Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Maşallah sevindim. ben konuştum doktorumla sadece acil bi durumda gece nöbetçi erkek personel olursa ayarlamayız dedi ama elimden geldiğince dikkat edeceğim ricacı olurum dedi. İnşallah sorunsuz geçer gider.

O zaman sorun olmaz inşallah kolaylıkla sağlıkla geçer

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle ben de 8 ekimde sezeryan olacağım. Mama ve meme gidenler sütü mamayla nasıl veriyorsunuz?
Merhaba teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu . Ben biberonla veriyorum 30 ml. Bazen göğüslerim yumuşak olduğu zaman yani süt olmadığını düşündüğüm zaman veriyorum ben.

Doğum yapmış olanlar. Bilgilerinizi Listeye eklememi isterseniz ben eklerim.

Kızlar bebişleri neyle nemlendiriyorsunuz. Bide bizim geçmeyen pişik sorunumuz var bezinide değiştirdim. Bir arkadaşım patates nişastasi çok işe yarıyor dedi. Evde mısır nişastasi vardı dünden beri onu kullanıyorum. Sanki iyi geliyor gibi.

Korkmaya başladım ya aniden gelirse
Ben artık doğurmak istiyorum ya bir haftadır korkularım biraz geçti ama sancı gelince ne olur onu bilemiyorum Dün randevum vardı doğuma dair hiçbir belirti yoktu ama doktorum artık doğum belirtisi olmaması bir anlam ifade etmez aniden sancıların da başlayabilir, sancını bekleyeceğiz dedi, böyle belirsizlik de çok zor artık sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam diyorum

Son düzenleme:
Benim oldu kasılmalar da eşlik etti arkasından, doğum başlıyormuş meğer durdurdular ilaçlarla canım, ama senin haftan güzel, ben 33 teydim
Gece ara ara devam etti canım ağrılarım ama şimdilik düzensiz yaklaştığını hissediyorum ben de ağrım oluyordu ara ara ama ilk kez bu kadar fazla oldu

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle ben de 8 ekimde sezeryan olacağım. Mama ve meme gidenler sütü mamayla nasıl veriyorsunuz?

Acıktığında önce emzirmeye çalışıyorum çok emmiyor zaten sonra pompayla sağlıyorum, mamayı da önce enjektörle ve kaşık biberonla denedik ama ağzından çıkardı ya da hep kenardan aktı o yüzden biberonla veriyoruz

Yav bi bekle ne bu acele sırada ben varım senden önce zamanlarımız yakın heyecanlanıyorum sonra

Amin canım çok sağ ol. Rabbim herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun

Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili

Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Ben 3 aylıkken kestirdim çok uzundu baş edemezdim iyiki de kestirdim bide doğumdan sonra kestircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…