Aynen kiz emme zamani gelince goguslerim sizliyor süt geliyorbence degildir kuzum, ben mastit yasamadim ama yasayan arkadaslarim hep memede sert bir kitle, ates basmasi/cok sicak hissetme, surekli devam eden agri/aci seklinde tanimliyorlardi. o dedigin anlik sizi girmesi bana da oluyor. hatta dun sol kolumun altina dogru bir noktaya surekli sizi giriyordu, sabahtan aksama kadar emdigi icin meme isyan etti sanirim, bu gece allah’im sana sukurler olsun ki, 2 saat uyuyor, memeler bayram modunu actilar, biraksam halay cekecekler oyle bir sevinchepi topu 2 saat uykuya boyle sevinmek de ne bileyim
bi’ de bende soyle bir sey var, herkeste vardir belki de, minnos uyanacagi zaman memelerim sizlamaya basliyor, bicaklar saplaniyor sanki. uyuyorsam, gozumu aciyorum 1-2 dk sonra benimki uyaniyor.
eveet resmen anayla yavrusu arasinda telepatik bir bagEvet evet, eşimle biz de hayret ettik ona. Gerçekten çok ilginç bir şeymuhtemelen biyolojik saatimiz emzirme sıklığına adapte olduğu için beynimiz uygun zamanda süt kanallarına hazırlık sinyali gönderiyor veya herhangi başka bir bilimsel açıklaması var. Ama yine de bu bağ insana çok romantik geliyor
İşte o kolunun altında olduğundan bahsettiğin sızı benim çeşitli noktalarımda sık sık olmaya başladı yaklaşık 10 gündür ama normal demek ki.
Ay hepimizin bebiki yordu ama sizin atak biraz şov oldu benceinşallah bu düzelmenin işaretidir de daha da uzun uyur artık.
Bilemiyorum ki. Pişman da oldum buna devam etmediğime ama o kadar gaz yapmıştı ki sabırla bunu deneyemedimBaşka bir damla mı deneseniz?
Ya bizim doktorumuz da d vitaminini probiyotikli yazdı ve onu kullanmaya başladığımızdan beri kaka düzeni kalmadı ve gaz sıkıntısı oldu. Tesadüf mü bilmiyorum ama o günden beri olduğunu düşünüyorumHanımlar kullandığınız gaz damlaları probiyotik mi oluyor? Bize doktor Symbiosys Bifidrop Probiyotik Damla Yazmıştı bir gün kullandık aşırı gaz olunca bıraktık hata mı ettik bilmiyorum. Şu anda kızım uyuduktan sonra ıkınıyor muhakkak gazını çıkarmak ve kaka yapmak için kendini zorlayıp uyandırıyor. Sonra tekrar emme isteği tekrar aynı döngü. Gece 2buçuktan beri ayaktayız çocuk da çok yoruldu huzursuzluğu arttı artık.. yapay zeka normal bir durum diyor henüz bağırsaklar olgunlaşmadı diyor
bizim damlada 3-4 yaşında çocukların kullanımına uygundur yazıyor diye bıraktım ben sanki ağır geliyor diye. Haftaya aylık kontrole gittiğimizde sorucam artık başka bir öneri vs var mı diye. O doktoru bıraktık zaten. Belki iyi gelecektir zamanla ama çocuk o kadar gaz sancısı çekti ki verdiğimde dayanamadımYa bizim doktorumuz da d vitaminini probiyotikli yazdı ve onu kullanmaya başladığımızdan beri kaka düzeni kalmadı ve gaz sıkıntısı oldu. Tesadüf mü bilmiyorum ama o günden beri olduğunu düşünüyorum
Allah sabır ve güç versineveet resmen anayla yavrusu arasinda telepatik bir bagben de cok sasiriyorum her seferinde, manevi seylere daha cok inanc duymaya basliyorsun.
bence cok asiri agri, ates basmasi vs. olmadigi surece normal, ben oyle yaklasiyorum konuya. ayy bi’ de bir seyler de normal olsun artik allah askina.
amiiin amiiiin amiin insallahgerci onu yazdigim saatten beri ayakta simdi son numaramizi yaptik ve battaniyede salladik kapadi gozleri, oradan ayakta sallamaya aldik, dua ediyoruz, bakalim.
Bence denemeyin zaten. İyi gelmeyeni hemen bırakmakta fayda var. Zaten bizim doktor bunların hiçbirinin çok da çözüm olmadığını söylüyor. Bize de iyi gelmeyen bir tane var hemen keselim onu dedi mesela.Bilemiyorum ki. Pişman da oldum buna devam etmediğime ama o kadar gaz yapmıştı ki sabırla bunu deneyemedim
Git kuzum en iyisi geçmezse bende gıdecem valla benimkiler için için yanıyor sanki bebek emince etimi koparıyor gibi acıyo.Benim de pembe ve parlak ucu. Ne yaparsam yapayım geçmiyor da. Acaba mantar mı dedim ben de. Bir de koltukaltından meme ucuna kadar bıçak sağlanır gibi bir sızı oluyor emzirmenin üzerinden uzun zaman geçse bile. Artık tuhaf bir hal aldı bir göstereyim diyorum. Zaten 40ınız çıkınca gelin demişti salı kontrole gidicem.
Bence git canım.Kızlar bebeğim sanırım idrarını yapınca ağlıyor. Böyle olan var mı internetten bakınca idrar yolu enfeksiyonu diyor çocuk bir haftadır çok huzursuz anca memede susabiliyor kucağıma alsam da susmuyor gündüzleri hiç uyumuyor doktora mı gideyim sizce
Kadın doğumcuma emzirme aralarında da baktma ve saplanma tarzı sızılar oluyor dedim genel cerrahi Bir görsün dedi müsait bir zamanda gideceğim inşallahGit kuzum en iyisi geçmezse bende gıdecem valla benimkiler için için yanıyor sanki bebek emince etimi koparıyor gibi acıyo.
Bende galiba enfeksiyon oluştu dedim oğlan da pamukçuk oldu dedim dayanamayacağın kadar agrın olursa genel cerrah görsün dediBence git canım.
Kadın doğumcuma emzirme aralarında da baktma ve saplanma tarzı sızılar oluyor dedim genel cerrahi Bir görsün dedi müsait bir zamanda gideceğim inşallah
Anne baba olarak oturup konuşursunuz yaptığımız yanlış bebeğin yanında bu şekilde davranmayalım dikkat edelim diye. Canını sıkma insanlık hali bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz çok ama çok normal. Kendini de üzme bile isteye bebeğini sen de babası da strese sokmaz emin olYa incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler... hiçbir anlamı, sebebi ve çözümü olmayan 100 yıllık soyut meseleler için 1 saat kavga ettik az önce. Git şuradan zamanı değil dedikçe çocuğu emzirirken kavga ediyor benimle. Asla üslubunu bozmaz sesini yükseltmez falan ama ben gereksiz tartıştıkça dayanamayıp aşırı öfkeleniyorum. Bitmek bilmeyen, başı sonu olmayan aptal bi kavga. Deli oluyorum çocuk kucağımdayken kavga devam ettikçe daha da geriliyorum. Bi de sonra gönlümü almaya çalışıyor. Madem o kadar önemsizdi çok mu acildi yani çocuğun yanında konuşuyorsun. İnanılmaz mutsuzum şu an. Çocuk dışında hiçbir şeye enerji ayıracak durumda değilim. Ne tartışmaya ne barışmaya mecalim var. Eskiden işimiz yoktu uzun uzadıya tartışırdık şimdi zamanım bile yok buna. Uğraşamıcam yani. Demek ki insanlar böyle böyle uzaklaşıyor birbirinden. Çok sinirlerim bozuk. Özellikle de bebeğime bunu yaşattığım için.
Canım çok geçmiş olsunKızlar genel cerrahiden geliyorum çok şükür mastit olmamışım ama mastit olmaya çok yakınmışım antibiyotik başlatmıyorum bebeğe de gecer bi dahakine olursa hemen gel dedi
Tek çözüm daha sık emzirmek gerekirse on beş dk bir emzir memen açılana kadar dedi. Gün boyu mememde geceleri üç saatte bir kalkıyor galiba ondan oldu dedim gerekirse uyandırıp emzir ve her emzirmesen sonra da sağ dedi ve emzirme sütyeni atleti hiçbir şey takma serbest kalsın dedi. Sürdüklerimi söyledim zeytinyağı lansinoh madescar filan hiçbir şey sürme sakın göğüs pedi takma en çok onlar yapıyor dedi ebe de vardı her emzirmeden önce ve sonra yıka mutlaka dedi
haklisin canim, insanin gercekten birak tartismayi normal hayatini idame ettirecek cogu seye mecali olmuyor bu donemde. bende yok en azindanYa incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler... hiçbir anlamı, sebebi ve çözümü olmayan 100 yıllık soyut meseleler için 1 saat kavga ettik az önce. Git şuradan zamanı değil dedikçe çocuğu emzirirken kavga ediyor benimle. Asla üslubunu bozmaz sesini yükseltmez falan ama ben gereksiz tartıştıkça dayanamayıp aşırı öfkeleniyorum. Bitmek bilmeyen, başı sonu olmayan aptal bi kavga. Deli oluyorum çocuk kucağımdayken kavga devam ettikçe daha da geriliyorum. Bi de sonra gönlümü almaya çalışıyor. Madem o kadar önemsizdi çok mu acildi yani çocuğun yanında konuşuyorsun. İnanılmaz mutsuzum şu an. Çocuk dışında hiçbir şeye enerji ayıracak durumda değilim. Ne tartışmaya ne barışmaya mecalim var. Eskiden işimiz yoktu uzun uzadıya tartışırdık şimdi zamanım bile yok buna. Uğraşamıcam yani. Demek ki insanlar böyle böyle uzaklaşıyor birbirinden. Çok sinirlerim bozuk. Özellikle de bebeğime bunu yaşattığım için.
tatlim sen nasilsin, yolunda mi her sey?Canım çok geçmiş olsundoğumdan sonra 4. 5. ve 6. gün senin tam da söylediğin gibiydim resmen mastit olacaktım ateş, titreme, göğüslerime dokunamama felakettim.
ay aşkım benim teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?tatlim sen nasilsin, yolunda mi her sey?
wuuay aşkım benim teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?Dün hava çok güzeldi eşimle de 1 haftadır hasta olduğu için görüşemiyorduk bütün gün dışardaydık ondan giremedim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?