Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
normal dedi bana ama yengemle aynı doktora gidiyoruz onunki de 36 haftalık kilosu 2600 gram demiş ama ona ekstra bu cihazlara pek güvenmiyorum demiş. bana öyle bir şey demedi.
Zaten usg ölçüleri bibebir doğru değilmiş kuzum usg deki ile İle aynı doğmuyormuş bebişler yanılma payı oluyormuş

Ben kefir hergün tüketiyorum canım probiyotik dediğin ne markette bulabilir miyim onuda deneyim
Merhaba, probiyotik toz. Eczaneden alabilirsin. Ben enterogis marka kullanıyorum fiyatı da uygun. Gaz sancım çok oluyodu hamilelik öncesinde de kullanıyodum bu yüzden. Bi kase yoğurda 1 şase döküp yiyorum. Trendyoldan 3 kutu olandan aldım en son.

Eklentiler

• Screenshot_20250829_124115_Trendyol.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 27
canim dualarim seninle cok sukur sen saglikla sonlandirdin bu sureci, minnos icin de hepimiz dua ederiz, saglikla sana kavusur cok daha erken donemde gelmeyi secen minnoslar da yavas yavas iyilestiler, iyilesiyorlar senin oglan da cok gucludur eminim.

Vajinal doğum istiyorum ve şu an öyle duruyor ama hiç düşünmemiştim bunu. Ben de merak ediyorum tecrübeli anneler varsa öneriniz, bilginiz
Çok yakın bir arkadaşım prenses doğum yaptı yani epiduralli çok konforlu olduğunu söylemişti ama belli bir sancıdan sonra epidural yapılıyor son aşamalarda sancı hissetmedim sadece ıkındım demişti

Park yatak alan kızlar bir sorum var. İçine yatak olarak ne aldınız ? 70x110 benim aldığım, içine yatağa bir türlü karar veremedim
ben park yatak aldim, anne yani olanlardan ama 70x120 olcusu, babymall’de kanz’in isbir’e yaptirdigi bi’ yatak varmis, yuksekligi ve sertligi iyi geldi gozume indirim de vardi, bin liraya onu aldim, zaten biraz sert olmasi gerekiyor diyorlar, uzerine de yine ilk aylarda kullanmak icin hafif egimli kenari destekli reflu yataklari oluyor ya ondan aldim, hatta toplu alisveris yaptigim icin rica ettim onu hediye ettiler. uzerine de vionel home’dan alez, tinylamb’den de lastikli carsaflari aldim duz beyaz. reflu yatagina da muslin ortu sererim diye dusunuyorum, muslin kumas alip alt acma ortusu gibi bir suru ortu dikmistik zaten.

Bakıyım canım teşekkür ederim

Canım bu haftalarda böyle şeylerde doktora gitmeliyiz mutlaka. Benim de oldu ama benim parlak kırmızı olarak başlayıp yavaş yavaş perdeden kahveye döndü. Yatırdılar bir gün

Sana da çok geçmiş olsun canım, gittim şimdi her şey normal dedi umarım tekrarlamaz

Babymall bana çokk uzak ama galiba gideceğim bu gidişle çok şey var orda diyorlar. Alez detayı da iyi oldu kız benim aklımdan çıkmış tamamen, alez de alınacaktı. Ona da bakayım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…