- 31 Ocak 2025
- 527
- 555
- 18
- 27
Allah razı olsun aminHayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doymasa ağlar galiba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun aminHayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doymasa ağlar galiba
![]()
Yaa öyle mii tamam o zaman bekleyelim birazCanım ilk günler zaten çok çok olmuyor sonradan anlıyorsun süt gelirken göğüslerin ağrıyor şişiyor benim. Öyle oluyor sütün geldiğini anlıyorsun göğsün ağırlaşıyor![]()
Ayy bende birşey merak ettim bende kanama bozukluğu var ona bağlı bir ilaçmıydı yoksa bu spinal ile alakalı bir şeymi bilmiyorum ama . Benim kalbim e birşeyler oldu,bebek çıktı içeri götürdüler kalbim çok ağrımaya hızlanmaya başladı öyleki omuzlarım yandı . Başımdaki anestezist nefes alma verme yaptırdı benimle. Sürekli konuşarak oyaladı ,İlaç böyle tepki yaptı dedi sakin ol vs sonra başka birşey verince ben normale döndüm ben kalp krizi geçiriyorum sandımSedasyon da veriyoruz bazen eğer hasta spinali tolere edemiyor geriliyor veya vital bulguları anormalleşiyorsa sakinleştirmek amacıyla![]()
Seninki artık buna döndüKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice
![]()
honeydukes ikimiz mi kaldık
![]()
Spinal anestezideki ilaç çökme eğilimi olan bi ilaçtır yani yaptırıp sağ tarafınıza yatsanız ilaç vücudunuzun sağ tarafını uyuşturur bazen ilaç hastanın pozisyonundan dolayı akciğerlere kadar yükselebiliyor seviye artması diyoruz o bu durumu yaratmış olabilirAyy bende birşey merak ettim bende kanama bozukluğu var ona bağlı bir ilaçmıydı yoksa bu spiralle alakalı bir şeymi bilmiyorum ama . Benim kalbim bebek çıktı içeri götürdüler kalbim çok ağrımaya hızlanmaya başladı öyleki omuzlarım yandı . Başımdaki anestezist nefes alma verme yaptırdı benimle. İlaç böyle tepki yaptı dedi sakin ol vs sonra başka birşey verince ben normale döndüm ben kalp krizi geçiriyorum sandım
Öyleydi böyleydi derken doğurdun bak cnm Allah analı babalı saglikli büyütsünKızlaaarr ben doğurdummm1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa
![]()
Hicbisey olmaz şekerim hatta dediğin gibi annede oluşan antikorlar bebegede fayda sağlar.Kızlar benim boğazım yine hafiften kuru gibi hastalanacak gibiyim . Bebişi emzirmeye devam edin diyorlar antikorlar geçiyormuş ama nasılmolacak böyle oladar sinir oldumki .
Kim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice
![]()
![]()
Yaa sorma elhamdulillah hala idrak edemedim olayın şokundayım ama çok şükürÖyleydi böyleydi derken doğurdun bak cnm Allah analı babalı saglikli büyütsün
Hicbisey olmaz şekerim hatta dediğin gibi annede oluşan antikorlar bebegede fayda sağlar.
Bebek içerde rahat gelmeye niyeti yok
Aşkolsun ben varım bir de hepinizi dogurtup hayırlısıyla en son dogurcam inşŞuan 36 haftaligim Perşembe gideceğim ve günüm belli değil şuan
![]()
Yaa öyle birşey oldu ozaman sonra birşey sıktılar damar yolundan normale döndümSpinal anestezideki ilaç çökme eğilimi olan bi ilaçtır yani yaptırıp sağ tarafınıza yatsanız ilaç vücudunuzun sağ tarafını uyuşturur bazen ilaç hastanın pozisyonundan dolayı akciğerlere kadar yükselebiliyor seviye artması diyoruz o bu durumu yaratmış olabilir![]()
Ben de sormuştum aynısını çünkü başka insan ayrımını yapamıyor. Ama emdipinse süt gelmese ağlardı sinirlenirdi dediler banaO zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorummŞimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım
![]()
Benim de ameliyat esnasında sağ omzumda batma hissi oldu. Doğumdan sonra da 3 gün bıçak sağlanması gibi hissettim, bir yara yerim de o gibiydi ama bugün biraz geçtiSpinal anestezideki ilaç çökme eğilimi olan bi ilaçtır yani yaptırıp sağ tarafınıza yatsanız ilaç vücudunuzun sağ tarafını uyuşturur bazen ilaç hastanın pozisyonundan dolayı akciğerlere kadar yükselebiliyor seviye artması diyoruz o bu durumu yaratmış olabilir![]()
dualarim seninle canim, saglikla kucagina al umarim.Kızlar ben de yarın sabah 7.30 ‘da sezaryen olacağım inşallah dualarınızı bekliyorum![]()
Canım 2-3 damla yetiyor doymalarına diyor doktorlar, ilk süt denen kolostrum zaten inanılmaz besleyici her damlası ayrı şifa bebeğe. Bunun dışında emzirmediğin her an zeytinyağı veya tahin üstü yağı sür göğsüne ve yavaş yavaş masaj yap emzirmediğin her an yağlı olsun göğüslerinO zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorummŞimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım
![]()
O da yine anesteziden kaynaklı oluyor malesefBenim de ameliyat esnasında sağ omzumda batma hissi oldu. Doğumdan sonra da 3 gün bıçak sağlanması gibi hissettim, bir yara yerim de o gibiydi ama bugün biraz geçti![]()
Bizde de ayniiiiG
Gece toplam 3 saat uyuduk. Noluyor bu bebeye anlamış değilim
Canımm çok sevendiiiimKızlaaarr ben doğurdummm1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa
![]()
Beeeen varımKim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu aradadurdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice
![]()
![]()