- 27 Ağustos 2019
- 571
- 455
- 103
- 38
Ay sorma az önce ciyakladık bayağıİnşallah ben de kolaylaştığı kısms geçeceğim,tabi ki bebemle ilgileniyorum ama zorluyor bu acı ağrı beni. O zaman biraz daha direniyoruz
Sizin nasıl geçiyor günleriniz
Salı günü 37+0 ile aranızdan ayrıldım arkadaşlar Kızım doğdu .Allah hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin
Anne sütünü her zamn verebilirsin canım hazmi daha kolay olduğu için ilk zamnlar hep emmek istiyorlar benim bebiş de öyle memede uyumayı seviyor kucakda olmayı...Gittik canım baktı dedi ki eğer çocuk açsa ve meme verdiyseniz size kızarım ama çocuk açgözlüyse o zaman izin vericem dedi, kilosunu ölçtü. Doğum kilosuna gelmiş yani normalde vermesi lazımdı almış bu çocuk obur ve açgözlü dediyani emzik serbest artık çok şükür kısılan sesi yerine geldi çocuğumun. Sadece işte bi emzirme süt derdimiz kaldı. Az önce emzirdim işte 15-20 dk sağ sol olarak. Baktım hiç doyma ibaresi yok yaptım bi 60 ml mama. Hemen arkasından sağdım göğsümü yani çıktı bi 20 ml kadar elhamdülillah bu bile çok iyi benim için. Diyorum o zaman emmesi mi kuvvetsiz ememedi mi yoksa sağdığımda gelen son kalanlar mıydı. Anlayamıyorum yani emince süt gelip gelmediğini. O yüzden ay mama yapsam mı yapmasam mı tereddütünü yaşıyorum ama ellerini cok cok cok emince, huzursuzlanınca, ağlayınca aç olduğunu düşünüyorum, mamayı yiyince zaten uyuyup kalıyor heh doydu diyorum ama doktor azalt mamayı dedi iste oy bilmiyorum uyku falan dert degil su doyurma isini çözsek valla rahatlicam
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızım süpriz yapıp erken gelmek istedi
Hayırlı olsun gözünüz aydın canımKızım süpriz yapıp erken gelmek istedi
Memede uyuyor yaaa evet bir de o var sarhoş gibi kız uyanmıyordaAnne sütünü her zamn verebilirsin canım hazmi daha kolay olduğu için ilk zamnlar hep emmek istiyorlar benim bebiş de öyle memede uyumayı seviyor kucakda olmayı...
doktor mamayı kes dedi bugün kontrol vardı kilo alımı çok iyi
Çok giremiyorm çocuklardan dolayı naptn bebek nasıl kan gördn mü kakada. Benmki bayağı kolik gaz yapıyor çok ama asla rahatlamıo karnı taş gibiEvet valla nesi var bu bebeğin bende çözemiyorum. Bakalım takipteyim bir daha olacakmi kan.
En son dün Bi defa verdim azaltarak kestik canım sende öyle yap azaltarak dene ama doktor bırak dediyse yapMemede uyuyor yaaa evet bir de o var sarhoş gibi kız uyanmıyordamamayı kesince nasıl durdurdun ya durmuyor ki ağlıyor hep
cok sag ol canimNe durumdasınız canım inşallah düzelir de evinize gidersiniz senin yanında rahatlar bebeğin, annelik böyle canım gerçekten yaşanmadan bilinmiyor
dun aksam en son 9.8’e dustu canim, taburcu etti ama bugun 12.8 olmus yineNasılsın canım iyi misiniz? Bebeğin nasıl? İnşallah bir an önce düşer ve bir daha girmezsiniz fototerapiye. Sarılıkla kim uğraşıyorsa girmeyiz inşallah… F frambuazlicheesecake
cok sag ol canimen son dun aksam 9.8 cikti, taburcu etti doktor canim ama bugun yine 12.8 olmus, o nedenle surekli takipte kalacagiz maaleeef. gece de kuzum kucagimdan asla inmedi, hic uyumadik neredeyse, o kadar zaman ayri kalinca anne kucagindan… allah’im hic kimsenin basina vermesin
12den sonra oruç hali bir şey yenilip içilmeyecek tansiyon bakıldı kan alındı nst çekildi bu okadar. Sabah 10:30 da başlayacakmış ameliyatlar bakalım kötü vaka gelmezse ilk beni alacak doktorum size de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorumBenim yatisimda yarın olacak çok sevinirim müsait olursanız mesajınızı bekliyorum
Size de hayırlı doğumlar diliyorum benimde 10.30 da olacak ameliyat12den sonra oruç hali bir şey yenilip içilmeyecek tansiyon bakıldı kan alındı nst çekildi bu okadar. Sabah 10:30 da başlayacakmış ameliyatlar bakalım kötü vaka gelmezse ilk beni alacak doktorum size de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Benimde yarın bende aynı hisleri yaşıyorum umarım çok güzel geçer doğumlarmizBende pazartesi doğuma gideceğim sezeryan için arkadaşlar çok korkuyorum
Bebek iyi sonra hiç görünmedi kan. Evet benimkide gazlı ama bir şekilde çıkartıyoruz masaj falan yapınca rahatlıyor. Evet gazı olduğu zamanlar karnı şiş oluyor. Seninki masaj yapınca rahatlamiyor muÇok giremiyorm çocuklardan dolayı naptn bebek nasıl kan gördn mü kakada. Benmki bayağı kolik gaz yapıyor çok ama asla rahatlamıo karnı taş gibi
Of of inşallah balım ya anne sütü şu dönemde tek başına yeterli gelmiyor hastanede hangi tanıdığım birim varsa denk geldikçe mama ver yetmez diyip duruyor hemşire, doktor, ebe. Yani mamayla zaten aktif oluyor hareketleri, anne sütünden sonra doymuyor uykuya meyilli oluyor farkındayım her şeyin. İnşallah geçecek bu süreçler hepimizin.Taburcu olmanıza çok sevindim inşallah tekrarı olmaz canımbiberon ben de kullanıyorum şırınga ya da kaşıkla hepsini geri çıkarıyordu, beslenememesindense biberonla verelim dedik, inşallah sütümüz artar emmeye alışırlar ve biberona da ihtiyacımız kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?