- 31 Ocak 2025
- 361
- 341
- 18
- 27
Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah canım. İçini ferah tut çok güçlü onlarKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Nefes problemi çıktı, daha sonra zatüre dediler ve yatışı yapıldı
Bi kere bile kucağıma alamadım
Lütfen dua edin entübe edildi
Rabbim şifa versin bebeğineKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Gözün aydın canm sen ve bebiş nasılsınzKızlar ben doğurdummmmmmm
Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Söyleyecektim ama karışmak istemedim. Bebeğin önden gitse dahi bu organları için geçerli değildir kilosuyla organ bağlantılı değildir yani küveze gireceğine emindim ve küvez kötü bişey değil. Zaten bebekler 40. Haftada doğsa dahi solunum sıkıntısı çekebilirler. Asla bu süreçte kendini yıpratma sütün gelecek kesmiş olma stresle. Bak bizde küvez yolu bekliyoruz ama ben ağlamıyorum bile çünkü iyi olacaklar orada bakım çok iyi sende böyle düşün. Entübe demekte kötü değil. Solunum desteği veriyorlar ve uyutuyorlar biraz. Benimkiler birgün entübe kaldı sonra ki gün ağızdan desteksiz nefes aldılar 3. Gün kızım 4. Gün oğlum desteksiz nefes aldılar tamamen. Yani bak seninn haftan çok daha güzel benimkiler 30. Haftada doğdu. Seninki de iyi olacak hemde bizimkinden hızlı çünkü kilo sokıntın yok bi kaç güne alırsın taş çatlasın bir güne eğer bronşiteKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Ooo hayırlı olsunKızlar ben doğurdummmmmmm
Muhtemelen strstendir tansiyonun düşmüş olabilir sakin kal bak gidiyormussun nstye bı gir için rahatlasın bizide haberdar et mutlaka
Canım doktoruna ulaşabilirmişim yoksa acilden kadın doğuma başvur.. nışanda olabilir açılmada olabilir, rahim ağzında yumuşama.. bir göster için rahat etsin
Çok iyi korkmana da gerek yok hayırlı haberler ver bize
Evet sen stres yapma uyumaya çalış ki yarım çabuk gelsinNst'de sancı çıkmadı ama tuvalette yine kahverengi akıntı geldi canım yarın doktorum muayenede anlar ne olduğunu umarım
Kuzum şimdi gördüm nasılsın şimdi iyi misin? Mide bulantın stresten olmuş olabilir.
Geçmiş olsun cnm ,hemşire de çok iyi düşünmüş nasıl olsa yarın randevun varmış.Benimde var ,iyi haberlerle gelelim inş
Gozunaydin cnm . Tam ruyamda yaşadığım gibi durum oldu şuan.Nasilsiniz iyimisiniz şuan ,nasıl oldu doğum ,kendini hazır hissedince dinleriz
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Bşr an önce eve dönün inşallahKızlar ben doğurdummmmmmm
Mervecim geçmiş olsun ve gözün aydınKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
İnşallah canım ya. Bendeki trombosit düşüklüğü antikorlarla bebişe de geçmiş sanırım. İlk gün yüksek olan değerleri üç gün içinde ciddi düşmüş. Gözlem altında kalması gerek dedi doktorlar. Yavrum o da ben gibi trombosit yüklemesi, yetmezse kortizon kullanımı ile hayata başlayacakİlk günler öyle yorgun gösteriyorlar canm gün geçtikçe toparlıyor
İnşallah süreci sıkıntısız atlatırsınz canm
Aynen canım doktorun o kadar haklı ki.. ben yani evde uyuyordum uyurken foşşş diye suyum geldi neye uğradığımı şaşırdım. Ha doktoruma hemen ulaşabildim takipte kaldım bu süreçte ama ulaşamayabilirdim de. O yüzden sen hiç şaşma doktorunun dediğindenAy çok geçmiş olsun ne güzel geçmiş canım doğum korktuğun gibi olmamalı ama doktor deneyimli hüzel ilerlemiş çok beğendimişte bizim gibi hastalarda extra hassasiyet ve böyle işimin ehli bir doktor gerekiyor . Almanyada biliyosun takip eden doktor doğumunu yaptıramıyor sen bir hastane belirleyip gidip doğum yapıyorsun. O yüzden doktorum hep diyorki sezeryan olmalısın ,yoksa aniden sancın gelecek ve sana belki o an asistan doktor denk gelecek olayı düzgün yürütemez diyor. Galiba haklı sen anlatınca daha net oturdu herşey.
Sütün içinde strese girme gelir stres olursan daha çok zorlanırsın canım sakin kalinşallah minik yavrunu biran önce alır eve gelirsin
Aayyy hayırlı olsun çok ani oldu, nasılsın bebek nasl,? Sağlıkla büyütürsün inşallahKızlar ben doğurdummmmmmm
Canım korkma geçmiş olsun, düzelir bunlar doğumdan sonra olabilecek şeyler, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar herkesi etiketleyemedim. Doğum yaptım spinal sezeryan olarak doğumum çok rahattı çok şükür ama oğlum yoğun bakımda
Ahhhhh canııımm ne güzel söyledin amiiinn amin inşallahCanım benim de ilk üç gün sütüm hiç gelmedi ne zaman bebişi getirdiler odaya o zaman sütüm geldi. Bestlak damla var ondan aldırabilirsen işe yarar biraz. Üzülme mama içer sütün gelene kadar. Kızım da 2260 gr doğmuştu hareketleri falan çok yavaştı şimdi görsen elde avuçta durmaz seninki de öyle olacak inşallah hiç üzülme
Sana da geçmiş olsun balım nişan da olsa endşe etme hemen doğum başlamaz endişelenme doktorun daha iyi bilirNst'de sancı çıkmadı ama tuvalette yine kahverengi akıntı geldi canım yarın doktorum muayenede anlar ne olduğunu umarım
Aaaa hayırlı olsun sürpriz yaptın resmenKızlar ben doğurdummmmmmm
Çok çok geçmiş olsun canım. Sakın stres yapma sakin ol. Dur bakalım bugün doktorun ne diyecek. Dua et, biz de edelim inşallah kötü bi şey olmayacak içini ferah tutKızlar hastaneye gittim nst'de sancı çıkmadı, hemşire de devam eden aktif akıntınız yoksa parmakla muayene yapıp boş yere canınızı acıtmayım dedi, yarın randevum var şimdi eve dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?