Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Deli dürtmüs gibi bu saatte uyanıyorumGünaydın canım baya erkencisinbenim vucüdum tuhaflaştı şuan saat 5 uyandım uykum açıldı birazdan tekrar uyurum sonra tekrar uyanıp tekrar uyurum gerçekten son 10 gündür felan böyle .. anlamadım neler oluyor .. şekeri biraz zaman geçsin birdaha ölç bakalım .. ama tansiyondan hiç anlamıyorum ya kahvaltını yap sonra ara öğünlerle ilerle
Evet en az bir ay kalırlar dedi kilo alınca verecekler Allah’ın izniyleOyy kuzumGözün aydın gecmis olsun kuvezde kalacaklarmi bişey söyledilermi ağrıların bı an önce geçer inşallah Rabbim şifa versin canım İnşallah kuzularinidw bı an önce görürsün
Bende şimdi kendimi iyi hissediyorum bir ölçeyim dedim skskskks 100 çıktı inşallah sabah tekrar uyanıp kahvaltı yapmama 94 felan çıkarDeli dürtmüs gibi bu saatte uyanıyorumUykuya hasret kaldım bebiş doğuncada yarım saat uyku için neler vermeyiz birşeyler yiyeyimde tekrar ölçeyim bakalım bu şeker olayı en son kafayı yedirtecek bana Sker duzelse bu seferde tansiyon düşüyor açlıktan korkumdan bişey yiyemiyorum ki çoğu zaman
alırlar annesi şu an iki kiloyu gectilermi iyi olsunlar görürsün yine kuzulariniEvet en az bir ay kalırlar dedi kilo alınca verecekler Allah’ın izniyle
Senin açlık çok yüksek çıkmış sen geç saatte ara öğün yapmişmiydin akşam ben 11 gibi bı bı kaç ceviz bi avuctan az leblebi yemiştimBende şimdi kendimi iyi hissediyorum bir ölçeyim dedim skskskks 100 çıktı inşallah sabah tekrar uyanıp kahvaltı yapmama 94 felan çıkarşimdi 90larda çıksaydı onu yazacaktım deftere ayy yeminle tam bir stress midem yanıyor gaviscon bile içemiyorumki çıkarır belki diye .. gece yatmadan 128 di dur bakalım bir süredir pek dikkat etmiyordum bugünden itibaren bende dikkat edeyim 18 dan sonra ya yemek bırakmayacağım birde yatmadan yarım saat önce 3/4 kaşık yoğurt yemek iyimiş . kız deli çıkıcaz ahahahahha
Sende uyu uyuyarın birgün bebekle ah ah diyceksin şimdi imkanım olsa uyurum
Canım aklımız sizdeydi çok şükür iyisiniz , daha da iyi olacaksınız inşallahAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Çok şğkür canm benim gözün aydın rabbim onlra güç kuvvet versin.Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Acil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç
Hepiniz Allahın izniyle çok iyi olacaksınız. Biraz zorlu ve sabır gerektiren bir süreç başladı şu an ama onları her gördüğünde her şeyi unutacaksınAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Allah’ın izniyle hızlı bir şekilde toparlayacaklar ve evinize döneceksinizAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın kucağına aldığın evine gittiğin günüde yazarsın inşallah sağlıkla. BüyüsünlerEvet en az bir ay kalırlar dedi kilo alınca verecekler Allah’ın izniyle
Çok geçmiş olsun canımKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Ne şikayetle gitmiştin canım bacak ağrın mı vardı yanlış mı hatırlıyorumKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Ayaklarım ellerim belim ve başım çok ağrıyordu iki gündür canımNe şikayetle gitmiştin canım bacak ağrın mı vardı yanlış mı hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?