Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ben birazdan doktoru arayacağım canım sana da söylerim ne dediğini, nefes darlığından ziyade başıma çok kötü sıcak basıyor benim o korkuttu

Aşkım doğru benim burdaki de 2 hafta önce bizim için önemli olan 100-150 arası demişti. Ama bu hafta insülin diyince daha ne yapabilirim diye sinir oldum. Aman kafaya takmakta değil balım saldım gitti ben elimden geleni yapıyorum valla gerisi de allaha kalmış.

Türk kahvesini sigara aklıma gelir diye içemiyorum bi içsem kesin canım çekecek hahaha

1-2 kere oluyo canım oturunca oluyo benim yatmaya alışık olduğum için sanırım

Gerçekten herkes bir şekilde etkileniyor .. hamilelikte 10 yaş gençleşiyorsun diyenler büyük yalan söylemişler .. ama senin haftanda erken öncesinin şeker hastasıydın ?
Hayır bir sıkıntım yoktu ama az yerdim kilom düşüktü ondan mı oldu bilmiyorum umarım atlatırız artık

Aradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi

Eklem ağrılarım vardı canım
Umarım iyi gelir canım bunlar doktorla konuşunca haberdar et yine
Değişiyor benim susuz kaldığımda daha çok oluyor gibi gözlemledim ben kendimde ya da çok yorulunca
Ben filtre falan hiçbir kahveyi içmedim uzun süre sigara ile içiyormuşum sanki hep kahvede istemedi canım boş geldi

Yok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…