Maşallah sevindim. ben konuştum doktorumla sadece acil bi durumda gece nöbetçi erkek personel olursa ayarlamayız dedi ama elimden geldiğince dikkat edeceğim ricacı olurum dedi. İnşallah sorunsuz geçer gider.
Merhaba teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu . Ben biberonla veriyorum 30 ml. Bazen göğüslerim yumuşak olduğu zaman yani süt olmadığını düşündüğüm zaman veriyorum ben.
Kızlar bebişleri neyle nemlendiriyorsunuz. Bide bizim geçmeyen pişik sorunumuz var bezinide değiştirdim. Bir arkadaşım patates nişastasi çok işe yarıyor dedi. Evde mısır nişastasi vardı dünden beri onu kullanıyorum. Sanki iyi geliyor gibi.
Ben artık doğurmak istiyorum ya bir haftadır korkularım biraz geçti ama sancı gelince ne olur onu bilemiyorum Dün randevum vardı doğuma dair hiçbir belirti yoktu ama doktorum artık doğum belirtisi olmaması bir anlam ifade etmez aniden sancıların da başlayabilir, sancını bekleyeceğiz dedi, böyle belirsizlik de çok zor artık sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam diyorum
Acıktığında önce emzirmeye çalışıyorum çok emmiyor zaten sonra pompayla sağlıyorum, mamayı da önce enjektörle ve kaşık biberonla denedik ama ağzından çıkardı ya da hep kenardan aktı o yüzden biberonla veriyoruz
Ben artık doğurmak istiyorum ya bir haftadır korkularım biraz geçti ama sancı gelince ne olur onu bilemiyorum Dün randevum vardı doğuma dair hiçbir belirti yoktu ama doktorum artık doğum belirtisi olmaması bir anlam ifade etmez aniden sancıların da başlayabilir, sancını bekleyeceğiz dedi, böyle belirsizlik de çok zor artık sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam diyorum
@frambuazlicheesecake kızlar sağlıkla büyütün yavrularınızı. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bahitlari açık olsun @Hasretimm123 bebişin çıkmış hastaneden gözün aydın naz_0192
canım gözün aydın sağlıkla doğmuş bebişin şimdi güzel güzel büyütmek var
Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili