Benim de uzamış sarılık pazartesi 9.9 ile taburcu olduk bugün 16 ile yatış yaptım. Cumartesi günü 18 ile yatmıştık. Artık cinnet geçirip geçirmemek arasındayım sütüm kesilmesin diye kendimi motive etmeye mutlu olmaya çalışıyorum. 3 ayda sürebilir 1 sene de sürebilir denildi 2 ay yine sana az denmiş. Oturup ağlar mısın ne yaparsın işteSariligimiz 7.7 ye düşmüş 5 e düşmesi gerekirken uzatılmış sarılık olduğu için hafta hafta takibe alındıkkilo artışı olduğu için şimdilik beklemedeyiz kan almadi bu sefer cihazdan gidelim dedi her ölçümde farklı çıkıyor ben bu stresten çok yoruldum doğdugu haftaya göre 4-5 olması gerekiyormuş.. doktor 2 aya kadar sürebilir dedi
Benim sarılık seviyesi maksimum 18 e fırladı yatmasaydık fototerapiye daha da yükselirdi. Biz de enteresan şeyler olduğunu düşünüyorum bugün başka genetik şeylere daha bakıldı. O yüzden bence kategorilere ayrılıyor bu sarılıkta kimi hafif seyrediyor kimi çok ciddi.Sarılık konuşulmuş hanımlar çok hakim değilim sizlerin durumuna ama kızımda da sarılık vardı günlük idrar miktarı yeterliydi kilo alımı iyiydi tüm testler yapıldı sonunda anne sütü sarılığı dendi ve 3 ay sarı gezdik sonra kendiliğinden geçti. İlk 3 4 5. Günler önemli beyin bariyeri açısından sonrasında üst sınırı geçmediği sürece sıkıntı yok canınızı sıkmayın. Sağlıkla büyüsün bebişler
Benim psikolojimi bozdu bu sarılık yemedikçe baygın baygın yatıyor baygın yatınca da yiyemiyor kısır döngü size de oldu muBenim de uzamış sarılık pazartesi 9.9 ile taburcu olduk bugün 16 ile yatış yaptım. Cumartesi günü 18 ile yatmıştık. Artık cinnet geçirip geçirmemek arasındayım sütüm kesilmesin diye kendimi motive etmeye mutlu olmaya çalışıyorum. 3 ayda sürebilir 1 sene de sürebilir denildi 2 ay yine sana az denmiş. Oturup ağlar mısın ne yaparsın işte
Kız benim pipili doğduğundan bu yana böyle lohusalığı ben sandalye köşelerinde yoğun bakımda geçiriyorum. 4. defa yattık yoğun bakımdayız şimdi ve çok ciddi değerler hep. Her yeri delik teşik yer kalmadı kan vermekten. Dün çok iyiydi evdeydik emdi, mama yedi vs bugün baygın. Gece boyu da kalktım yani bunun artık sütle mamayla ilişkisi bağlantısı yok kesinlikle bu başka bir şey.Benim psikolojimi bozdu bu sarılık yemedikçe baygın baygın yatıyor baygın yatınca da yiyemiyor kısır döngü size de oldu mu
Aşkım kilo artışı var mı kaka yapıyor mu bunlari hep not alıyorlar kaka yaptığı sayıyı not ediyorum ama dediğin gibi çıldırmak üzereyim bizimki de bi 16 - 10-14 -8.5 - 7.7 arası gidiyor kilo artışı olunca bu hafta haftaya TSH bakilcak benekte denildi çocuğumun eli mosmor oldu artık damar yolundanBenim de uzamış sarılık pazartesi 9.9 ile taburcu olduk bugün 16 ile yatış yaptım. Cumartesi günü 18 ile yatmıştık. Artık cinnet geçirip geçirmemek arasındayım sütüm kesilmesin diye kendimi motive etmeye mutlu olmaya çalışıyorum. 3 ayda sürebilir 1 sene de sürebilir denildi 2 ay yine sana az denmiş. Oturup ağlar mısın ne yaparsın işte
Kilo artışı oluyor sarılık çıkınca yemediğinden geri düşüyor. Her bez açtığımda çiş kaka vardı, dünden bu yana kaka yapmıyor çocuk doktoru ve yoğun bakım doktoru normal yenidoğanlarda 10 güne kadar yapmaması çok normal dedi. Tsh bize de bakıldı sanki yüksek mi ne ya ona bi bakacağım detaylı yapay zekaya sorcam. Bize bir de G6 denilen bir test baktılar o da çok önemliymiş. Offfff aynı aynı işte mosmorlar kıyamam hiçbirine allahım ne çekiyoruz ya sen yardım et yarabbimAşkım kilo artışı var mı kaka yapıyor mu bunlari hep not alıyorlar kaka yaptığı sayıyı not ediyorum ama dediğin gibi çıldırmak üzereyim bizimki de bi 16 - 10-14 -8.5 - 7.7 arası gidiyor kilo artışı olunca bu hafta haftaya TSH bakilcak benekte denildi çocuğumun eli mosmor oldu artık damar yolundan
Bizimki de memeyi red etti hala tutturmakta zorlanıyorum her emzirme ayrı bir stres emmese sarılığı artacak size de çok geçmiş olsun inşallah düşer bir an önce sarılıkKız benim pipili doğduğundan bu yana böyle lohusalığı ben sandalye köşelerinde yoğun bakımda geçiriyorum. 4. defa yattık yoğun bakımdayız şimdi ve çok ciddi değerler hep. Her yeri delik teşik yer kalmadı kan vermekten. Dün çok iyiydi evdeydik emdi, mama yedi vs bugün baygın. Gece boyu da kalktım yani bunun artık sütle mamayla ilişkisi bağlantısı yok kesinlikle bu başka bir şey.
Ben de idrar kaçması olmadı ama belim çok ağrıyor tutuluyorSpinal anestezi olan arkadaşlar bi sorum olacak. Bugün benim 7. Günüm. İlk 2-3 gün iğnenin yapıldığı yerde bıçak sağlanması ya da fıtık gibi bi sızı vardı ama oradan da sırtıma yayılan bir ağrı vardı. Normal olduğunu düşündüm. Gaz sancısı sırta da vuruyormuş. Gaz sorunu bitince o da bitmişti. 2 gündür yan yatmaya başladım. Aynı sızı şeklindeki bel ağrım oldu ilk gün ama çok dikkate almadım. Bugün de aynı şekilde çok ciddi bir sızıyla uyandım. Bahsettiğim o iğne bölgesi sızlıyor ve zonkluyor oradan da tüm sırtıma yayılıyor gibi bir ağrı. Ve şunu fark ettim ilk birkaç gün İdrarımı tutamıyordum. Ama geçmişti. Bugün bu bel ağrısı ile birlikte 2 kere İdrarımı kaçırdım. Bunlarla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
Chat gbtye sordum çok ciddi bir durum hemen acilen doktoruna git falan dedi. Panikletti beni of.
Amiiiiin gerçekten aklımda hiç olmayan şeyleri yaşıyorum Rabbim bir an önce sifa versin çocuklarımıza ben tiroid ilacı kullanmıştım onunla alakalı bilmiyorum yani insan her şeyi düşünüyor artık asla normal değil aslaKilo artışı oluyor sarılık çıkınca yemediğinden geri düşüyor. Her bez açtığımda çiş kaka vardı, dünden bu yana kaka yapmıyor çocuk doktoru ve yoğun bakım doktoru normal yenidoğanlarda 10 güne kadar yapmaması çok normal dedi. Tsh bize de bakıldı sanki yüksek mi ne ya ona bi bakacağım detaylı yapay zekaya sorcam. Bize bir de G6 denilen bir test baktılar o da çok önemliymiş. Offfff aynı aynı işte mosmorlar kıyamam hiçbirine allahım ne çekiyoruz ya sen yardım et yarabbim
Ay maşallah gözün aydın canım benim sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahSelam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzelbekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Canım bu döngüdeyiz yaklaşık 20 gündür iki gün iyiyse 3 gün baygınBenim psikolojimi bozdu bu sarılık yemedikçe baygın baygın yatıyor baygın yatınca da yiyemiyor kısır döngü size de oldu mu
Çok şükür canım gözün aydınCanım kız kardeşlerim 1. Aylarında bebeklerime kavuştumbiz çok iyiyiz ilginiz desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce şu sarılıktan kurtulur4. defa yoğun bakıma yattık. Bebeğim iyi olsun da yapacak hiçbir şey yok diyorum. Allahım inşallah son olur şifa buluruz…
Hastaneye gittim de anestezi ile alakalı olmadığına karar verdiler. Galiba fıtık gibi bir şey olmuş bende.Ben de idrar kaçması olmadı ama belim çok ağrıyor tutuluyor
Allah şifa versin kuzuma inşallah4. defa yoğun bakıma yattık. Bebeğim iyi olsun da yapacak hiçbir şey yok diyorum. Allahım inşallah son olur şifa buluruz…
Ben varım bugün 39 haftalığım hala bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırızKızlar doğum yapanları tebrik ediyorummsağlıkla mutlulukla büyütün inşallah birde sarılık konusunu gördüm çok geçmiş olsun kızlar bir an önce geçer umarım ben 39+4 ile devam ediyorum benim gibi olan var mı kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?