Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Gece ara ara devam etti canım ağrılarım ama şimdilik düzensiz yaklaştığını hissediyorum ben de ağrım oluyordu ara ara ama ilk kez bu kadar fazla oldu
Canım benim arkasından düzenli kasılmalar takip etmişti zaten, bence de tek başına anlamlı değil

Kızlar bugün kontrolüm vardı ameliyatım ödem yapmış sol tarafı sanırım emzirirken oldu düzgün oturamadım doktorum buz yap dedi diğer türlü Bi sıkıntı yok bebisin de kontrol vardı sariligimiz düşmüş şükür kilo almasında 2 katı olmuş ondanda kurtulduk yükselmeye devam etse fototrapi alırdı

Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Ben kestim uzun saçımı kısacık yaptım. Bende duydum ama gözümü kapadım kestim

Kızlar doğum kontrol olarak hangi yöntemleri kullanacaksınız? Ben spiral düşünüyorum Dr 3 ay sonra takarız iç dikişler de iyileşsin dedi

Kızlar bir kaç gündür bakamadım buraya, doğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin bebişler ve anneler iyidir umarım

Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Ayy canımm çok sevindim, sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah kaç haftalık kaç kilo doğdu nasıl oldu canım

Kızlar ben 2 gündür ishal gibiyim.. çok aşırı değil ama.. anlayamadım, yediğim birşey mi dokundu ne oldu.. ya da doğum belirtisi mi? Hiç aranızda bunu yaşayan oldu mu?

Ben kestim uzun saçımı kısacık yaptım. Bende duydum ama gözümü kapadım kestim
Galiba bende öyle yapacağım .Kısa saça alışkın biri olarak baya uzadı saçım ,kesersem rahatlayacak gibi hissediyorum

Ben 3 aylıkken kestirdim çok uzundu baş edemezdim iyiki de kestirdim bide doğumdan sonra kestircem
Kısa saça alışkın biri olarak keseceğim sanırım bende İnsan başkalarından da destek görmek istiyor içini rahatlatmak için

Maşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün gözünüz aydın

Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Ayy gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…