Bilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldumArkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acabaMalum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .Kızlar doğum kontrol olarak hangi yöntemleri kullanacaksınız? Ben spiral düşünüyorum Dr 3 ay sonra takarız iç dikişler de iyileşsin dedi
Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruzKizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Evet ya ,Hurafe olduğunu çok iyi biliyorum ama şüphe yok mu işte insanı arada bırakıyor .Ama kesicem sanırım yine iyi dayandımBilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldumve boyayacagim artık.
Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .
Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruz
Benimde herhalde kanala indi alt karın kısmı ağrıyor yürürken falan baskı yapıyo iki gündür epey ödem topladım acaba gebelik zehirlenmesi mi yaşıyorum diye korktum sabah doktora gittim tahlil falan iyi çıktı şükür şekerim yüksekti salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım . Sancıların başlarsa haber ver bolca dua edelimBen artık doğurmak istiyorum yabir haftadır korkularım biraz geçti ama sancı gelince ne olur onu bilemiyorum Dün randevum vardı doğuma dair hiçbir belirti yoktu ama doktorum artık doğum belirtisi olmaması bir anlam ifade etmez aniden sancıların da başlayabilir, sancını bekleyeceğiz dedi, böyle belirsizlik de çok zor artık sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam diyorum
Ben önce kendim emziriyorum 15/20 dakika memede tutmay çalışmak lazımmış (Artık ne geliyorsa,geliyormu süt tam emin değilim) ama sonra mama veriyorumMerhabalar hayırlı olsun öncelikleben de 8 ekimde sezeryan olacağım. Mama ve meme gidenler sütü mamayla nasıl veriyorsunuz?
Ben kestirdim 2 kezArkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acabaMalum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Kolay diyeni sezeryan yapsınlar benceKızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Noldu nolduu, hala vajinal doğuramayınca beklemeyip sezaryen mi olsam diyordum… AnlatsanaaKızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Ayyy çok şükür canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Kısa saça alışkın biri olarak keseceğim sanırım bendeİnsan başkalarından da destek görmek istiyor içini rahatlatmak için
Ben de kestim canım hatta yarım saat önce falanKısa saça alışkın biri olarak keseceğim sanırım bendeİnsan başkalarından da destek görmek istiyor içini rahatlatmak için
Veririm canım sen de haber ver ben de dua ederim herkes için ediyorum her zamanBenimde herhalde kanala indi alt karın kısmı ağrıyor yürürken falan baskı yapıyo iki gündür epey ödem topladım acaba gebelik zehirlenmesi mi yaşıyorum diye korktum sabah doktora gittim tahlil falan iyi çıktı şükür şekerim yüksekti salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım . Sancıların başlarsa haber ver bolca dua edelim
Sat a göre 3 gün öndeyim sendenSenin haftan kaç canımBöyle insanlar doğurdum yazdıkça hevesleniyorum ben de
Ben kestrmiştm. Diğer gebeliklermde kestrmemiştm ama bunda kestedm. Rahatladm valla çok kötü olmştu uclarıArkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acabaMalum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Gündem değişsin diye bekliyorum sürekli giriyorum daDoğuran anneler gruba uğramıyor artık pekHaftaya Perşembe tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktor.Bi de şöyle bir liste verdiler
Benim ki çok kolaydı muhtemelen hem doktordan doktora hem bünyeden bünyeye değişiyor olabilirKızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Çok iyi fikir gerçekten yatırıp kesmek lazımKolay diyeni sezeryan yapsınlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?