Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Yok canım her zamanki yediğim içtiğim şeyler, hiç bitki çayı içmedim kendimi de yormadım ama enfeksiyondan mı oldu bilmiyorum
Doktor muayene edip her şey yolunda dediyse sorun yoktur canım, ay o fitili 2 3 kere kullandım bende canım, şifa olsun. Bebişini görmek iyi gelmiştir

Bugün bebegim gene çok çok az hareket ediyor bı kaç saat önce döner gibi bi hareket etti ama şimdi oda yok bu durum beni panik atak yaptı gerçekten ya sürekli aklım onda oluyor
Plasentan öndeydi demi canım? Artık alanları daraldı dönme ve gerinme bide hıçkırıkları hissedebiliriz.

Babymall bana çokk uzak ama galiba gideceğim bu gidişle çok şey var orda diyorlar. Alez detayı da iyi oldu kız benim aklımdan çıkmış tamamen, alez de alınacaktı. Ona da bakayım çok teşekkürler
online satislardan daha uyguna geliyor magaza kesinlikle, ben bi’ de kampanyaya denk gelmistim, hediye ceki veriyorlardi, deli gibi tutarlari hesaplaya hesaplaya 5 saatte anca yaptim alisverisi ama hemen her seyi almis oldum, bu arada magazada hem pazarlik yap hem de hediye iste bence dene yani yardimci oluyorlar.

cok sag ol canim benim adet sancisi gibi ama yogun degil bir agrim oldu, akinti da bir anda geldi haliyle ben de senin gibi panik oldum basta, sonra dedigim gibi doktorla konusunca biraz daha rahatladim, simdi iki gundur ayakta durmuyorum pek, yatiyorum, boyle olunca o sancim da gecti, bir daha yasamadim. doktor rahim agzinda, bebegin bas asagi pozisyonu dolayisiyla ayakta fazla vakit gecirmekten baski nedeniyle ya da cinsel iliski nedeniyle de olabilir, incelme/yumusama/kilcal damarciklarda catlama olmus olabilecegini, bu nedenle hafif kanamayla karisik akinti olabilir diyor. nisan olursa da, su sizmasi baslayabilirmis ama bu hemen olabildigi gibi bir hafta on gun sonra da baslayabilir, takipte olmak onemli, en onemlisi de duzenli araliklarla gelip giden bir sanci olup olmamasi dedi.

bana da mantikli geldi acikcasi, ozellikle yatinca baski olmuyor o bolgeye haliyle daha fazla zorlamamis oluyoruz, belki de o nedenle tekrarlamadi sukur.

Evet baştan beri hep önde ay artık sona yaklastukca iyice kafama takıyorum y.zekaya sordum 2 saatte on hareket edecek diyor ama benim normalde bile az ediyoru
Ya 2 saatte 10 hareket bence imkansız zaten bebişler anne karnında gündüz uyuyor diyorlar diğer plasentası normal yerleşimli arkadaşlarımız 2 saatte 10 hareket hissediyor mu bilemem ama bana doktorum 24 saat hissetmezsen gel demişti. Mesela ben geceleri hissetmiyorum hareketlerini yani hareket ediyormuş eşim dedi elini karnıma koyduğu için hissediyormuş gerinmeleri vs ama ben uykuda olduğum için hissetmiyorum

Doktor muayene edip her şey yolunda dediyse sorun yoktur canım, ay o fitili 2 3 kere kullandım bende canım, şifa olsun. Bebişini görmek iyi gelmiştir

Evet canım ultrasonda çok hareketliydi donaxyl fitil mi canım ben de 1 kere kullandım sende faydası olmuş muydu

İnşallah tekrarlamaz canım rahim ağzı daha hassas oluyormuş doğum yaklaştıkça yani her şeyden olabilir bilemiyoruz, doktor nişan değildir dedi ama yine de emin değilim her akıntıda bi kontrol modundayım hala, ben de kendimi yormamaya çalışıyorum sürekli dinleniyorum daha fazla dikkat edeceğiz bundan sonra

Yaaa ben sormadım doktor da demedi 24 saatte hissetmezsem mevzusunu ay içimi rahatlattın ya çok sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…