri yasiyorum bugun, uyandigimdan beri biri bogazimi sikiyormus gibi nefes almakta zorlaniyorum, benim oglanin pozisyonu tam bas asagi, sag kaburgama tekme atiyordu dunden beri sag sol kaburga/ciger artik allah ne verdiyse tekme yiyorum, ondan mi diye dusundum ben de. doktorum bu saatten sonra boyle seyler hissetmen normal, ciger kapasiten epey dusecek demisti, o nedenle klimanin altinda uzanip dinlenmeye calisiyorum kendimce. bebegin hareketlerini dinledim, iyi cok sukur, o normal olunca ben dayanirim kafasindayim hep, iyi mi yapiyorum bilmiyorum tabii.Kızlar benim bugün göğsümün ortasında ağrı ve baskı oluyor nefes almakta acayip zorlanıyorum ara ara oluyor. Bu durumda hastaneye gitmeli miyim acaba normal mi yoksa böyle bir durum yaşadınız mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?