Sen doğum yaptinmi balimAyyy çok sevindimmmm kız gözün aydın, beni yanlız bıraktınn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen doğum yaptinmi balimAyyy çok sevindimmmm kız gözün aydın, beni yanlız bıraktınn![]()
Saol balim Allah razi olsun normal dogum yaptim sabah nişanim geldi hastaneye gttik yatış verdiler sonra sancim basladi ufak ufak gece 12'de suyum geldi hastanede 5 cm açilmadan sonrasi çok ağrılıydi zor dayandım ama oğluşumu gorunce dünyaya yeniden geldim sankiBilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldumve boyayacagim artık.
Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .
Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruz![]()
Amin balim,Ayyy çok şükür canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
Merhaba canımCanım selamlar, nasılsın ne zaman doğum ? Seni görünceGulizAli yi de merak ettim yolundadır inşallah her şey
![]()
Allah analı babali büyutsün gözünüz aydınKızlaaarr ben doğurdummm1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa
![]()
Gözün aydın canımKızlaaarr ben doğurdummm1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa
![]()
Evet kuzum 5 saat önce falanSen doğum yaptinmi balim![]()
Sanırım oturma pozisyonunu ayarlayamadım bide oğlum var oda kucağa geliyor oldu bişiler ödem oluştuHiç bilgim yok bu korseler hakkında bakıyım nasılmış serti yumuşağıevet canım 24ünde doğdu. Çok geçmiş olsunnn niye olmuş ki? Benim de tam anlamıyla geçmedi rahatça yatıp kalkamıyorum hala
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünEvet kuzum 5 saat önce falan![]()
Ben de varım ama yarın eleniyorum hayırlısıylaKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice
![]()
honeydukes ikimiz mi kaldık
![]()
Ah ne güzel acısız ağrısız kavuş inşallah, ben kendi sancımı beklediğim için günü de belli değilBen de varım ama yarın eleniyorum hayırlısıyla![]()
Ay teşekkür ederim ne güzel bilgilendirmişsinSezaryenden sonra benim sağ omzumda aşırı ağrı vardı canım 4 5 günde geçti ama öyle bi ağrı ki beni karnımdan falan daha çok zorladı oturup kalkamadım doğrulamadım bile o ağrı yüzünden. Gazım olduğunda otururken yapamıyordum canım sancı oluyordu yürümek iyi gelir belki ben ayaktayken daha rahat yaptım hep. En güvende hissettikleri yer anne kucağıbana bi ebe gündüz 3 saat gece 4 saatte 1 besleyebilirsin her ağladığında da mutlaka besle demişti ama bana süre çok uzun geldi o yüzden ben de 2 saatte 1 beslemeye çalışıyorum
AmiiinnnAh ne güzel acısız ağrısız kavuş inşallah, ben kendi sancımı beklediğim için günü de belli değil![]()
Benimki de öyle 34ü zor görür diyorlardı en ufak açılmam bile yok şuan 37+3Kim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice
![]()
honeydukes ikimiz mi kaldık
![]()
MaşallahBenimki de öyle 34ü zor görür diyorlardı en ufak açılmam bile yok şuan 37+3![]()
Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlaaarr ben doğurdummm1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa
![]()