Aynen öyle kuzum o dikişin başlangıç ve bitiş yerinden kaynaklanıyor geçiyor sonradan. Ama dikkatli otur kalk. Merak etme dikişin parlayacakmış gibi oluyor ama aslında patlamıyor sadece geriliyor ondanOh ya şükür normal diyen biri çıktı. Dr bana bugün şimdiye geçmesi lazımdı dikiş ağrın değildir vs gibi konuştu ama dikiş ağrısı yani ben anlıyorum onu. Annem falan şaşırıyor ben ah uh dedikçe bu kadar sürmemesi lazım vs.. bende mi bi sıkıntı var diye iyice canım sıkıldı. Böyle çekiştiriyor gibi falan ağrım oluyor bazen hiç olmuyor bazen aniden giriyor desteksiz kalkamıyorum yataktan mesela. Emzirirken aniden batıyor gibi bi şeyler giriyor. Canım sıkıldı yani artık
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünkizlar basardik, vajinal dogurabildim. benim agrilarim fena ama iyiyiz sukur
darisi kavusmayi bekleyen guzel annelerimin basina
Ay hiç fırsatım olmadı yazmaya. Teşekkür ederim kuzucum. İkimiz de iyiyiz bebişle
ay insallah ben de dogururum da beni de tebrik edersinDoğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
Bana 2 doğumdada verdilerDoktora sormuştum neden artmıyır diye bebek de alıyor senden o yüzden demişti ama artık hiç kullanasım yok... İnşallah sağlıkla gelsin minikler, gülüşleriyle, kokularıyla unuttursunlar bu yaşadıklarımızı bize
Yaa ben hiç duymadım ilk kızmda da kullandıpımı hatırlamıyorum, herkes mi kullanıyor?
Evet10 gün boyunca mı kullandın sen de canım
Evet canım ben 10 tane kullandım her iki doğumda da üstelik fazla fazla sıvı olduğu haldeKızlar sezaryen doğum yapanlar kan sulandırıcı iğne kullandı mı acaba, bende pıhtılaşma sorunu yok hamilelikte kullanmadım sezaryen sonrası 10 günlük oksapar vermiş doktor ama ilk defa
Evet 14-9 15-9 hepTansiyonun nasıl canım, tansiyon da yüksek oluyor diye biliyorum ama sende çıktı mı?
Teşekkür ederim sağlık ocağında takip hiç yaptırmadım bilemiyorum ama kesinlikle çok önemli idrar ve kan. 39.haftaya dek hiçbir sıkıntı yoktu kan ve idrarda birden çıktı tam da aman artık kan vermeye ne gerek var ya dediğim zamanda hatta gönülsüz vermiştim tahlilleri de çok uzuyor işlemler diye iyi ki doktorum istemiş diyorum şimdiAllah Allah Rabbim şifa versin canım benim doktorum hiç tahlil istemiyor garip yani Sağlık ocağında o protein kaçağına filan bakarlarmı ki .
Doğrusun artık tamam ekime girdik salın şu bebeleriay insallah ben de dogururum da beni de tebrik edersinsen de dogurmussun canım saglıkla büyüt insallah
Canım öncelikle bol su ve uyku. Sonrada komposto ve dere otu sütünü arttırıyor ve bebegin gazına inanılmaz iyi geliyor. Ben dün yemeye başladım. Bebeğim çıkaramadığı gazi maşallah bir güzel çıkardı.Doğum yapan annelerden tavsiye bekliyorum. Sütüm gelmiyor . Haliyle mama takviyesi yapmak zorundayım. Boş da olsa emziriyorum ama bi değişiklik yok. Bol bol sıvı tüketiyorum, duş da aldım bugün. Başka ne yapabilirim? Canım gerçekten çok sıkılıyor.
Ayyy canım dikiş yerin çevresi benimde hala acıyor dokunduğunda. Yanma gibi bir ağrı. Bide 10 15 günlükken de dikiş yerinde dediğin çekiştirme ve sızı şeklinde ağrı oldu. Şimdi geçtiYok aynen gaz sancısı gibi değil baya bildiğin mesela dışardan dokunduğumda dikişlerin çevresi altı üstü falan acıyor. Kontrolde karnın alt kısmına doğru ultrasonla baktı hızlıca, öyle çok canım yanmadı
Canım kase kase komposto içiyorum. Dereotu da aynı şekilde . Dün gece uyuyunca mememin dolduğunu hissettim. Uyku sanırım en önemlisiCanım öncelikle bol su ve uyku. Sonrada komposto ve dere otu sütünü arttırıyor ve bebegin gazına inanılmaz iyi geliyor. Ben dün yemeye başladım. Bebeğim çıkaramadığı gazi maşallah bir güzel çıkardı.
F frambuazlicheesecake kızlar sağlıkla büyütün yavrularınızı. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bahitlari açık olsunAy hiç fırsatım olmadı yazmaya. Teşekkür ederim kuzucum. İkimiz de iyiyiz bebişledarısı sıra bekleyenlerimizin başına
Evet uykuda çok etki ediyor. Sen daha dogurali kaç gün oldu ki. Bende ilk 3 4 gün mama destekli gittim. Sonra memeye geçtim şimdi de ara ara sütüm olmadığını düşündüğüm an mama veriyorumCanım kase kase komposto içiyorum. Dereotu da aynı şekilde . Dün gece uyuyunca mememin dolduğunu hissettim. Uyku sanırım en önemlisi
Merhabalar hayırlı olsun öncelikleEvet uykuda çok etki ediyor. Sen daha dogurali kaç gün oldu ki. Bende ilk 3 4 gün mama destekli gittim. Sonra memeye geçtim şimdi de ara ara sütüm olmadığını düşündüğüm an mama veriyorum
Evet canım ben 10 tane kullandım her iki doğumda da üstelik fazla fazla sıvı olduğu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?