2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Canım bu haftalarda böyle şeylerde doktora gitmeliyiz mutlaka. Benim de oldu ama benim parlak kırmızı olarak başlayıp yavaş yavaş perdeden kahveye döndü. Yatırdılar bir gün

Sana da çok geçmiş olsun canım, gittim şimdi her şey normal dedi umarım tekrarlamaz

Babymall bana çokk uzak ama galiba gideceğim bu gidişle çok şey var orda diyorlar. Alez detayı da iyi oldu kız benim aklımdan çıkmış tamamen, alez de alınacaktı. Ona da bakayım çok teşekkürler

Dünkü olaydan sonra bugün kontrole gittiğimde vajinal kültür aldı canım yeşil akıntım var diye donaxyl fitil verdi, kültür sonucunu beklemeden kullan dedi

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Bol bol dua edicem sağlıcakla kavuşun ana oğul Bugünlerde gececek tez zamanda evinize döneceksiniz inşallah.

Çok geçmiş olsun sana da canım, doktorum vajinal ultrason yaptı spekulumla da baktı rahim ağzı uzunluğu iyiymiş ve kapalı olduğunu söyledi, benim öncesinde de yoğun sarı yeşil akıntım vardı kültür örneği aldı fitil yazdı. Seninki de belki nişan değildir canım bende hem kahverengi hem pembe ve hem kan noktaları da vardı ama nişan değildir dedi doktorum muayeneden sonra, senin sancın vs var mı canım

2 kere kahverengi akıntı oldu canım kontrole geldim her şey normal dedi rahim ağzı kapalı uzunluğu da iyiymiş neden olduğunu bilmiyoruz
Benimde olmuştu gebeliğin önceki aylarında kahverengi lekelenme ama ben o gün kuşburnu ve ıhlamur çayı içmiştim doktorum ondan olmamştr dedi ama muhtemelen ondan oldu içtikten yarım saat sonra karnım ağrımaya başlamıştı kahvrengi akıntım gelmişti açıklık yok demişti progestn yazmiştı.Bitki çayı filan içmedin değilmi canım

Yok canım her zamanki yediğim içtiğim şeyler, hiç bitki çayı içmedim kendimi de yormadım ama enfeksiyondan mı oldu bilmiyorum

Kızlar hurma ananas ve Squat gibi şeyler yapacakmısınız Doğum yaklaşınca Hangi haftada başlamak gerekiyor acaba birde hurma şekeri çıkarırmı acaba hiç denemedim 36. Hafta Başlasam erkenmi olur

Merhaba canim sezeryan sonrası normal dogum
İstediğini görünce yazmak istedim şehir olarak nerdesin bilemiyorum ama benim arkadaşım da iki sezeryan sonrasi üçüncüye hamile normal dogum istiyor doktoru burda yapamayız ama Zeynep Kamil hastanesini oneririm
O konuda demiş onunda son dogumla
Beş sene var arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…