Kızlar bugün kontrolüm vardı ameliyatım ödem yapmış sol tarafı sanırım emzirirken oldu düzgün oturamadım doktorum buz yap dedi diğer türlü Bi sıkıntı yok bebisin de kontrol vardı sariligimiz düşmüş şükür kilo almasında 2 katı olmuş ondanda kurtulduk yükselmeye devam etse fototrapi alırdı
Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Kızlar bir kaç gündür bakamadım buraya, doğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin bebişler ve anneler iyidir umarım
Kızlar ben 2 gündür ishal gibiyim.. çok aşırı değil ama.. anlayamadım, yediğim birşey mi dokundu ne oldu.. ya da doğum belirtisi mi? Hiç aranızda bunu yaşayan oldu mu?
Kızlar ben çarşamba günü doğurdum ve minik Mete dünyaya geldi ay resmen ona ameliyat çok iyi gecti spinal oldum içten içe korkuyordum hiç korkulacak bir şey olmadı ama sonrasında ağrılarım çok oldu hala da var ondan buraya pek giremedim ama her şeye değer memeyi tutturmakta bir gün zorlandık onu da şimdi iyi kötü yapıyor çok şükür şimdilik meme ve mama destekli gidiyoruz 3015 gr 49 cm dogdu yavrusum