Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Hayır bir sıkıntım yoktu ama az yerdim kilom düşüktü ondan mı oldu bilmiyorum umarım atlatırız artık
Hayır ondan olacağını sanmam kendini ama açlığa bırakma.. kahvaltı sonra 2 ara öğün ve akşam yemeği sonra tekrar ara öğün yap o şekilde dengelersin

Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Geçmiş olsun kuzum. Çıktınmi hastaneden. Erken doğma ihtimali varmı. Sen sezeryan olacakmisin

valla ben de çok şükür canım istemediği için sigara hiç aramadım ama ben artık bıraktım içmem diyemiyorum. zaten rüyamda görüyorum içtiğimi onunla idare ediyorum

U Umayis canım Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin. Sağ salim 2 kiloyu bi aşsinlar evinize götürürsünüz. Onlar şuan en güvenli yerde. Kiloları kaç doğdular. Durumları nasıl.

Banada cinnet geliyor artıkvalla çildircam bu 3-4 kaşik bişey yiyoruz korka korka O bile fırlatıyor o günden beri düzelmedi hep Yuksek çıkıyor actikta toklukta Bi kere kaçamak yapınca bı kaç gün sapıtıyor dün sokaktan geçerken gözleme koktu burnuma Anneme dedim anne gözleme çekti canim diyorki goguslerin şismez inşallah canim öyle şeyler cekiyorki anne eminim göğsüm hep şişiyordur dedim

Benim eşim de deli gibi içiyor bırakcam diyor ama aksiyon alamıyor. Bir şey de diyemiyorum bebek muhabbetleri olmasaydı bizim de tedavi, hamilelik vs ben de zor bırakırdım. İnşallah başlamayız hiiiiiiç istemiyorum başlamayı şu an kokusu bile rahatsız ediyor midemi bulandırıyor ama dediğin gibi bir kıvılcımda da hiç belli olmaz gibi yok aşkım yok takma kafana geçecek bak az kaldı…

valla ben de çok şükür canım istemediği için sigara hiç aramadım ama ben artık bıraktım içmem diyemiyorum. zaten rüyamda görüyorum içtiğimi onunla idare ediyorum
Ahahhaha hepimiz bir bahaneyle tekrar başlarmışız gibi

İlk yalandan streste koşarak balkona çıkma keyfii kfjfjfj ben de o kadar tiksiniyorum ki şu an kokusu falan böyle başımı bile ağrıtıyor, çok rahatım mis gibi nefes alıyorum falan ama inşallah tekrar başlamam ya

Aşkım evde biri içerse risk oluyor ya ben mesela eşim içmezse içmem ama o devam ederse söz veremiyorum . Birinin motive etmesi lazım

Aman maşallah hep böyle devam etsin ya. Darısı başıma Ahh Ahh

Kız göğüs ne kelime komple şiştik hahahah kıyamam valla ya az kaldı yiycez her şeyi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…