Yani peki 37 gibi doğumu başltma ihtimalleri yokmu suni verip hastanede bunalmişsindir iyice kiyamam yaTekim, doktorlar bir şey demiyo yani servikal yetmezlik olan hastaların hangi anda doğuracağı belli olmaz diyo, doğurana kadar burdasın dediler 4-5cm açıklığım öyle bekliyorum
Yani kişiden kişiye değişir, biraz da karakter de giriyor işin içine sadece burçla kalmıyor, ama ben gayet sessiz sakin uyumlu bir insanım. İllaki tarihler de etkiler 6ekim mesela benim. Atiyorum 15ekim de doğan daha farkli da olabilir. Ama terazi burcunun genel özellikleri var ben deTerazi burcu özellikleri nasil umarim iyidirHiç terazi olmadi tanidiğim inşallah denk gelir cnm
Benım oğluşunda 40.haftası 6ekim bakalım kaçta gelecek bıdıkYani kişiden kişiye değişir, biraz da karakter de giriyor işin içine sadece burçla kalmıyor, ama ben gayet sessiz sakin uyumlu bir insanım. İllaki tarihler de etkiler 6ekim mesela benim. Atiyorum 15ekim de doğan daha farkli da olabilir. Ama terazi burcunun genel özellikleri var ben de
Canım keşke 37 ye kadar dursa da başaltsalar şu an bi merdiven inip çıksam bi ıkınsam zaten başlıcakYani peki 37 gibi doğumu başltma ihtimalleri yokmu suni verip hastanede bunalmişsindir iyice kiyamam ya
En hayırlı zaman da sağlıkla gelsinlerBenım oğluşunda 40.haftası 6ekim bakalım kaçta gelecek bıdık
Selam benim doktorum doğum tarihime gün veriyor, 25 ekim doğum günüm 25-26 ekim diyor ama ben istemiyorum. Düşünsene doğumgünümde kendimle değil hepçoluk çocuk partisiyle ilgilencem. Ya da ilerde oğlum evlenmiş barklanmış mesela doğum gününde belki karısı yemeğe gitmek isticek başbaşa ama benim de doğum günüm olcak beklenti içinde olcam. En iyisi herkesin lendi doğum günü olsun benceEn hayırlı zaman da sağlıkla gelsinlerBenim doğum 12ekim gösteriyor. Sezaryan olacağım çünkü diğer iki doğumumda sezaryandı. Umarım doktor 39+1 e kadar bekletir veya sancılanmam O zaman tam doğum günüme gelir
Ben kendi doğum günümü kutlamayı sevmiyorum. Açıkcası pek umrumda olmuyor önceden de böyle idim 33olcam nasipse hala aynı kafadayım. Çocuklarıma da öyle aile arasi pasta biz bize kutluyoruz genelde. O yüzden sorun etmiyorum. İlerisini düsünmemiştim bileSelam benim doktorum doğum tarihime gün veriyor, 25 ekim doğum günüm 25-26 ekim diyor ama ben istemiyorum. Düşünsene doğumgünümde kendimle değil hepçoluk çocuk partisiyle ilgilencem. Ya da ilerde oğlum evlenmiş barklanmış mesela doğum gününde belki karısı yemeğe gitmek isticek başbaşa ama benim de doğum günüm olcak beklenti içinde olcam. En iyisi herkesin lendi doğum günü olsun bence
22 Eylül’den sonra doğarsa terazi, hadi bakalım inşallahKizlar bebişlerimiz terazi burcu olacak
Çok geçmiş olsun sat a göre bende 33 oldum dogumumuz aynı hafta olacak sanirim 19 Ekim son hayirlisiyla atlatalım inşallah33 canım hastaneden doğuma kadar sanırım çıkamıyorum
İnşallah o günleride görürsün kuzum biraz daha sabır Rabbim şifa versinCanım keşke 37 ye kadar dursa da başaltsalar şu an bi merdiven inip çıksam bi ıkınsam zaten başlıcakbiz her saati kazanmaya çalışıyoruz hastanede bebek iyi olsun da bu günler de geçer
37-38. Haftada belli olur benimkide muhtemelen artık çatı muayenesi olayı varyaEn hayırlı zaman da sağlıkla gelsinlerBenim doğum 12ekim gösteriyor. Sezaryan olacağım çünkü diğer iki doğumumda sezaryandı. Umarım doktor 39+1 e kadar bekletir veya sancılanmam O zaman tam doğum günüme gelir
Ayy nedense 40'dan önce doğacak gibi hissediyorum hep hayırlısı bakalım sağlıkla gelsınde babasıda bende çok tezcanlıyız bize çekerse 40ı beklemez22 Eylül’den sonra doğarsa terazi, hadi bakalım inşallah
Bana hiç yapılmadı ya. Direk sancılandım gittim ilk dogumumda. 6cm acilma herşey yolunda giderken. Aniden sezaryana alındım kordon dolanması olduğu için. Doğal olarak 2.de sezaryan ve 3.de37-38. Haftada belli olur benimkide muhtemelen artık çatı muayenesi olayı varya
Kasımdan önce sormayın diyorumArtık erkeklerde mi karışıyor bi tek onlar kalmıştı. Bende çok yakınım harici herkese ekim başı diyorum.
Benim crp de yükselmişti biraz o civarda benim belirtilerim vardı ama hastaydım yatış vermisti doktor bir gün serum tedavisi olmuştum birde antibiyotik vermistiKızlar benm crp hep 25 ama hiçbir belirtim yok. İdrar yolu enfeksiyonu filan değilim bir yerim de ağrımıyor doktorlar da pek önemsemedi kaç aydır öyle geziyorum. Şimdi burada arkadaşımızın bebeği zatürre doğmuş enfeksiyon geçirdiği için ve ben çok korktum ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum ne enfeksiyonuyum onu bile bilmiyorum . Enfeksiyon doktoruna da gitmiştim devlette ama hiçbir şey söylemedi . Özelde mi gitseydim keşke hiç benim gibi olan var mı ?
Nasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorumBenim crp de yükselmişti biraz o civarda benim belirtilerim vardı ama hastaydım yatış vermisti doktor bir gün serum tedavisi olmuştum birde antibiyotik vermisti
O da ayrı, hala dogurmadin mi sorusu 2 güne bir gordugum insanlardan..neyse yarın son artık pzt doğum iznine ayrılıyorum şükür, kendimize kalicaz artık valla insan goresim yok sakin sakin hazırlıklari tamamlicamKasımdan önce sormayın diyorumbirde şu doğur artık diyenler çok can sıkıcı. Bi zamanı var her şeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?