- 8 Şubat 2025
- 254
- 277
- 18
canim cok gecmis olsunKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Ben birazdan doktoru arayacağım canım sana da söylerim ne dediğini, nefes darlığından ziyade başıma çok kötü sıcak basıyor benim o korkuttutam olarak ayni seyleri yasiyorum bugun, uyandigimdan beri biri bogazimi sikiyormus gibi nefes almakta zorlaniyorum, benim oglanin pozisyonu tam bas asagi, sag kaburgama tekme atiyordu dunden beri sag sol kaburga/ciger artik allah ne verdiyse tekme yiyorum, ondan mi diye dusundum ben de. doktorum bu saatten sonra boyle seyler hissetmen normal, ciger kapasiten epey dusecek demisti, o nedenle klimanin altinda uzanip dinlenmeye calisiyorum kendimce. bebegin hareketlerini dinledim, iyi cok sukur, o normal olunca ben dayanirim kafasindayim hep, iyi mi yapiyorum bilmiyorum tabii.
Aşkım doğru benim burdaki de 2 hafta önce bizim için önemli olan 100-150 arası demişti. Ama bu hafta insülin diyince daha ne yapabilirim diye sinir oldum. Aman kafaya takmakta değil balım saldım gitti ben elimden geleni yapıyorum valla gerisi de allaha kalmış.Aşkım türkiyedeki prof.dr umla konuştum durumu anlattım hocam açlıklar 102lerde felan ara sı 96/98100 vs anlattım durumu bana insülin başlamak istediler kabul etmedim dedim . Aşırı derece güvenirim bilgisine doktorumun . Gebelik şekeri takibide yapıyor . Saçmalamışlar senin açlık şekerin bebeği etkilemez dedi. Diyetle devam et tokluklar 140 üzerindeyse ve diyetle kontrol altına alınamıyorsa ,bebekte 3/4 hafta ilerideyse başlanılır ama sırf açlık için başlama dedi. Beni buradaki diabetoloji hemşiresi çok korkuttu bebel hipoglisemi geçire bilir sen şeker hastası olarak kalırsın vs diye.. doktorumda bu sonuçlar yüksek değil dedi.. tokluk bebeği etkiler en çok onu da diyet yaparak kontrol altına alınır genelde he alınmıyorsa az düşük miktarda başlanıla bilinir insülin dedi.. kız yeni uyandım bak ağlamışım uykuda ben artık deli çıkıcam bu işten beni çok stres yapmaya başladı.. bence aşkım sende kafana takma
Ya kahve vs içerken benimde ödüm kopuyorya çıkarsa diye .. laktossuz bile içmiyorum ben içersem ya filitre ya Türk kahvesi içiyorum .. az kaldı sabır
Akşam oluyor genelde 1 kere falan canımBebekleriniz gün içinde kaç kez toplanıp sertleşiyor kızlar . Benim dün sık oldu sanki Ağrı sızı yapmıyor ama sertlesince bir basınç oluyor göğüsumde nefesim de hemen düzeliyor ama dürtunçe
Dun benim 10 kere felan oldu fark ettiğim cgp ye yazdım hemen geçiyorsa sorun yoktur felan dedi kendinde iyiyim ama sık oldu sanki yarin kontrolüm var zaten sorcam gidinceAkşam oluyor genelde 1 kere falan canım
1-2 kere oluyo canım oturunca oluyo benim yatmaya alışık olduğum için sanırımBebekleriniz gün içinde kaç kez toplanıp sertleşiyor kızlar . Benim dün sık oldu sanki Ağrı sızı yapmıyor ama sertlesince bir basınç oluyor göğüsumde nefesim de hemen düzeliyor ama dürtunçe
Benimde yattığımda oluyor nefesim daraliyor bakiyom toplanmış hep sağ tarafa birikip sertlesiyor1-2 kere oluyo canım oturunca oluyo benim yatmaya alışık olduğum için sanırım
Hayır bir sıkıntım yoktu ama az yerdim kilom düşüktü ondan mı oldu bilmiyorum umarım atlatırız artıkGerçekten herkes bir şekilde etkileniyor .. hamilelikte 10 yaş gençleşiyorsun diyenler büyük yalansöylemişler .. ama senin haftanda erken öncesinin şeker hastasıydın ?
Benim de hep sağ tarafım sertleşiyo bir de artık leğen kemikleri mi denir ne oralara çok vuruyo acıyo yaniBenimde yattığımda oluyor nefesim daraliyor bakiyom toplanmış hep sağ tarafa birikip sertlesiyor
Aradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibitam olarak ayni seyleri yasiyorum bugun, uyandigimdan beri biri bogazimi sikiyormus gibi nefes almakta zorlaniyorum, benim oglanin pozisyonu tam bas asagi, sag kaburgama tekme atiyordu dunden beri sag sol kaburga/ciger artik allah ne verdiyse tekme yiyorum, ondan mi diye dusundum ben de. doktorum bu saatten sonra boyle seyler hissetmen normal, ciger kapasiten epey dusecek demisti, o nedenle klimanin altinda uzanip dinlenmeye calisiyorum kendimce. bebegin hareketlerini dinledim, iyi cok sukur, o normal olunca ben dayanirim kafasindayim hep, iyi mi yapiyorum bilmiyorum tabii.
Umarım iyi gelir canım bunlar doktorla konuşunca haberdar et yineEklem ağrılarım vardı canım
Değişiyor benim susuz kaldığımda daha çok oluyor gibi gözlemledim ben kendimde ya da çok yoruluncaBebekleriniz gün içinde kaç kez toplanıp sertleşiyor kızlar . Benim dün sık oldu sanki Ağrı sızı yapmıyor ama sertlesince bir basınç oluyor göğüsumde nefesim de hemen düzeliyor ama dürtunçe
Ben filtre falan hiçbir kahveyi içmedim uzun süre sigara ile içiyormuşum sanki hep kahvede istemedi canım boş geldiAşkım doğru benim burdaki de 2 hafta önce bizim için önemli olan 100-150 arası demişti. Ama bu hafta insülin diyince daha ne yapabilirim diye sinir oldum. Aman kafaya takmakta değil balım saldım gitti ben elimden geleni yapıyorum valla gerisi de allaha kalmış.
Türk kahvesini sigara aklıma gelir diye içemiyorum bi içsem kesin canım çekecek hahaha
Benimde plesenta önde hep sağdan hissettim ama acitcak kadar hissedenedim dahaBenim de hep sağ tarafım sertleşiyo bir de artık leğen kemikleri mi denir ne oralara çok vuruyo acıyo yani
Benim plasentam da önde sağ tarafıma doğru duruyo bebek hep solumda aslında ama sağ tarafım sertleşiyo bilemedim sebebiniBenimde plesenta önde hep sağdan hissettim ama acitcak kadar hissedenedim daha
kbb’ye mi git dedi?! bu doktorlar da bir degisik gercektenAradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi
Yaaaaa hiç dikkat etmedim bı dikkat edeyim bendeDeğişiyor benim susuz kaldığımda daha çok oluyor gibi gözlemledim ben kendimde ya da çok yorulunca
Yarın bir sorayim bakalım kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür ama aklimada takıldı sık oldu sanki diyeBenim plasentam da önde sağ tarafıma doğru duruyo bebek hep solumda aslında ama sağ tarafım sertleşiyo bilemedim sebebini
Stres yaparsan daha çok sıkıştırır kendini sen yarın sor bi için rahatlasınYarın bir sorayim bakalım kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür ama aklimada takıldı sık oldu sanki diye
Kbb ne alaka kızAradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi
10a 7 canım normal sayılırkbb’ye mi git dedi?! bu doktorlar da bir degisik gercektentansiyonunu olctun mu peki? nabiz, oksijen, tansiyon degerlerinde bir oynama olmustur belki, basa agirlik sicak basmasi normalde bunlardan olabiliyor ya.
Yok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zorAşkım doğru benim burdaki de 2 hafta önce bizim için önemli olan 100-150 arası demişti. Ama bu hafta insülin diyince daha ne yapabilirim diye sinir oldum. Aman kafaya takmakta değil balım saldım gitti ben elimden geleni yapıyorum valla gerisi de allaha kalmış.
Türk kahvesini sigara aklıma gelir diye içemiyorum bi içsem kesin canım çekecek hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?