Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah canım. İçini ferah tut çok güçlü onlar

Rabbim şifa versin bebeğine
Entübeden korkma bebeği rahatlatmak adına yapılıyor bizimkide 1 hafta nerdeyse entübeydi. Allahın izniyle hızlı toparlar

Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Söyleyecektim ama karışmak istemedim. Bebeğin önden gitse dahi bu organları için geçerli değildir kilosuyla organ bağlantılı değildir yani küveze gireceğine emindim ve küvez kötü bişey değil. Zaten bebekler 40. Haftada doğsa dahi solunum sıkıntısı çekebilirler. Asla bu süreçte kendini yıpratma sütün gelecek kesmiş olma stresle. Bak bizde küvez yolu bekliyoruz ama ben ağlamıyorum bile çünkü iyi olacaklar orada bakım çok iyi sende böyle düşün. Entübe demekte kötü değil. Solunum desteği veriyorlar ve uyutuyorlar biraz. Benimkiler birgün entübe kaldı sonra ki gün ağızdan desteksiz nefes aldılar 3. Gün kızım 4. Gün oğlum desteksiz nefes aldılar tamamen. Yani bak seninn haftan çok daha güzel benimkiler 30. Haftada doğdu. Seninki de iyi olacak hemde bizimkinden hızlı çünkü kilo sokıntın yok bi kaç güne alırsın taş çatlasın bir güne eğer bronşite

Muhtemelen strstendir tansiyonun düşmüş olabilir sakin kal bak gidiyormussun nstye bı gir için rahatlasın bizide haberdar et mutlaka

Nst'de sancı çıkmadı canım yarın da kontrolüm var ama tekrar kahverengi akıntı geldi yine tuvalette bakalım ne diyecek doktor

Canım doktoruna ulaşabilirmişim yoksa acilden kadın doğuma başvur.. nışanda olabilir açılmada olabilir, rahim ağzında yumuşama.. bir göster için rahat etsin

Nst'de sancı çıkmadı yarın doktoruma gidicem canım detaylı muayene eder

Sağol canım inşallah

Kızlar ben doğurdummmmmmm
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Bşr an önce eve dönün inşallah
Mervecim geçmiş olsun ve gözün aydın yenidoğanda zature çok görülebiliyor. Ama sakin ferah kal geçecek inşallah sen iyi ol ki yavrun da iyi olsun.

İlk günler öyle yorgun gösteriyorlar canm gün geçtikçe toparlıyor
İnşallah süreci sıkıntısız atlatırsınz canm
İnşallah canım ya. Bendeki trombosit düşüklüğü antikorlarla bebişe de geçmiş sanırım. İlk gün yüksek olan değerleri üç gün içinde ciddi düşmüş. Gözlem altında kalması gerek dedi doktorlar. Yavrum o da ben gibi trombosit yüklemesi, yetmezse kortizon kullanımı ile hayata başlayacak

Aynen canım doktorun o kadar haklı ki.. ben yani evde uyuyordum uyurken foşşş diye suyum geldi neye uğradığımı şaşırdım. Ha doktoruma hemen ulaşabildim takipte kaldım bu süreçte ama ulaşamayabilirdim de. O yüzden sen hiç şaşma doktorunun dediğinden sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah ilay kuşum

Kızlar ben doğurdummmmmmm
Aayyy hayırlı olsun çok ani oldu, nasılsın bebek nasl,? Sağlıkla büyütürsün inşallah
Canım korkma geçmiş olsun, düzelir bunlar doğumdan sonra olabilecek şeyler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ahhhhh canııımm ne güzel söyledin amiiinn amin inşallah mamaya başlamamışlardı sütüm gelirse sütle başlayalım diye ama artık mamaya başladılar yapacak bi şey yok sarılık olmuş trombosit düşüklüüğ onda da var, mecbur bi şekilde beslenmesi gerekiyor rabbim hepsini korusun kollasın ya

Nst'de sancı çıkmadı ama tuvalette yine kahverengi akıntı geldi canım yarın doktorum muayenede anlar ne olduğunu umarım
Sana da geçmiş olsun balım nişan da olsa endşe etme hemen doğum başlamaz endişelenme doktorun daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…