Hızlı hızlı konuştu kapattı vallahi bisey anlamadım yani sinir etti beniKbb ne alaka kızay güldürdü bu doktor beni tövbe tövbe
Senin randevun ne zaman kadın doğum? Olmadı o zaman yüzüne sorarsınHızlı hızlı konuştu kapattı vallahi bisey anlamadım yani sinir etti beni
Hayır ondan olacağını sanmam kendini ama açlığa bırakma.. kahvaltı sonra 2 ara öğün ve akşam yemeği sonra tekrar ara öğün yap o şekilde dengelersinHayır bir sıkıntım yoktu ama az yerdim kilom düşüktü ondan mı oldu bilmiyorum umarım atlatırız artık
Kbb de napacakmışsın ?Aradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi
Geçmiş olsun kuzum. Çıktınmi hastaneden. Erken doğma ihtimali varmı. Sen sezeryan olacakmisinKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Şuan tam 30 um 32 de randevumSenin randevun ne zaman kadın doğum? Olmadı o zaman yüzüne sorarsın
valla ben de çok şükür canım istemediği için sigara hiç aramadım ama ben artık bıraktım içmem diyemiyorum. zaten rüyamda görüyorum içtiğimi onunla idare ediyorumYok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zor
Hiç bağlantı kuramadımKbb de napacakmışsın ?oldu olacak doğumada kbb girsin ahahahha
Sen bilirsin canım belki erken gidebilirsin için rahat etmiyorsa nolcak sanki erken geldim sorunum var desenŞuan tam 30 um 32 de randevum
Teşekkür ederimHayır ondan olacağını sanmam kendini ama açlığa bırakma.. kahvaltı sonra 2 ara öğün ve akşam yemeği sonra tekrar ara öğün yap o şekilde dengelersin
Çok sinir etti beni canım birkaçtır geçiştiriyor eşim başka bi doktor bakacakSen bilirsin canım belki erken gidebilirsin için rahat etmiyorsa nolcak sanki erken geldim sorunum var desen
Banada cinnet geliyor artıkAşkım dün akşam yeşil mercimek yaniiiii kara şimşek, yanına da yoğurtlu semizotu salatası yaptım. Kara şimşekten sadece 4 yemek kaşığı yedim, yoğurtlu semizotunu da normal şekilde yedim. Ekmek vs hiçbir şey yok. 2. saatte ölçtüm işim vardı 1 saat sonra ölçememiştim 139 çıktı yani 2. saatte 139 çıktığına göre benim yemekten sonra ilk saatlerde şekerim çıkmış. 4 yemek kaşığından da şeker çıkıyorsa ben böyle şekerin ağzına tüküreyim içerikli cinnet geçirdim. Daha sonra eşimle kahve içmeye çıktık ice latte laktozsuz içtim hatta içerken de umarım sabahı etkilemez saat 23:30 oldu yeni bitti kahvem dedim ve sabah 101 çıktı şekerim. Ne oldu yani adam mı öldürdüm? Dünyaları mı yedim? Ama böyle anlam veremiyorum. Saldım artık vallahi ne olacaksa olsun sinir krizi yükleniyor artık yani.LadyNurr Esmoss60
Hıııı 2 tane de kornişon bebik turşu yemiştim. Açlık seviyem gerçekten ektedir
Benim eşim de deli gibi içiyor bırakcam diyor ama aksiyon alamıyor. Bir şey de diyemiyorum bebek muhabbetleri olmasaydı bizim de tedavi, hamilelik vs ben de zor bırakırdım. İnşallah başlamayız hiiiiiiç istemiyorum başlamayı şu an kokusu bile rahatsız ediyor midemi bulandırıyor ama dediğin gibi bir kıvılcımda da hiç belli olmaz gibiYok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zor
valla ben de çok şükür canım istemediği için sigara hiç aramadım ama ben artık bıraktım içmem diyemiyorum. zaten rüyamda görüyorum içtiğimi onunla idare ediyorum
İlk yalandan streste koşarak balkona çıkma keyfii kfjfjfj ben de o kadar tiksiniyorum ki şu an kokusu falan böyle başımı bile ağrıtıyor, çok rahatım mis gibi nefes alıyorum falan ama inşallah tekrar başlamam yaBenim eşim de deli gibi içiyor bırakcam diyor ama aksiyon alamıyor. Bir şey de diyemiyorum bebek muhabbetleri olmasaydı bizim de tedavi, hamilelik vs ben de zor bırakırdım. İnşallah başlamayız hiiiiiiç istemiyorum başlamayı şu an kokusu bile rahatsız ediyor midemi bulandırıyor ama dediğin gibi bir kıvılcımda da hiç belli olmaz gibiyok aşkım yok takma kafana geçecek bak az kaldı…
Aşkım evde biri içerse risk oluyor ya ben mesela eşim içmezse içmem ama o devam ederse söz veremiyorum . Birinin motive etmesi lazımBenim eşim de deli gibi içiyor bırakcam diyor ama aksiyon alamıyor. Bir şey de diyemiyorum bebek muhabbetleri olmasaydı bizim de tedavi, hamilelik vs ben de zor bırakırdım. İnşallah başlamayız hiiiiiiç istemiyorum başlamayı şu an kokusu bile rahatsız ediyor midemi bulandırıyor ama dediğin gibi bir kıvılcımda da hiç belli olmaz gibiyok aşkım yok takma kafana geçecek bak az kaldı…
Aman maşallah hep böyle devam etsin ya. Darısı başıma Ahh AhhYok zaten doktorum katılaşmaya yatkınlık olmuş bu güzel dedi olursa doğumdan sonra ani kanamalar olabilirmiş .. ya zaten hemen fark ediyorum 2 ci trimester düşüktü mesela sürekli burum kanadı. Geri yükseldiğini şöyle anladım burun kanamalarım durdusaçma ama ben bu şekilde anlıyorum düştümü çıktımı düşünce biraz öhö desem burnum 15 dakika durmaz çünki ..
Kız göğüs ne kelime komple şiştik hahahah kıyamam valla ya az kaldı yiycez her şeyi inşallahBanada cinnet geliyor artıkvalla çildircam bu 3-4 kaşik bişey yiyoruz korka korka O bile fırlatıyor o günden beri düzelmedi hep Yuksek çıkıyor actikta toklukta Bi kere kaçamak yapınca bı kaç gün sapıtıyor dün sokaktan geçerken gözleme koktu burnuma Anneme dedim anne gözleme çekti canim diyorki goguslerin şismez inşallah canim öyle şeyler cekiyorki anne eminim göğsüm hep şişiyordur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?